Skip to main content

Du kan selv enkelt endre flyreisen med Egenicas «online air exchange»- løsning

Du kan selv enkelt endre flyreisen med Egenicas «online air exchange»- løsning

2 min
Posted: 08 March 2018
woman_checking_phone_in_airport_in_front_of_screen.jpg

Det ledende globale forretningsreisebyrået Egencia® annonserer i dag en løsning som gjør det enklere for kunder å endre flybilletten selv i etterkant av bestilling. I dag er Egencia det eneste forretningsreisebyrået som tilbyr denne typen tjeneste på global basis, og løsningen er tilgjengelig for alle Egencias reisende. Eventuelle prisendringer og gebyrer oppdateres kontinuerlig og den reisende får tilgang til all informasjon som er nødvendig for å ta den riktige avgjørelsen via nettløsningen. I den fjerde utgaven av Egencias Business Travel and Technology Survey kommer det frem at så fremt den reisende ikke opplever problemer med bestillingen, foretrekker halvparten av forretningsreisende selvbetjente løsninger fremfor direkte kontakt med kundeservice. Den nye løsningen som tillater kunden å endre flyreisen svarer på kundens behov og gjør hver eneste reise enklere, både for den reisende og for bedriftens reiseansvarlige. - Egencia ønsker å imøtekomme kundenes behov uansett hvor de befinner seg. Vi skal levere eksepsjonell service når de trenger det, og tilby de samme tjenestene på tvers av enheter. Når den reisendes planer endrer seg og behovet for å endre flybilletten oppstår, enten for å nå et viktig møte eller rekke hjem til helgen, kan den reisende enkelt endre bestillingen selv på alle enheter, sier Michael Gulmann, Chief Product Officer i Egencia. I tillegg til å se hva det vil koste å endre billetten, kan den reisende få opp alternative flyvninger innenfor sammen klasse. Setepreferanser og betalingsinformasjon overføres automatisk til den nye flyvningen, og på den måten blir ombookingen enkel og lettvint. På Egencias nettside kan du finne mer informasjon om løsningen. I tillegg vises en live-demonstrasjon av Egencias avanserte teknologi på "Business Travel Show" i London 21-22. februar. Egencia har stand-nummer B530.

Om Egencia

Egencia sørger for at hver eneste reise teller, både for de reisende og bedriftenes reiseansvarlige. Ved å ha bransjens beste teknologiplattform og integrerte løsninger forenkler vi reisen i alle ledd, både planlegging, bestilling og reiseadministrasjon. Egencias forbrukerinnsikt og teknologi gjør det enklere for bedrifter å ta valg som samsvarer både med de reisendes ønsker og bedriftens reisepolicy. Et dedikert team av reisekonsulenter er alltid klare til å hjelpe. Egencia tilbyr tjenester for både små bedrifter og store multinasjonale selskaper i mer enn 65 land. Vil du vite mer om Egencia, kan du besøke Egencias nettsted, Egencias LinkedIn-side, Twitter eller lese Egencias blogg. © 2018 Egencia LLC. Med enerett. Egencia og Egencia-logoen er enten registrerte varemerker eller varemerker tilhørende Expedia Inc. i USA og/eller andre land. Alle andre varemerker tilhører sine respektive eiere.  

Kontaktinformasjon

Carl Moltzau | Direktør Account Management cmoltzau@egencia.com 0047 952 75 559 Nora Callander | Prosjektleder, Gambit Hill+Knowlton Nora.Callander@hkstrategies.com 0047 986 56 639

Was this content helpful?
0

Er du på utkikk etter bedre løsninger for forretningsreiser? Kontakt oss.