Travel Managers velger Egencia

Egencia hjelper deg å administrere forretningsreisevirksomheten ved å forbedre kontrollen, maksimere effektiviteten og styrke etterlevelsen av reisepolicyen. Samtidig kan de som reiser glede seg over moderne teknologi og topp personlig service. Egencia-kunder får oppdatert reisestatistikk for kontinuerlig å kunne overvåke og forbedre reisevirksomheten.

Enkel oppfølging av reisepolicy

Med Egencia er bedriftens reisepolicy enkel å administrere og oppdatere - takket være et intuitivt online grensesnitt. Bedriftens reisepolicy kommuniseres tydelig gjennom hele bestillingsprosessen for å hjelpe reisebestillerne og de reisende til å overholde retningslinjene. Egencias reisekonsulenter og de reisende deler samme plattform slik at reisepolicyen alltid blir respektert - uansett om bestillingen gjøres online eller via telefon. 

Kontroll og fleksibel håndhevelse av reisepolicy

Egencia tar høyde for at én enkelt reisepolicy-regel kanskje ikke gjelder for alle reisende i din bedrift. Våre fleksible reisepolicyløsninger lar deg gruppere reisende etter de kriteriene du ønsker, og du kan bruke forskjellige regler til enkeltgrupper. Inndel reisende etter kostnadssted, gi mer spillerom til frekvente reisende eller innfør en strengere policy for reisende som tidligere har overtrådt retningslinjene - Egencia gir deg verktøyene til å styre effektivt i henhold til reisepolicy.

Finn ut mer om verktøy for Travel Managers

Egencia-kunder får oppdatert reisestatistikk for kontinuerlig å kunne overvåke og forbedre reisevirksomheten.

Online rapporteringsverktøy for bedre beslutninger

Egencias online rapporteringsverktøy inneholder dynamiske, interaktive diagrammer og grafer fylt med oppdatert reisedata, som raskt lar oss identifisere muligheter for besparelser og foreta virkningsfulle justeringer i forhold til bedriftens reisevirksomhet.

Finn ut mer om online rapportering

Eksperter innen reiseadministrasjon

Våre Account Managers har global kunnskap om reisebransjen og lang erfaring. De skreddersyr Egencias selvbestillingsløsning i henhold til kundens behov og mål. Det å fremme online bruk, sette opp policykonfigurasjon og opplæring er bare noen eksempler på hva våre Account Managere gir til hver kunde. I tillegg bidrar de med verdifulle råd ved leverandørforhandlinger og anbud.

Finn ut mere om Account Management
 • Enkelt å ta i bruk online reisebestilling

  Egencias grensesnitt med intuitiv design gjør det enklere for dine reisende og reisebestillere å finne den riktige reiseruten, og dermed spare både tid og penger. Våre kunders gjennomsnittlige onlineandel er høyere enn gjennomsnittet i bransjen.

  Finn ut mer om online bestilling
 • Skreddersydd for suksess

  Egencia hjelper bedrifter over hele verden med å implementere og iverksette moderne reiseprogrammer på bare 30 dager, og dermed spares både tid og penger. Vi hjelper kunden med bransjens beste reiseadministrasjonsløsninger.

  Finn ut mer om implementering av reiseprogram
 • Analyser av forretningsreise-virksomheten

  Egencia Consulting tilbyr en hel rekke alternativer for å brukertilpasse, finjustere og implementere et reiseadministrasjonsprogram som er tilpasset kundens forretningsmessige og økonomiske mål. Vi samler inn data, utfører analyser, kommer med anbefalinger og samarbeider med kundene når løsningen implementeres.


  Finn ut mer om Egencia Consulting
 • Travel Alerts

  Egencia tilbyr relevante varslinger som hjelper deg å ta vare på din bedrifts reisende. Meldingene varsler om uforutsette hendelser som streik, værproblemer, naturkatastrofer, transportulykker med mer.


 • Sikkerhet for reisende

  Spor dine medarbeidere som er ute og reiser, og bruk Egencias rapporteringsverktøy til å identifisere hvem som reiser til en spesifikk destinasjon. Egencias reisekonsulenter er tilgjengelig 24 timer i døgnet for å ivareta de reisende hvis det skulle oppstå problemer eller kriser.

  Finn ut mer om VIA reisekonsulenter
Klar for Egencia
Ring oss på
+47 23151600
Kontakt vår salgsavdeling
Lær mer om oss