Skip to main content

En insider-guide til forretningsreiseadministrasjon

1 min
Posted: 13 April 2021
 Female-business-travel-manager-sharing-advice.jpg

Fordelene med å gå over til administrerte forretningsreiser er enorme. Uansett om du er en rasktvoksende bedrift som vil ha et bedre innblikk i forretningsreiseprogrammet eller et etablert multinasjonalt selskap som forsøker å gjøre de reisendes opplevelse mer konsekvent, kan du oppnå konkrete fordeler ved å samarbeide med et forretningsreisebyrå som Egencia.

Denne e-boken, kalt «En insider-guide til forretningsreiseadministrasjon», deler råd om overgangen til administrerte reiser fra 16 av våre kunder. Hver kunde forklarer enten hvordan de gikk over til administrerte reiser eller den positive effekten det har hatt på bedriften deres.

Se virkelige resultater, som hvordan NASDAQ reduserte sine reiseutgifter med 32 % de første seks månedene. Eller hvordan James Fisher Marine Services Ltd. klarte å oppnå en online-andel på 95 % samt økt tilfredshet hos både reisende og leverandører.

Last ned e-boken for å finne ut

  • hvordan tilgang til anvendelige data kan hjelpe deg å spare både mye tid og penger
  • hvordan globale data og rapporter forvandler aktsomhetsplikten
  • hvordan en god forretningsreiseløsning kan forbedre både etterlevelse av reisepolicy og de ansattes tilfredshet
  • hvorfor den rette forretningsreiseløsningen kan passe perfekt for både rasktvoksende bedrifter og komplekse multinasjonale selskaper

Last ned e-boken