Egencia® App med flybestilling på iPhone og iPad!

En moderne og tiltalende app der du raskt og enkelt finner de beste flyvningene.

En mobil ledsager på forretningsreisene

I likhet med en personlig reisesekretær gir Egencia® App deg beskjed når det er på tide å sjekke inn på flyet, varsler deg om at du ikke har bestilt hotellrom, samt minner deg på at du må fylle opp tanken i leiebilen før du returnerer den - med en oversikt over de nærmeste bensinstasjonene og hvordan du kjører dit. Informasjon og varsler om flyvninger, hoteller, leiebil og togbestillinger overføres direkte til din mobile enhet, slik at du alltid har de siste opplysningene tilgjengelig. Hvis en etappe i reiseplanen er forsinket eller kansellert, hjelper appen deg med å søke etter hotellrom i nærheten, eller kobler deg til en Egencia reisekonsulent for bestilling av alternativer.

Bestill din flyreise med Egencia® App.

Hotellbestilling i appen har lenge vært tilgjengelig. Men her er det du kanskje har ventet på? Den første versjonen av
flybestilling i Egencia® App for iPhone og iPad! 
Egencia® App hjelper deg å være ett skritt foran, på flyplassen så vel som på resten av forretningsreisen.

Egencia for mobile webplattformer

Reisende som bruker andre mobilplattformer (inkludert Blackberry- eller Windows-telefoner), kan få tilgang til vår web-app. Egencia® App gir enkel adgang til dine reiseruter, og holder deg informert med relevante reisevarsler.

Last ned Egencia® App

Egencia gir moderne forretningsreisende en enklere og rikere opplevelse. Egencia® App er nå tilgjengelig for Android, iPhone og iPad.

Egencia® App omfatter reisevarsler i sanntid, flysøk, innsjekking på nettet og andre funksjoner som forenkler reisevirksomheten. Alle brukere, også de som ikke er Egencia-kunder, kan laste ned appen og teste den via alternativet ”Explore” på ”Sign In”-skjermbildet.

Last ned Egencia® App for iPhone og iPad

Last ned Egencia® App for mobile Android-enheter

Søk etter hotellrom

Egencia® App gir tilgang til en av verdens største hotellkataloger – over 200 000 hoteller over hele verden. Du får oversikt over prisalternativer, hotellregler, hotellbilder og informasjon om tilgjengelige fasiliteter. Du bestiller enkelt direkte i appen, og får også mobilunike hotelltilbud.

En konkret, interaktiv reiseplan

Sjekk inn på flyet, finn flyplassfasiliteter, få kjøreanvisninger til flyplassen, hotellet osv. – Egencia® App gir deg den mest relevante informasjonen ut fra tidsrammen for reisen, med interaktive kart på hver etappe.

Egencia® App gir nyttig reiseinformasjon hvor og når du trenger den mest.

Bedre teknologi for en bedre reiseopplevelse

Egencia® App har et lekkert forbrukerinspirert grensesnitt, og er i sin helhet utformet med sikte på forretningsreisendes behov. Som for alle Egencias produkter og tjenester eies og styres det teknologiske grunnlaget av Egencia, ikke av en underleverandør. Denne integrerte plattformen, et sentralisert system som brukes av både reisebyrået og den reisende, betyr samarbeid mellom kundeservice og teknologi. Bestillinger som er foretatt på nettet eller hos reisekonsulent, oppdateres også i sanntid på mobil-appen, så du alltid har en oppdatert reiseplan i lomma.

 • Praktisk reiseplan

  Sjekk inn raskt og effektivt på flyet, slå opp veibeskrivelser for hotellet eller flyplassen, del din reiserute m.m.

 • Reisevarsler

  Egencia® App sender deg globale, lettleste alert-meldinger om hvorvidt flighten er forsinket eller avlyst, og gir konkrete anbefalinger for videre fremdrift.

 • Globalt hotellsøk

  Reisende over hele verden setter pris på en globalt konsistent opplevelse når de søker i en av verdens største hotellkataloger.  

 • Kontekstavhengige kart og veibeskrivelser

  Behold oversikten med kontekstavhengige neste trinn i reiseplanen, kart og veibeskrivelser for neste etappe og terminalkart for lengre flyplassopphold.

 • En tjeneste med integrert teknologi

  Egencia® App tilbyr en standard “klikk-og-ring”-funksjon som er tilgjengelig over hele verden.

 • Lekkert nytt grensesnitt

  Inspirert av forbrukernes reise-apper, men utviklet med tanke på dine forretningsbehov.

Ready for Egencia?
Call us at:
+47 23151600
Contact our sales team
Learn more about us