Oversikt over forretningsreisetrender under COVID-19 

Posted: 19 November 2020
Business Travel Industry COVID19 Dashboard

Slik bruker du denne oversikten

Som involvert i administrasjonen av bedriftens forretningsreiser, er du ansvarlig for å definere og håndheve forretningsreisepolicyer nå som verdensøkonomien tilpasser seg virkeligheten etter COVID-19. Det er viktig å sørge for at du har en tydelig oversikt over forretningsreiselandskapet etter hvert som det endrer seg. Du behøver svar på spørsmål som:

  • Hvilke land ser en oppgang i forretningreiser? Hvis bedrifter i regionen din begynner å reise igjen, kan det tyde på at økonomien er på bedringens vei. Dette innebærer at du bør begynne å planlegge gjenopptagelsen av forretningreiser i din egen bedrift. 
  • Har konkurrentene mine allerede begynt å reise, eller forbereder de seg på å reise igjen? Hvis du ser bransjen din i listen over dem som reiser eller forbereder seg på å reise, kan du ta initiativ til interne diskusjoner om forretningsreisestrategi med data i sanntid. 
  • Hvor reiser bedrifter, hva er forkjøpsperioden per produkt (fly, tog, leiebil, hotell), og hva slags type overnattingssted booker de? Denne informasjonen vil hjelpe deg å ta beslutninger om reisepolicyen, og den kan potensielt spare bedriften for reiseutgifter. 

Egencias kraftfulle teknologiplattform lar oss samle detaljerte data on reisebestillinger verden rundt. Ved å analysere disse dataene kan vi oppdage globale trender som påvirker forretningsreiser. Denne informasjonen er viktigere enn noensinne i den usikre situasjonen vi er i på grunn av pandemien, så vi ønsker å dele innsikten og informasjonen vi har samlet gjennom våre undersøkelser. På denne siden har du tilgang til dataene og analysene. 

Ved hjelp av en plattform med visuelle analyser, har vi satt sammen en oversikt som sporer forretningsreisetrender verden rundt, slik at du kan få et tydelig bilde av det aktuelle forretningsreiselandskapet. Denne innsikten gjør at du kan ta velinformerte avgjørelser om din nåværende forretningsreisestrategi og tilpasse forretningsreiseprogrammet deretter, for eksempel endre forkjøpsvinduene og typen overnattingssteder som er godkjent. 

Oversikt over forretningsreisetrender

Åpne denne oversikten i en ny fane

Informasjonen oppdateres hver 14. dag, og er basert på reisedata fra Egencia-transaksjoner. Oversikten tilbyr tre visninger av reisedata på globalt og regionalt nivå:

  • Land som har begynt å reise igjen 
  • Forretningsreisetrender  
  • Overnattingsstedstrender

Du kan endre visning for å se informasjon tilpasset dine behov, slik som global / regional visning (AMERIKA / APAC / EMEA) og visning på landsnivå (USA, Tyskland, Frankrike, Storbritannia)

Andre ressurser: 

I tillegg til denne dataoversikten, kan du også se på disse ressursene: 

Egencia forbeholder seg retten til å endre eller avslutte publiseringen av Egencias oversikt over forretningreisetrender når som helst og uten forvarsel.