Skip to main content

De fem viktigste målene for Travel Managers

De fem viktigste målene for Travel Managers. Hvordan du oppnår suksess ved å forstå verdien av styring når det gjelder forretningsreiser

1 min
Posted: 15 September 2020
Topics: Blogg
SMITHMELLOR_EGENCIA_9__DSC4183.jpg
Styrte forretningsreiser er ganske enkelt:
1. Den delen av forretningsreisemarkedet som er under aktiv kontroll av (“styrt/administrert av”) Travel Managers. 2. Yrket som utøves av Travel Managers eller deres ekspertområde.
Det er derimot ikke enkelt for mange bedrifter å forstå når de bør opprette et styrt reiseprogram. Reisende, innkjøpsansvarlige og andre bedriftsledere (finans, HR) vil ha sine egne, unike synspunkter i beslutningsprosessen. Fordelene ved å gå over til et styrt reiseprogram er ikke alltid så tydelige, men bedriftene samler seg gjerne rundt flere grunnleggende mål.
Hovedårsakene til at bedrifter oppretter et styrt reiseprogram er som følger:
  1. Forbedring av reiseopplevelsen gjennom teknologi og service
  2. Bedre oversikt over reisekostnader og -mønstre
  3. Kostnadshåndtering og besparelsespotensiale på fly, leiebil og hoteller
  4. Innføring av tryggere reisevaner og risikoredusering
  5. Effektivisering og forbedring av hvordan reiseprogrammet håndteres i praksis
I tillegg til disse vide målene har Egencias kunder uttrykt interesse for en rekke andre mål som kun kan oppnås gjennom et vellykket, styrt reiseprogram. Dette inkluderer mer selvbooking, økning av policyetterlevelsen, administrering av gruppereiser og arrangementer, støtte til administratorer og reisebestillere, samt forberedelser til global ekspansjon og samkjøring. Er du interessert i å gå over til et styrt reiseprogram? Klikk her for å få vite hvordan du kan oppnå lignende suksess med Egencia. Eller hvis du bare vil vite mer om styrte reiseprogrammer, gå til webinaret vårt: Demystifying Managed Travel.
Was this content helpful?
0