Skip to main content

Enklere forretningsreiser med mobilappen vår

Posted: 10 September 2019
woman-travelling-using-app.jpg

Teknologi forbedrer forretningsreisebransjen kontinuerlig. Husker du den gang forretningsreisende kjørte fra sted til sted for å delta på møter og brukte veikart til å finne frem? Etter hvert ble kartleggingstjenesten MapQuest lansert, og det ble mulig for reisende å kartlegge ruten sin. Det var bare å gå på nettet, finne veibeskrivelsen til reisemålet, skrive den ut og ta den med seg. Den gang ble dette sett på som et enormt fremskritt. Men hvis du kjørte feil eller tok en avstikker, var ikke veibeskrivelsen lenger så nyttig. Et gammelt ordtak sier at «mennesket legger planer, og universet ler».

Reiseplanene dine kan blir ofte endret på grunn av nye tidsrammer og prioriteringer, og det er ikke uvanlig at disse endringene kan påvirke planene selv før avreise. Vi utviklet derfor en mobilapp for å gjøre ting enklere for reisende når de er på farten. Vi oppdaterer dessuten appen hele tiden for å innfri kundenes behov og ønsker. Appen vår er et nyttig verktøy for forretningsreisende.

La oss ta en titt på hvordan mobilappen vår er med på å gjøre hvert trinn i reiseprosessen enklere.

Bestill, organiser og endre reiser – når og hvor som helst

Automatisk pålogging gjør det enkelt å komme i gang med appen. Når du først er pålogget, har du tilgang til alle de nyttige funksjonene på plattformen vår – på alle enheter uansett hvor du befinner deg. Hvis du har dårlig tid, kan du for eksempel starte bestillingsprosessen på én enhet og fullføre den på en annen. Det spiller ingen rolle om du begynner å bestille en reise på datamaskinen på kontoret eller i appen. All informasjon om reisen er tilgjengelig for deg til enhver tid, noe som er både praktisk og gir ekstra frihet.

Med appen vår kan du legge planer mens du er på farten. Du kan søke i og velge blant forskjellige alternativer for flyreiser, tog og bilutleie, legge til hoteller, gjøre endringer og dele reiseruten din. I appen finner du også regionspesifikke funksjoner, som lokale transporttilbud, transport samme dag og hotelltilbud kun for mobilbrukere.

Tilpassede forretningsreiser når som helst

Bestilling og administrasjon av reiser bør være en enkel og rask prosess. Vi vet hvor viktig det er for deg å kunne ta reiseavgjørelser raskt, som du vet fungerer for deg, slik at du kan komme i gang med jobben igjen. Husker du ikke navnet på hotellet du likte så godt i København? Foretrekker du sete ved midtgangen? Ikke noe problem. Appen vår husker nemlig reisehistorikken din, de personlige preferansene dine samt bedriftens reisepolicy. Vi kan dermed gi deg de mest relevante alternativene når du søker etter hoteller og flyreiser.

Maskinlæringsalgoritmene våre bruker reisedataene dine til raskt å gi deg de mest relevante reisealternativene som samsvarer med reisepolicyen. Vi har sett en økning i hotellbestillinger og antall forretningsreisende som velger et av hotellene som vises øverst i søkeresultatene, så vi vet at algoritmene våre fungerer. Vi bruker både kunstig intelligens og maskinlæring for å gi deg det du trenger. På denne måten får du en langt mer personlig tilpasset opplevelse, samtidig som du sparer tid på å søke etter og bestille reiser.

Hold deg oppdatert under reisen

Appen er mer eller mindre uunnværlig når du er ute og reiser. Det er mange grunner til at reiseruten kan bli endret. Når du gjør endringer i appen, synkroniseres de automatisk med kalenderen. Det vil si at både du og de som har tilgang til reiseruten din, alltid kan se den nyeste informasjonen. Nyttige påminnelser og varsler gir deg informasjon og hjelper deg med å følge tidsplanen din. Hvis du for eksempel må kontakte hotellet for å avtale sen innsjekking eller flyplasstransport, kan du bruke funksjonen Egencia Hotel Conversations til å kommunisere med hotellet – direkte i appen.

Administrer endringer

Når du er på reise, er det godt å vite at din Travel Manager kan finne deg dersom det skulle oppstå en nødsituasjon. Med Traveler Tracker kan Travel Managers og reisebestillere finne reisende, uansett hvor de befinner seg. Travel Manager og reisebestiller har tilgang til reiseruten din, slik at de kan kommunisere og hjelpe deg i spesielle situasjoner, for eksempel ved skogbranner, stormer eller streiker. De kan vurdere situasjonen, ta kontakt med deg og godkjenne ombookinger i appen, slik at du slipper å vente.

Få hjelp når du trenger det

Appen vår er tilgjengelig på 17 forskjellige språk, så reisende kan føle seg trygge på at de får hjelp når de trenger det. De har også tilgang til hjelpesenteret vårt direkte i appen ved å klikke på Hjelp-knappen, en innebygd funksjon som gir de reisende tilgang til det de trenger, når de trenger det.

En million forretningsreisende, reisebestillere og Travel Managers bruker mobilappen vår, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre brukeropplevelsen for dem. Last ned appen for Apple eller Android i dag og ha kontroll på forretningsreisene uansett hva skjer underveis.

Få en demonstrasjon