Global tilstedeværelse

Egencia har egeneide byråer i flere land i Europa, Nord-Amerika og Asia. For å kunne tilby profesjonell veiledning og personlig service til våre kunder samarbeider vi også med ledende lokale forretningsreisebyråer i mange andre land. Med vårt partnernettverk kan vi bedre betjene våre kunders reisebehov over hele verden.

  • Lokal markedskompetanse

    Vår strategiske partnernettverk, Egencia Global Alliance (EGA), består av markedsledende lokale forretningsreisebyråer som tilbyr regionale tjenester og kompetanse. Gjennom våre samarbeidspartnere får Egencias kunder tilgang til et stort utvalg av reiser til konkurransedyktige priser, support på lokalt språk, og kundeservice med høy kvalitet fra erfarne reisekonsulenter.

  • Fordeler med globalt partnerskap

    Ved å samle data fra Global Alliance partnere i kombinasjon med Egencia og Egencias konsoliderte rapporter får våre kunder mulighet for en god innsikt og kostnadskontroll. Globale kunder har også fordel av å ha ett sentralt kontaktpunkt, sin Egencia Account Manager som hjelper dem å nå målene i sitt globale reiseprogram.

Klar for Egencia?
Ring oss på:
+4723151600
Kontakt vår salgsavdeling
Lær mer om oss