Skip to main content

Disse hotellene er blant de 100 beste forretningsreisehotellene i verden

2 min
Posted: 18 January 2018Updated: 15 September 2020
Topics: Blogg
Egencia-Top-100-Hotel-Awards-graphic.jpg

Egencia®, det ledende globale forretningsreisebyrået, presenterer de 100 beste hotellene for forretningsreisende. Kåringen foretas årlig.

Mer enn 300.000 hoteller var med i vurderingen. Hotellene er vurdert etter følgene kriterier: popularitet, pris, komfort, kundeservice og total opplevelse. - Vi anerkjenner våre beste hotellpartnere og denne kåringen er et bevis på at de når helt til topp. Vi vet at disse hotellene har en unik kundeservice der den reisende alltid er i fokus. I tillegg scorer hotellene på topp 100-lista godt på både pris og komfort, noe vi vet våre reisende alltid vurderer når de skal velge hotell, sier Andrew Dyer, VP for Global Supply i Egencia. Ingen hoteller i Norge når opp på topp 100-lista, men dersom du er en av dem som pendler mye til Sverige bør du sjekke ut disse hotellene:
  • Gothia Towers
  • First Hotel G
  • Hotel Terminus Stockholm

Den fullstendige topp 100-listen sammen med byguider for Chicago, London, Paris, San Francisco, New York og Gøteborg finner du her...

I kåringen er hoteller fra 17 ulike land vurdert. På alle hotellene som var med i vurderingen har Egencias reisende tilbrakt:
  • 160.000 netter på hotell med gratis Wifi
  • 138.000 netter på hotell med inkludert frokost
  • 53.000 netter som gir bonuspoeng

Om Egencia

Egencia sørger for at hver eneste reise teller, både for de reisende og bedriftenes reiseansvarlige. Ved å ha bransjens beste teknologiplattform og integrerte løsninger forenkler vi reisen i alle ledd, både planlegging, bestilling og reiseadministrasjon. Egencias forbrukerinnsikt og teknologi gjør det enklere for bedrifter å ta valg som samsvarer både med de reisendes ønsker og bedriftens reisepolicy. Et dedikert team av reisekonsulenter er alltid klare til å hjelpe. Egencia tilbyr tjenester for både små bedrifter og store multinasjonale selskaper i mer enn 65 land. Vil du vite mer om Egencia, kan du besøke Egencias nettsted, Egencias LinkedIn-side, @egenciaNO eller lese Egencias blogg. © 2018 Egencia LLC. Med enerett. Egencia og Egencia-logoen er enten registrerte varemerker eller varemerker tilhørende Expedia Inc. i USA og/eller andre land. Alle andre varemerker tilhører sine respektive eiere.

Kontaktinformasjon

Carl Moltzau | Direktør Account Management, Egencia Norge cmoltzau@egencia.com 0047 952 75 559 Nora Callander| Prosjektleder, Gambit Hill+Knowlton Nora.Callander@hkstrategies.com 0047 986 56 639