Skip to main content

Fordelene ved leiebil med Egencia

5 min
Posted: 23 July 2019
Topics: Blogg
Business-traveler-collecting-rental-car1.jpg

For mange forretningsreisende starter organiseringen av en reise med å søke etter fly og hotell, før en endelig bestilling gjøres. Når det er nødvendig, er fly og overnatting helt vesentlige komponenter i en forretningsreise. Men hva med reisen når flyet har landet? Og hva med reiser som ikke involverer en flyvning? Flere forretningsreiser finner sted på bakken enn i luften, men tenker reisende og Travel Managers på bakketransport i stor nok grad?

Et forretningsreisebyrå som Egencia kan hjelpe bedriften din med å administrere alle sider av forretningsreiseprogrammet. Vår globale plattform gjør det lett å bestille og endre fly og hotell. Og bakketransport er like enkelt. Med et eget bestillingsverktøy i plattformen og en garantert 5 % rabatt på alle publiserte priser hos Egencia-prefererte leverandører globalt, har vi gjort det enklere og mer kostnadseffektivt å leie bil.

Sett bedriftens reisende i førersetet

Vår altomfattende plattform lar reisende bestille fly, overnatting og leiebil på ett og samme sted. Dessuten kan de bestille og administrere forretningsreisene sine på PC, nettbrett eller i Egencia-appen når de måtte ønske det. De kan til og med starte bestillingen på én enhet og fullføre transaksjonen på en annen.

Reisende kan benytte plattformen til å ta informerte avgjørelser når de skal velge det beste alternativet for bakketransport. Hvis kostnad er en faktor, enten som en del av en prisbevisst bedriftskultur eller mer uttrykkelig som en del av bedriftens reisepolicy, kan Egencia-plattformen sørge for at reisende har informasjonen de trenger for å ta kloke valg. Reisende kan sammenligne tilbud fra ulike leverandører, inkludert avtalepriser, gjennom en brukervennlig oversikt som inneholder informasjon om faktorer som pris og tilleggskostnader.

Dine reisende har også tilgang til fasiliteter som vinterdekk og GPS for å sørge for en problemfri reise. En annen praktisk funksjon er muligheten til å hente og levere leiebilen på forskjellige steder.

Reisende kan også gjøre endringer etter at leiebilen er bestilt. Med plattformen vår kan de endre med bare noen få klikk. Denne funksjonen gir reisende full kontroll over reisen sin, og Travel Managers kan føle seg trygge på at deres reisende får støtten de trenger både når de er hjemme og ute og reiser.

Styr forretningsreisene i riktig retning

Tenk på personen som er ansvarlig for anskaffelse og innkjøp i bedriften din. Hvordan går vedkommende fram når en avgjørelse skal tas? Pris og effektivitet spiller garantert en stor rolle i vurderingen av kjøpene vedkommende fører tilsyn med.

Så om bedriftens innkjøpsekspert bidro til å evaluere forretningsreiseprogrammet ditt, hva ville denne personen finne? Kanskje ville han eller hun oppdage manglende samsvar mellom måten flyreiser, overnatting og bakketransport som leiebil bestilles og administreres på i ditt nåværende program, og at noen områder styres på en mer effektiv måte enn andre.

Et forretningsreisebyrå som Egencia kan tilby bedriften din alle alternativene de trenger på ett og samme sted. Da kan du få en fornøyd innkjøpsekspert som slipper å se etter utallige løsninger for å hjelpe kollegene som reiser i jobben. Og du som Travel Manager kan gjøre ting enkelt og effektivt for deg selv og dine reisende.

Endringer for Travel Managers

Med Egencias leiebilløsning kan du bidra til at dine ansatte får kontrollen over reisene sine på land, mens du kan lære fra måten de reiser på gjennom dataene dine. Plattformen vår lar deg følge med på reiseutgiftene gjennom det nyskapende og brukervennlige Egencia Analytics Studio. Der kan du bruke data til å forutse reiseutgifter, planlegge reisebudsjettet ditt og identifisere sparemuligheter.

Egencia er et globalt forretningsreisebyrå med en global rekkevidde når det gjelder reiseutvalg, kundeservice og tilgang. Vi streber imidlertid også etter å være lokalt relevante, og vi har sterke bånd til leverandører på et stort antall steder for å kunne tilby den beste leiebiltjenesten.

Egencia utstyrer Travel Managers med alle verktøyene de trenger for at de reisende skal kunne leie en bil uten problemer. Disse omfatter fleksible betalingsalternativer som betalingskort for reiser og direktefakturering. Alternativer som gjør det lettere for reisende å ta hånd om egne reiseutgifter og reiseregninger på plattformen – uten å måtte samle en masse papirkvitteringer og betalingsopplysninger. Dette er en stor fordel for Travel Managers, som ellers ville måtte bruke timevis på å bla seg gjennom kvitteringer for å kontrollere og godkjenne reiseregninger.

Travel Managers kan være sikre på at plattformen til Egencia hjelper deres reisende å ta kontrollen over tidsskjema, komfort og utgifter.

Egencia-effekten på bedriftens bunnlinje

Se for deg at to av mellomlederne dine planlegger å besøke en kunde i Sortland. Ettersom det er begrenset med kollektivtrafikk til Sortland, anbefaler du dem å fly fra hovedkontoret i Oslo til Evenes og så ta en leiebil resten av veien. Leiebilen vil være helt nødvendig for å komme seg til Sortland, og gir dem dessuten muligheten til å dra innom en potensiell kunde i Harstad også.

På Gardermoen er flyet deres forsinket. De kontakter kundeservice og finner til sin glede ut at de ikke trenger å endre leiebilbestillingen. Alle leiebilbestillinger på plattformen vår inkluderer flyrutenummeret, så leiebilselskapet oppdateres automatisk om ny ankomsttid. Flyet ankommer sent, så de bestemmer seg for å sove over i Narvik i stedet for å begynne å kjøre. Egencia gjør det lett for dem. De kan enkelt avbestille eller endre bestillinger via appen på smarttelefonen, uten ekstra gebyrer.

Mellomlederne dine slipper en masse komplikasjoner ved å reise med Egencia, og dette gjør dem til fornøyde reisende. Dessuten vil de være lojale og føle en tilhørighet til bedriften din, ettersom de vet at deres ve og vel er en prioritet for bedriften.

Selv om en av lederne skulle forfremmes noen måneder senere og må flytte på seg, forblir opplevelsen den samme. Egencias plattform gir både reisende og Travel Managers den samme brukeropplevelsen uansett hvor i verden de holder til.

Fordelene kort fortalt

Bestilling og endring av leiebil til forretningsreiser har aldri vært enklere. Her er en oppsummering av de største fordelene du og dine reisende får med Egencia:

  • En egen plattform som kan brukes på alle slags enheter og som viser utallige alternativer fra ulike leverandører. Reisende kan enkelt sammenligne tilbud før de velger det som best passer deres behov (uansett hvor de befinner seg i verden) og reisepolicyen din.
  • En garantert 5 % rabatt på publiserte priser hos Egencia-prefererte leverandører, noe som hjelper deg å sørge for at du får mest mulig igjen for reiseinvesteringene dine.
  • Én enkelt informasjonskilde for både individuelle bestillinger og samlede leiebildata, med kraftfulle dataanalysemuligheter for å persontilpasse valgmulighetene til forretningsreisende (og som lar Travel Managers identifisere brukstendenser og muligheter for fremtidige besparelser).

Finn ut mer om å leie bil med Egencia: