Skip to main content

Erfarne markedsføringsleder Wendy White blir VP Marketing i Egencia

Posted: 07 March 2018
diversity_6_people_shaking_hands.jpg
Bedriften henter inn fire kvinner til Egencias globale ledergruppe
Oslo, Norge 8. mars 2018 – Egencia®, et ledende globalt forretningsreisebyrå, annonserte i dag utnevnelsen av Wendy White som Vice President of Marketing. Hun skal blant annet lede og inspirere alle de globale markedsføringsfunksjonene i det raskt voksende selskapet. White har også fått plass i Egencias globale ledergruppe. Den nyansatte markedsføringslederen har over 20 års global erfaring og har tidligere ledet markedsføring- og teknologi-team hos CenturyLink, Intel, Microsoft, Motorola og mange flere. – Dersom vi skal nå de aggressive vekstmålene vi har satt oss, er vi nødt til å være en førsteklasses markedsføringsorganisasjon som er villig til å ta dristige valg. Vi er sikre på at Wendys ekspertise kommer til å hjelpe oss med å nå disse målene. Hun utstråler et engasjement og en lidenskap for faget som strekker seg forbi hennes rolle og vi ser frem til å se henne gå i bresjen for den neste generasjonen med kvinnelige entreprenører og næringslivsledere i Egencia, sier Rob Greyber, Egencias president. I tillegg til ansettelsen av White, har tre andre kvinnelige ledere blitt hentet inn i Egencias globale ledergruppe: Mieke De Schepper, Chief Commercial Officer, Verena Funke, Interim Managing Director i APAC og Theresa Matheson, Managing Director i Australia. Egencia følger Expedias løfte om å sørge for jevn fordeling mellom kjønn og rekruttering av personer med ulik bakgrunn. – Jeg er stolt over å bli en del av en virksomhet som har forpliktet seg til å løfte frem kvinner på arbeidsplassen, sier White. Bare i Egencias globale markedsføringsorganisasjonen alene, sørger mangfoldet mellom kjønn og kulturell bakgrunn for at vi er best mulig rustet for suksess. Enten det er å takle komplekse problemer, ta bedre beslutninger eller drive frem innovasjon. Mangfold på arbeidsplassen, kjønnsbalanse, lik lønn for likt arbeid og inkludering er svært viktig for å kunne levere bedre resultater, både for virksomheten, de ansatte og for kundene. Expedia har i dag 100 prosent lik lønn for likt arbeid mellom menn og kvinner i tilsvarende roller, og 35 prosent av lederstillingene er besatt av kvinner*. Mangfold er også avgjørende for at bedrifter skal kunne forstå og møte kundenes behov. I følge Global Business Travel Association, er 47 prosent av kvinner som reiser på oppdrag fra jobben. For å lese mer om hvordan du kan få innflytelse på arbeidsplassen, klikk her. *Basert på en analyse av lønnsdata fra Expedia Incs ansatte.
Om Egencia
Egencia sørger for at hver eneste reise teller, både for de reisende og bedriftenes reiseansvarlige. Ved å ha bransjens beste teknologiplattform og integrerte løsninger forenkler vi reisen i alle ledd, både planlegging, bestilling og reiseadministrasjon. Egencias forbrukerinnsikt og teknologi gjør det enklere for bedrifter å ta valg som samsvarer både med de reisendes ønsker og bedriftens reisepolicy. Et dedikert team av reisekonsulenter er alltid klare til å hjelpe. Egencia tilbyr tjenester for både små bedrifter og store multinasjonale selskaper i mer enn 65 land. Vil du vite mer om Egencia, kan du besøke Egencias nettsted, Egencias LinkedIn-side, @egenciaNO eller lese Egencias blogg. © 2018 Egencia LLC. Med enerett. Egencia og Egencia-logoen er enten registrerte varemerker eller varemerker tilhørende Expedia Inc. i USA og/eller andre land. Alle andre varemerker tilhører sine respektive eiere.  
Kontaktinformasjon
  Carl Moltzau | Direktør Account Management | cmoltzau@egencia.com | 0047 952 75 559 Nora Callander | Prosjektleder, Gambit Hill+Knowlton  | Nora.Callander@hkstrategies.com  |0047 986 56 639