Personlig betjening – profesjonell service

Egencias reisekonsulenter hjelper med bestilling av forretningsreiser på telefon eller e-post slik at de reisende kommer dit de skal så effektivt som mulig.

Fremragende global service

Egencia anstrenger seg for å levere en unik opplevelse til hver enkelt kunde og reisende - hver gang. Egencias reisekonsulenter er profesjonelle fagfolk som har fått en ensartet opplæring, noe som sikrer at kundene mottar ekspertråd og glimrende service uavhengig av hvor de befinner seg.

24/7 tilgjengelighet

Egencias reisekonsulenter er tilgjengelige 24 timer i døgnet for å bestille reiser, endre reiseruter eller gi umiddelbar assistanse til forretningsreisende som har behov for dette underveis.

Egencia anstrenger seg for å levere en unik opplevelse til hver enkelt kunde og reisende - hver gang.

Eksperter på oversjøiske reiser

Bestilling av komplekse internasjonale reiser kan være overveldende. Kunder henvender seg ofte til Egencias reisekonsulenter for å finne de beste tilgjengelige alternativene, både når det gjelder pris og avgangstider basert på kundens personlige preferanser. Forretningsreisende kan fokusere på jobben de skal gjøre og overlate reiselogistikken til oss.

Ekstra kvalitetssikring av internasjonale bestillinger

Alle internasjonale reiseruter bestilt av Egencias reisekonsulenter sjekkes av priseksperter/ billettkontoret før billettene utstedes. Teamet vårt identifiserer bedre alternativer ved å sjekke andre flyselskaper, ruter og tilgjengelighet, samt ulike måter dele opp prisen eller billettutstedelsen på .

Eksperter innen forretningsreiser

Klar for Egencia
Ring oss på
+47 23151600
Kontakt vår salgsavdeling
Lær mer om oss