Skip to main content

Egencia lanserer Connect Community for å støtte Travel Managers

3 min
Posted: 07 October 2020Updated: 11 November 2020
Enhanced Connect community

Egencia hjelper Travel Managers over hele verden ved å gjøre Egencia Connect Community enda bedre og tilby nye kurs i administrasjon av forretningsreiser

  • Egencia Connect Community har blitt enda bedre og gir Travel Managers tilgang til veiledninger, nettverksbygging, diskusjonstråder, ekspertkunnskap og globale reisevarsler.
  • Expedia Group Academy kan nå tilby opplæring innen administrasjon av forretningsreiser, slik at Travel Managers kan utvikle forretnings- og ledelsesferdighetene som trengs for å oppnå suksess i disse usikre tidene.

Seattle, Washington, 8. september 2020: I dag lanserer Egencia® – Expedia Group™ sitt forretningsreisebyrå – en forbedret og avansert versjon av Egencia Connect Community, og via Expedia Group Academy kan Travel Managers over hele verden nå få opplæring innen administrasjon av forretningsreiser. Gjennom deling av kunnskap, beste praksiser og opplæringsprogrammer gjør Egencia det mulig for Travel Managers å hjelpe bedriftene sine gjennom de store endringene i forretningsreisebransjen som følge av COVID-19.

Travel Managers får en stadig viktigere rolle når det gjelder å forme tilnærmingen til og kulturen i forretningsreiseprogrammene. De trenger mer enn noen sinne hjelp fra pålitelige samarbeidspartnere for å få tilgang til den nyeste informasjonen, kunnskapen og tenkemåten, slik at det skal bli enklere å ta viktige avgjørelser både på kort og lang sikt.

«2020 har virkelig endret rollen og jobben til Travel Managers. Selv om kostnad og reiseopplevelse fremdeles er en viktig del av forretningsreiseprogrammet, har bransjen nå møtt på nye utfordringer og nye forventninger som gjør at Travel Managers må være forberedt, planlegge, koordinere og hele tiden følge med på fremgangen. Vi kan si at Travel Managers har fått en ny strategisk viktighet i de fleste bedrifter», sier Mark Hollyhead, Chief Operating Officer & SVP of Customer Success, Egencia. «Det er svært viktig å samarbeide med andre Travel Managers for å komme seg gjennom disse usikre tidene. Med Connect Community og opplæring innen administrasjon av forretningsreiser hjelper Egencia Travel Mangers med å håndtere eventuelle utfordringer.»

Egencia Connect Community

Egencia Connect Community har siden 2017 lagt til rette for at Travel Managers skal kunne samarbeide, dele beste praksiser og gi Egencia tilbakemeldinger på nye løsninger. Med den nye, avanserte versjonen av nettsamfunnet kan kundene nå stille spørsmål direkte til Egencia, bruke kunnskapsbasen, bli med i diskusjoner og teste nye produkter. Travel Managers med gjestetilgang kan også engasjere seg i nye emner og får snart tilgang til nettverksbygging samt globale reisevarsler.

Opplæring i administrasjon av forretningsreiser

Den nye opplæringen i administrasjon av forretningsreiser som du finner i Expedia Group Academy, fokuserer på å dele reiseekspertise på tvers av Egencia og Expedia Group med alle Travel Managers over hele verden. Tar du forretningskursene, kan du lære mer om de grunnleggende aspektene ved forretningsreiser – fra å angi en reiseprogramstrategi til å få mest mulig ut av reisebudsjettet. Ledelseskursene handler om praktisk kunnskap og hvordan du kan administrere forretningsreiser mens COVID-19-situasjonen fremdeles pågår. Samlet vil denne opplæringen gjøre det enklere for Travel Managers å håndtere utfordringene de møter i dag, og hjelpe dem med å gjenopprette reiseprogrammet og legge til rette for vekst i bedriften.

Egencia Connect Community er tilgjengelig på engelsk, men har diskusjonsgrupper på både fransk og tysk. Opplæringen i administrasjon av forretningsreiser er tilgjengelig fra i dag.

Om Egencia

Egencia er verdens forretningsreiseløsning. Vi hjelper bedrifter med å optimalisere reiseprogrammene sine i en reisebransje som endrer seg raskt, gjennom risikostyring, ivaretakelse av de reisendes velferd og maksimalisering av avkastningen. Bedrifter av alle typer i over 60 land bruker Egencia til å modernisere forretningsreiseprogrammene sine med kontinuerlige, innovative løsninger og rask eksperthjelp. Vi bruker Expedia Groups tyngde og teknologi til å levere enkle, forbrukerlignende forretningsreiseløsninger som brukerne våre elsker. Kontakt oss på egencia.com, og følg oss på Twitter og LinkedIn.

©2020 Egencia LLC. Med enerett. Egencia og Egencia-logoen er enten registrerte varemerker eller varemerker tilhørende Expedia Inc. i USA og/eller andre land. Alle andre varemerker tilhører sine respektive eiere.

Mediekontakter
Siarah Khan | Senior Global Comms Manager | sikhan@egencia.com

Jamie Barrett | Global Senior Comms Manager | wbarrett@expediagroup.com

Er du på utkikk etter bedre løsninger for forretningsreiser? Ta kontakt med teamet vårt.