Intuitive verktøy for reisebestillere

Egencia gjør det enklere å bestille reiser for andre - selv når flere reiser sammen. Vi drar nytte av mange års ekspertise både innen reiser og teknologi, og har utviklet en modul for reisebestillere som er enkel og effektiv å bruke - enten du bestiller for én eller flere reisende.

Finn ut mer om online bestilling

Finn ut mer om online bestilling

Administrasjon av preferanser

Egencia gjør det lettere for deg å administrere profiler, preferanser og betalingsalternativer for de reisende. Alle personprofiler lagres sentralt, er tilgjengelige og lette å vedlikeholde.

Gruppebestilling (Multipax)

Egencia sparer deg for tid og arbeid. Innovative gruppeplanleggings- og bookingverktøy optimerer bestilling av fly og hotell for flere personer samtidig. Du kan raskt bestille reiser for 2-6 personer på én gang.

Egencia gjør det lettere for deg å administrere profiler, preferanser, og betalingsalternativer for de reisende.

Gjenta bestilling

Gå tilbake til tidligere reiser og gjenbestill en hvilken som helst reise som dine medarbeidere har foretatt.

Enkelt å endre

Det er lett å endre reiseplaner hos Egencia, selv underveis på reisen. Vi gjør det enkelt for deg og dine reisende å bestille, avbestille og- eller oppdatere reiseplaner online. Du kan til og med foreta endringer og avbestille reisen i vår mobil applikasjon. E-post varslinger holder de som "må vite det" oppdatert på endringer i reiseplanene.

Informasjon om lokale arrangementer

Egencia hjelper deg med å holde styr på større sportsarrangementer og kulturelle begivenheter som kan påvirke dine reisende i et område.

Enkelt å bestille reiser for gjester (guest booking)

Det er enkelt for deg å planlegge reiser for ikke-ansatte som f.eks. forhandlere, jobbsøkere og ektefeller ved hjelp av Egencia gjestebooking. Du vil alltid ha tilgang til data om disse reisene.

Klar for Egencia
Ring oss på
+47 23151600
Kontakt vår salgsavdeling
Lær mer om oss