Moderne reiseadministrasjon for forretningsreiser

Egencias ledende reiseteknologi og gode servicetilbud hjelper Travel Managers å implementere kostnadsbesparende programmer, sikre etterlevelse av policy og overvåke endringer i reiseutgifter. Den digitale tidsalderen forandrer reisebransjen, og Travel Managers benytter teknologi fra Egencia for å administrere reiseprogrammer og støtte den moderne forretningsreisende på en god måte.

Skreddersydd kontroll

Egencias fleksible løsninger lar kundene tilpasse oppsettet til bedriftens behov. Policykriteriene kan justeres etter grupper av reisende for å ta hensyn til unike roller og reisemønstre.

Reager raskt

Egencia gir Travel Managers full kontroll. Det er lett å legge til eller fjerne personprofiler og kontoprivilegier, eller endre policyinnstillinger for proaktivt å håndtere bestillingsatferd som strir mot policyen.

Egencia vil levere en unik opplevelse til hver kunde og reisende.

Enkel overvåking

Egencia hjelper Travel Managers med å overvåke reiseprogrammer for bedre måloppnåelse:

 • Rapporter og analyse

  Bedriften får unik tilgang i reiseportalen til å ta ut egne rapporter på reise og bestillingsmønster, benchmarking med mer.

 • Standardrapporter

  Standardrapporter over definerte utgifter dannes automatisk i henhold til Travel Managers spesifiserte behov.

 • Dynamisk rapportering

  Dynamisk rapportering lar Travel Managers opprette skreddersydde rapporter.

 • Handlekraftig reiseanalyse

  Egencia leverer praktisk reiseanalyse. Travel Managers kan raskt og enkelt finne besparelsesmuligheter i Egencia Intelligence, som omfatter daglige oppdateringer på online og konsulent-bestillinger. Dra nytte av omfattende rapporter som gir detaljerte analyser av bestemte aspekter rundt reiseutgiftene, eller se på bredere reisemønster på tvers av organisasjonen.

 • Webinar

  Opplæring i Egencias selvbookingssystem

  Webinar
Klar for Egencia
Ring oss på
+47 23151600
Kontakt vår salgsavdeling
Lær mer om oss