Skip to main content

Telenor utvider nåværende kontrakt med Egencia

Den globale plattformen var avgjørende da Telenor valgte å utvide nåværende kontrakt med Egencia

3 min
Posted: 15 September 2020
Topics: Blogg
Photo_telenor.jpg
Oslo, 8 mai 2018,  En av verdens største mobiloperatører, Telenor, signerte nylig en global kontrakt med Egencia. Forretningsreisebyråets integrerte globale plattform var en avgjørende faktor da Telenor bestemte seg for å utvide til flere kjernemarkeder over hele verden. Bildet over: Jon Omund Revhaug, CEO Telenor Procurement Company Pte Ltd og Carl Moltzau, Director Account Management Egencia Norge - Telenor er et ledende selskap innenfor innovasjon av digitale løsninger. Det krever at deres reisebyråpartnere kan matche deres hastighet, og vi vet at de setter pris på globalt integrert teknologi. Vi har en heldigital løsning der den reisende kan bestille online på alle plattformer og hvor vi tilbyr brukervennlige og fullt integrerte digitale løsninger. Ettersom Telenor opererer på flere markeder over hele verden, var det viktig for dem å ha tilsvarende system i alle land, sier Carl Moltzau, Director Account Management i Egencia Norge. Telenor har vært kunde av Egencia i Norge i 15 år, men selskapet har brukt andre reisebyråer i utlandet. Nå inngår også Singapore, en av Telenors kjernemarkeder i Asia, i avtalen med Egencia.

Mer enn digitale behov

Egencia har evnen til å levere førsteklasses kundeservice, og det var også en grunnleggende faktor for Telenor da de bestemte seg for hvilket reisebyrå de ønsker å samarbeide med. - Selv om vi alltid forsøker å være et skritt foran teknologisk, er det viktig for oss å ikke glemme at det er mennesker i bildet. Vi bistår våre kunder hvert eneste steg på veien, og hjelper reisende med personlig service av høyeste kvalitet hvor og når våre kunder måtte trenge det, sier Moltzau.

Nye markeder

Den nye globale forretningsreiseavtalen omfatter markeder i Singapore og resten av Norden. Director Global Sales i Egencia Urban Lingmerth, er også glad for at Egencias globale tilbud var i tråd med selskapets mål om å konsolidere reisebyråtjenester i regionen. - Vårt sterke forhold til Telenor i Norge har uten tvil banet vei for den utvidede kontrakten. I samarbeid med Telenor utviklet vi i fjor tekniske løsninger som er skreddersydd for selskapets behov. Resultatene er så gode at de nå vil bruke det i alle sine markeder, inkludert Sverige, sier Lingmerth.
Om Egencia
Egencia sørger for at hver eneste reise teller, både for de reisende og bedriftenes reiseansvarlige. Ved å ha bransjens beste teknologiplattform og integrerte løsninger forenkler vi reisen i alle ledd, både planlegging, bestilling og reiseadministrasjon. Egencias forbrukerinnsikt og teknologi gjør det enklere for bedrifter å ta valg som samsvarer både med de reisendes ønsker og bedriftens reisepolicy. Et dedikert team av reisekonsulenter er alltid klare til å hjelpe. Egencia tilbyr tjenester for både små bedrifter og store multinasjonale selskaper i mer enn 60 land. Vil du vite mer om Egencia, kan du besøke Egencias nettsted, Egencias LinkedIn-side, @egenciaNO eller lese Egencias blogg. © 2018 Egencia LLC. Med enerett. Egencia og Egencia-logoen er enten registrerte varemerker eller varemerker tilhørende Expedia Inc. i USA og/eller andre land. Alle andre varemerker tilhører sine respektive eiere.
Kontaktinformasjon
Carl Moltzau | Director Account Management Egencia Norge | cmoltzau@egencia.com | 0047 952 75 559 Nora Callander | Prosjektleder, Gambit Hill+Knowlton | Nora.Callander@hkstrategies.com | 0047 986 56 639
Was this content helpful?
0