Generelle vilkår og betingelser

1. Prisgaranti på flybilletter for forretningsreiser

Dersom du finner lavere pris på Egencia.no eller på en annen norsk nettside samme dag som du bestilte og mottok bekreftelsese-post fra Egencia, avbestiller vi din billett og booker deg på billigere fly uten ekstra kostnad.

Dette tilbudet er underlagt betingelser og vilkår som beskrevet under.

2. Varsling av krav mot Egencia

Du må kontakte oss via kundeservice i samme land som nettsiden hvor du har gjort bestillingen. Kontakt må skje i løpet av kundeservicetjenestens åpningstider (kl. 0800-1700 norsk tid).

Den lavere prisen må være tilgjengelig for booking på Egencia eller andre nettsider på det tidspunktet du kontakter oss, slik at Egencias reisekonsulenter kan sjekke prisen i sanntid.

Vær oppmerksom på at e-poster eller skjermbilder ikke godtas som bevis.

3. Billettene må være like

Den lavere prisen er tilgjengelig for identiske flyreiser, inkludert, men ikke begrenset til, samme fly, samme kabinklasse, samme markedsføringsselskaper, nøyaktig samme dato og tidspunkt for reisen eller tjenesten som er bestilt på Egencia nettstedet.

Billettprisgarantien gjelder kun kostnader for bestilt reise som den presenteres i Egencias e-postbekreftelse, og inkluderer ikke andre avgifter.

Billettprisgarantien er ikke tilgjengelig for bestillinger på nettsteder hvor flyselskap, reiserute eller annen reiseinformasjon er ukjent frem til kjøpet er gjennomført.

Alle krav som stilles til lavere pris (hvis noen), inkludert, men ikke begrenset til, bosted, lokale krav eller aldersrelaterte krav, må være oppfylt.

4. Andre unntak

Billettprisgarantien gjelder kun for priser som er både annonsert og tilgjengelig for allmennheten på nettstedet, som må være tilknyttet et IATA-lisensiert byrå i samme land som Egencias nettside hvor du har gjort din bestilling.

For eksempel, inkluderes, men begrenses ikke til, prisene som tilbys på medlemskapssider, bedriftsrabatter eller -priser; grupper, charter, fordelsprogrammer, incentiv, møte, konvensjoner, konsolidering; innhentet via auksjon eller lignende prosess; eller priser tilgjengelig kun ved hjelp av rabattkupong eller andre kampanjer som ikke tilbys til allmennheten.

Garantien gjelder ikke for følgende:

Den lavere prisen kan ikke komme fra en nettside som krever at du ringer for å få prisen, eller fra en e-post du har mottatt.

Prisen må være oppgitt og booket i samme valuta som på Egencias nettsted.

5. Viktig informasjon angående flyreiser

For å få godkjent ombestilling eller refusjon, må forskjellen i flyprisene være mer enn 100 kroner (NOK 100).

6. Verifisering av krav

Alle forespørsler, inkludert kvitteringer, må verifiseres av Egencia.

Egencia vil ikke akseptere skjermbilder eller andre påståtte bevis for en lavere pris som ikke kan bekreftes av Egencias egne ansatte.

Egencia vil heller ikke verifisere forespørsler som Egencia etter eget skjønn mener er et resultat av en dårlig utskrift eller annen feil, eller som er gjort på en ulovlig vis eller med uærlige hensikter.

Verifiserte forespørsler som kvalifiserer for tilbakebetaling vil motta tilbakebetaling av beløp betalt for bestillingen innen cirka 7-10 dager etter verifisering.

Begrensning: Tre (3) tilbakebetalinger per kalendermåned (uavhengig av antall kontoer den reisende bruker) og maksimalt 50 tusen kroner (kr. 50.000) per kunde per måned.

7. Endringer

Egencia forbeholder seg retten til etter eget skjønn å endre eller avslutte billettprisgarantien eller å begrense tilgjengeligheten til enhver person til enhver tid, uten å måtte oppgi årsak, uten forvarsel og uten ansvar overfor kunden.

Vilkårene som gjelder på tidspunktet for kravet ditt vil avgjøre om du kvalifiserer for billettprisgarantien.

Egencia unnlatelse i å håndheve en bestemmelse i disse vilkårene, kan ikke tolkes som en fraskrivelse av den eller noen annen bestemmelse.