Ariane Gorin President Expedia Business Services
Ariane Gorin President Expedia Business Services

Ariane Gorin

President, Expedia Business Services
BIOGRAFI

Ariane Gorin er Group President for Expedia Business Services, som består av Expedia Partner Solutions og Egencia Corporate Travel. Expedia Partner Solutions benytter seg av de beste partnerorienterte API- og mal-produktene Expedia Group har å by på, med et sterkt fokus på B2B. Denne enheten støtter tusenvis av partnere verden rundt. Egencia har vært forretningsreiseplattformen til Expedia Group siden 2004, og ble en del av Expedia Business Services i 2019.

Gorin begynte i Expedia i 2013 som Vice President of Market Management i EMEA, og som leder for EMEA-teamet ble hotellnettverket i regionen raskt utvidet. Før hun begynte i Expedia, tilbrakte Gorin 10 år i ulike salgs-, distribusjons- og markedsføringsroller i Microsoft. Før jobben hos Microsoft, var hun en konsulent hos Boston Consulting Group i både San Francisco og Paris.

Gorin har en MBA fra Kellogg Graduate School of Management, Northwestern University og en BA i økonomi fra University of California at Berkeley. Hun sitter for øyeblikket i styret for Adecco Group, og er en del av den rådgivende forsamlingen hos Royal Philharmonic Orchestra i London.

Er du lidenskapelig opptatt av reising og teknologi?

Se gjennom våre stillingsannonser og kom og jobb sammen med oss i Egencia.