Den moderne måten å bestille forretningsreiser

Egencia leverer moderne teknologi til reisebransjen. Vi gjør det enklere og mer effektivt enn noensinne for forretningsreisende og reisebestillere å planlegge, bestille og gjennomføre sin neste reise. Våre teknologiløsninger er tilgjengelige på alle slags enheter - smarttelefoner, nettbrett og PC/Mac. Egencia er med på hele reisen - uansett hvor de forretningsreisende skal.

Det er enkelt å bestille en reise

Med Egencia er det enkelt og effektivt å bestille en forretningsreise - i alle våre kanaler. Vår online bestillingsplattform er basert på bransjeledende teknologi fra Expedia, vårt morselskap og verdens ledende selskap innen reisebestillingsløsninger. Egencias kunder vil dra nytte av at Expedia har lagt tilbakemeldinger fra millioner av forbrukere til grunn for videreutvikling av reiseløsninger som gjør bestilling av reiser mest mulig intuitivt. Det har aldri vært enklere å finne gode alternativer for fly, hoteller, leiebil og tog.

Spesialpriser - ferdig forhandlet

Egencia gir kundene tilgang til en av verdens største reisedatabaser. Vi tilbyr kundene kostnadsbesparende alternativer, spesialtilbud og eksklusive priser og gjør det mulig for forretningsreisende å foreta det rette valget i overenstemmelse med egen reisepolicy - ved å kombinere Egencias spesialpriser og kundens egne avtalepriser i ett integrert verktøy.
Du kan velge blant 200 000 hoteller i hele verden med unike Expedia og Egencia priser.

Mobile tjenester

Egencia tilbyr forskjellige mobilapplikasjoner som dekker de reisendes mange behov. Du får oppdatert informasjon om flyvninger, interaktive kart og klikk-og-ring tilgang til Egencias kundeservice.
Det er ulike bookingmuligheter i applikasjonene.

Egencia leverer moderne teknologi til reisebransjen.

Support på reisen

Egencia er med kundene gjennom alle trinn av forretningsreisen. Reisende kan bestille egne reiser selv eller henvende seg til våre kunnskapsrike reisekonsulenter som bruker den samme bestillingsplattformen som de reisende, slik at de er kjent med kundenes reisepolicy og avtalepriser.

Fly mer komfortabelt

Egencias SeatGuru inneholder over 700 setekart fra mer enn 100 flyselskaper som gjør det enkelt å finne de beste setene før reisen.
SeatGuru har bygget inn tilbakemeldinger og vurderinger fra over 25.000 reisende som vises med fargekoder i et interaktivt sitteplass-diagram slik at fordeler og ulemper med seter på det spesifikke flyet er skissert.

Et brukervennlig, oversiktlig og fleksibelt system

Egencias integrerte teknologiplattform gir den moderne forretningsreisende en bedre opplevelse.

 • Mulighet til å booke flere reisende samtidig (multipax)
  Innovativt gruppe- og planleggingsverktøy som hjelper reisebestillere med å håndtere mange reisende på en gang. Det unike reise-delingssystemet gjør det mulig for de reisende å enkelt vise og dele reiseinformasjon.
 • Reisegodkjennelse
  Vi tilbyr et fleksibelt og sikkert system for godkjenning av reisebestilling, med lett konfigurerbare innstillinger for enhver definert reisebestiller eller gruppe.
 • Setekart og TripAdvisor

  Dra nytte av erfaringene til millioner av forretningsreisende når du bestiller fly eller hotell med integrert setekart og Tripadvisor evalueringer direkte i løsningen.

 • Full oversikt over de reisende
  Vårt brukervennlige og effektive meldingsverktøy tillater bedrifter å kommunisere med sine reisende gjennom hele forretningsreisen.
 • Webinar

  Opplæring i Egencias selvbookingssystem

  Webinar
Klar for Egencia
Ring oss på
+47 23151600
Kontakt vår salgsavdeling
Lær mer om oss