Reiseadministrasjon som gir resultater på bunnlinjen

Du kan stole på at Egencia gir deg verktøyene, teknologien og supporten du trenger for å redusere kostnader tilknyttet forretningsreiser. Etterlevelsen av reisepolicy blir styrket slik at din bedrift oppnår besparelser på bunnlinjen.

Et unikt tilbud

Egencia kombinerer klassiske forretningsreisebyråtjenester, innovativ reiseteknologi og global reisemarkedsekspertise for å kunne levere unike løsninger og kostnadsbesparelser til bedrifter over hele verden. Vi er med kunden hele veien - fra planlegging av reisen i henhold til bedriftens reisepolicy, til bestilling og endringer av flybilletter og hotell.

Besparelser i forbindelse med forretningsreiser

Egencia-kunder reduserer reisekostnadene ved å minske antallet byråassisterte bestillinger og ved å gi de reisende tilgang til Egencias mange reisealternativer. Ved å avdekke effektivitetsmuligheter via innsikt i reiseutgifter og muligheter for egne leverandøravtaler bidrar Egencia til ekstra besparelser for kundene år etter år. En typisk Egencia-kunde vil se kostnadsbesparelser på til sammen 10-15 % etter implementering.

Egencia er en del av Expedia, Inc., verdens største reiseselskap.

Bedre forretningsanalyse når du trenger det

Egencia bringer reiserapportering til et nytt nivå. Dynamiske og interaktive diagrammer og grafer fylt med oppdatert reisedata gjør at vi raskt kan identifisere nye kostnadsbesparelser og foreta virkningsfulle justeringer i forhold til bedriftens reisevirksomhet.

Finn ut mer om Egencias analyse- og rapporteringssystemer

Innkjøpsstyrken til Expedia

Egencia er en del av Expedia, Inc., verdens største reiseselskap. Denne samlede kjøpekraften gjør det mulig for Egencia å gi deg tilgang til lave priser og tilbud som ikke kan fås gjennom noen annen tilbyder.

 • Det rette hotellet til den rette prisen

  Egencia har det største utvalget av hoteller over hele verden og tilbyr kundene kostnadsbesparende alternativer, spesialtilbud og eksklusive priser.

  Få vite mer om Egencia Hotel
 • Flybesparelser som tar av

  Egenciabruker egenutviklet teknologi for å analysere reisetider, tilgjengelighet og priser. For alle avganger til og fra alle flyplasser, med alle flyselskaper, hele døgnet 365 dager frem i tid. Vi sikrer at dine medarbeidere har tilgang til det største utvalget av reisealternativer til de mest konkurransedyktige prisene.

  Finn ut mer om online bestilling
 • Ledende reise- og teknologiekspertise

  Egencias teknologiløsninger er moderne og har et brukervennlig design. Vi drar nytte av erfaringen og ekspertisen til morselskapet Expedia, verdens ledende reiseselskap, som har lang erfaring i å betjene millioner av reisende.

 • Analyser av forretnings-reisevirksomheten

  Egencia Consulting tilbyr en hel rekke alternativer for å brukertilpasse, finjustere og implementere et reiseadministrasjonsprogram som er tilpasset kundens forretningsmessige og økonomiske mål. Vi samler inn data, utfører analyser, kommer med anbefalinger og samarbeider med kunden for å implementere løsningen.

  Finn ut mer om Egencia Consulting
 • Bedre forretningsreiser

  Egencia gjør forretningsreisen bedre for deg og bedriften din. Vi er en pålitelig reisebyråpartner for over 15 000 bedrifter i nesten 60 land. Vår kunnskap om reisebransjen, vår teknologiske ekspertise og våre engasjerte medarbeidere skaper hver dag gode opplevelser for tusenvis av forretningsreisende, reisebestillere og Travel Managers.

Klar for Egencia
Ring oss på
+4723151600
Kontakt vår salgsavdeling
Lær mer om oss