Skip to main content

De 100 beste hotellene som får forretninger til å føles som fornøyelser

2 min
Publisert: 15 September 2020
Emner: Blogg
786653086f73b01503656df53ab6b2c1.jpg
Forretningsreiser krever mildt sagt en del planlegging, men selv de beste planene kan skjære seg. Mister du en flyavgang kan hele reisen falle i fisk. En forsvunnet bestillingsbekreftelse ved leiebilskranken kan føre til store forsinkelser. Når du da endelig kommer fram til hotellet ditt, er det deilig å få en varm velkomst og et stille rom. Da kan du sparke av deg skoene og legge deg ned og slappe av på en komfortabel seng, uten køer og unger. Bare en rolig natt før enda en hektisk dag. Dette er grunnen til at Egencia har bestemt seg for å anerkjenne de av våre hotellpartnere som strekker seg ekstra langt for å tilby Egencias forretningsreisende en fantastisk kundeopplevelse fra første øyeblikk. Egencia tar sikte på å være den reisebyråkjeden i verden som har høyest fokus på den forretningsreisende. De fantastiske partnerne våre hjelper oss med å gjøre dette ved å sette de reisende i høysetet og bidra til å gjøre gode reiser glimrende. Våre topp 100 foretrukne forretningshoteller ble valgt ut blant mer enn 15 000 Egencia-prefererte hoteller verden rundt. Vi gikk gjennom utvalget vårt med lys og lupe for å finne hotellene som tilbyr de beste tjenestene til forretningsreisende, samt den beste verdien for kundene våre.

Hva har disse hotellene felles?

  • Høy anseelse blant Egencias forretningsreisende
  • Kundeservice som overgår alle forventninger
Overlegen gjesteopplevelse og verdi for pengene. Vinnerhotellene tilbyr også en rekke ekstragoder som gjør at forretningsreisende kommer tilbake. Sammen leverte disse hotellene:
  • 93 907 romdøgn med gratis wi-fi
  • 63 725 romdøgn med gratis frokost
  • 70 982 romdøgn som kvalifiserer for hotellbonuspoeng
Se vår liste over Egencias topp 100 foretrukne forretningshoteller her. Denne kåringen ble skapt for å hylle hotellene som alltid leverer glimrende service, eksepsjonelle gjesteopplevelser og verdi for forretningsreisende. Takk til alle hotellene som tilbyr en sømløs opplevelse til forretningsreisende verden rundt. Vi ser fram til å legge til flere hoteller på listen i framtiden.
Var dette innholdet nyttig?
0