Skip to main content

Hvorfor du er mer av en «millennial» enn du kanskje tror

2 min
Posted: 01 February 2017Updated: 01 February 2017
Topics: Blogg
Millennial-Blog-Image.png
Generasjonsekspertene setter alle i forskjellige båser, som for eksempel generasjon X, babyboomere og generasjon Y (millennials). Alle har sine egne krav, ønsker og særegenheter – basert på når de ble født. Mange er spesielt interesserte i millenniumsgenerasjonen, hovedsakelig fordi «millennials» vil utgjøre 75 % av den amerikanske arbeidsstyrken innen 2030.
  • Her hos Egencia mener vi at når det gjelder reise, så finnes det enda en kategori, som ikke avhenger av når du ble født. Vi kaller den «Expedia-generasjonen».
I takt med Expedias fremvekst de siste 20 årene har Expedia-generasjonen også spiret og grodd. I løpet av den tiden har medlemmer av denne generasjonen begynt å forvente at teknologi skal gjøre livene deres betydelig enklere, både hjemme og på jobb. De vil ha alt tilgjengelig med bare et tastetrykk. Hvis dette høres ut som deg, så er du sannsynligvis også del av denne generasjonen. Jeg vet at jeg er det. Du kan se denne holdningen i måten vi bruker fritiden på – både babyboomere og millennials ble hektet på Pokémon Go; måten vi handler på – snakk til Amazon Echo for å bestille alt fra Mozarts samlede symfonier til det siste av virtual reality-utstyr;  og til og med måten vi treffes på – Facetime sørger nå for at besteforeldre kan holde kontakten med barnebarna. Og det er ingen arenaer hvor teknologiavhengigheten vår gjør seg mer gjeldende enn i reiseverdenen. I løpet av de siste 20 årene har forventningene våre økt i takt med den teknologiske utviklingen. Det begynte med online-bestilling, og nå forventer vi å kunne gjøre alt med smarttelefonen vår, fra å skaffe en taxi til å håndtere flyforsinkelser. Dette er virkeligheten i fritidsreiseverdenen, men hvorfor skal ikke det samme gjelde for forretningsreiser? Hvorfor skal ikke teknologien vi bruker på jobb være like bra som den vi bruker hjemme?
  • Her hos Egencia tilbyr vi forretningsreiser tilpasset Expedia-generasjonen. Vi skaper brukervennlige mobil- og online-opplevelser takket være den mest innovative teknologien som finnes.
Klikk her for en demonstrasjon...