Om Egencia

Egencia gjør forretningsreisen bedre. Vi integrerer global reiseekspertise med moderne teknologi for å gjøre forretningsreisen enklere for dagens mobile medarbeidere.

Globale fakta

 

Kundene får kostnadsbesparende alternativer, spesialtilbud og eksklusive priser.

Et unikt tilbud

Egencia kombinerer klassiske forretningsreisebyråtjenester, innovativ reiseteknologi og global reisemarkedsekspertise for å kunne levere unike løsninger og kostnadsbesparelser til bedrifter over hele verden.  Vi er med kundene hele veien fra planlegging av reisen i henhold til bedriftens reisepolicy, til bestilling og endringer av flybilletter og hotell.

Det er enkelt å bestille en reise

Med Egencia er det enkelt og effektivt å bestille en forretningsreise - i alle våre kanaler. Vår online bestillingsplattform er basert på ledende teknologi, noe som gjør reisebestillingen intuitiv. Det har aldri vært enklere å finne alternativer for fly, hoteller, leiebil og tog.

 • Bedre forretningsreiser

  Egencia gjør forretningsreiser bedre for alle. Egencia er en pålitelig reisebyråpartner for 15 000 bedrifter i nesten 60 land. Vår kunnskap om reisebransjen, vår teknologiske ekspertise og våre engasjerte medarbeidere skaper hver dag gode opplevelser for tusenvis av forretningsreisende, reisebestillere og Travel Managers.

 • Fly mer komfortabelt

  Egencia tilbyr mer enn 700 flysetekart fra nesten 100 flyselskaper slik at du enkelt finner de beste setene før avgang.

 • Spesialpriser

  Egencia tilbyr kundene tilgang til en av verdens største reisedatabaser takket være vår tilknytning til Expedia og våre egne leverandøravtaler. Kundene får kostnadsbesparende alternativer, spesialtilbud og eksklusive priser. Egencia gjør det mulig for forretningsreisende å foreta det rette valget i overensstemmelse med egen reisepolicy ved å kombinere våre spesialpriser og kundenes egne avtalepriser i ett integrert verktøy.

 • Når planene endres

  Planer endrer seg og kan påvirke en pågående eller fremtidig forretningsreise. Egencia er her for å hjelpe. Vår teknologi og våre reisekonsulenter er tilgjengelige hele døgnet. Vi gjør det enkelt å bestille, avbestille og endre reiseplaner online. E-postvarslinger holder de som "må vite det" oppdatert på endringer i reiseplanene.

 • Mobile tjenester

  Egencia tilbyr forskjellige mobilapplikasjoner som dekker de reisendes mange behov. Du får oppdatert informasjon om flyvninger, interaktive kart og klikk-og-ring tilgang til Egencias kundeservice.
  Det er ulike bookingmuligheter i applikasjonene.

 • Support på reisen

  Egencia er med kunden på alle deler av forretningsreisen. Reisende kan bestille egne reiser selv eller kontakte våre kunnskapsrike reisekonsulenter når som helst.

 • Etter reisen

  Egencia tilbyr en automatisert reiseadministrasjonsløsning som støtter hele reiseregnings- og oppgjørsprosessen og reduserer tiden det tar å fylle ut reiseregningsskjemaet.

Klar for Egencia
Ring oss på
+47 23151600
Kontakt vår salgsavdeling
Lær mer om oss