Skip to main content

Meetings & Events: Planlegging av Arrangementer for Bedriften

Travel-Management_Full-Hero1
Travel-Management_Hero_Mobile1

Opplevelser som er like unike som deg

Bedriften din er noe helt spesielt.
Det bør møtene og arrangementene dine være også.

Meetings And Events That Matter

Møter og arrangementer som betyr noe

Utform og arranger uforglemmelige bedriftsopplevelser med samme letthet og ekspertise som du har blitt vant til fra reiseadministrasjonsplattformen vår. Få hjelp av en av våre eksperter på forretningsmøter og bedriftsarrangementer til å skape en perfekt arena hvor du kan vise frem bedriften fra sin beste side.

Har du flere enn 10 personer som reiser sammen, regnes dette som en gruppe i reise- og møtebransjen. Det betyr at spesielle regler, vilkår og betingelser og avbestillingsvilkår gjelder for dine reisende og at du må holde styr på alt dette for å unngå unødvendige kostnader og straffegebyrer.

Men slapp av – vi er her for å hjelpe deg på vei. Vi er eksperter når det gjelder logistikk, uansett om det er 10 eller 20 000 mennesker som skal delta på arrangementet ditt og om det arrangeres på ett eller flere steder. Vi sørger for at alt går som det skal, slik at du kan fokusere på arrangementet.

Black background promo blade

Ti tips til implementeringen av bedriftens reiseprogram

Tips til hvordan du gjør implementeringen av reiseprogrammet ditt så smidig og enkel som mulig.

Våre tjenester

Image
Travel Support

Gruppereiser

Planlegg og bestill fly- og togreiser som en frittstående tjeneste eller som en del av et større arrangement.
Image
Multinational Corporate

Møter og overnatting

Ordne hotellrom for grupper, bestill møterom, og finn lokaler.
Image
Global Card

Komplette arrangementer

Velg nøyaktig hvordan arrangementet skal være, og få hjelp av våre arrangementsplanleggere til å sette samm...

Smart møteadministrasjon

Vi hjelper deg med å konsolidere utgifter, inkludert kontinuerlig oppfølging slik at du har kontroll på budsjettet ditt, og gir deg forslag til hvordan du kan forbedre planleggingen av arrangementer og spare penger. Våre møte- og arrangementsansvarlige hjelper deg gjennom hele prosessen basert på de unike behovene til bedriften din.

Vi forstår behovet for å ha full oversikt. Derfor samarbeider vi med profesjonelle du kan stole på og som tilfører arrangementet ditt noe av verdi. Hvert område har et eget team med spesialister, og du har alltid en erfaren prosjektleder som gir deg råd og veiledning. Og med den store porteføljen av hoteller vi tilbyr, tar vi stolthet i å kunne forhandle frem de beste mulige prisene på dine vegne.

Opplevelsen til deltakerne er nøkkelen til et vellykket arrangement. Vi skreddersyr forslagene våre for å gjøre opplevelsen til deltakerne så god som mulig. Uansett størrelsen på arrangementet ditt, er vi her for å hjelpe deg. Overlat grovarbeidet til oss og la teamet vårt ta seg av planlegging, logistikk, reise og mer.

Smart Meetings Management
Gateway Mobility

En insider-guide til forretningsreiseadministrasjon

Uansett om du er en bedrift i rask vekst eller et etablert multinasjonalt selskap, kan du oppnå konkrete fordeler ved å samarbeide med et forretningsreisebyrå som Egencia.

Travel Management Expense

Online arrangementsadministrasjon gjort enklere

Se hvor lett det kan være å ordne det perfekte arrangementet ved hjelp av moderne teknologi. Første steg er forslaget vi gir deg online. Gå til siden vår og velg ulike alternativer til du er forøyd med valget ditt, inkludert prisen.

Vi jobber alltid for å levere så gode arrangementer som mulig. Verktøyet vårt for administrasjon av deltagere tilbyr individuelle reiseruter, en widget som genererer en QR-kode, pushvarsler, individuelle betalinger og mer.

Vi tilbyr også en app med interaktive funksjoner som kan brukes under møter og en forbindelse til sosiale medier rundt arrangementet. Vi kombinerer forretningsreiseteknologien på plattformen vår med vår personlige service for å gjøre arrangementet ditt så bra som mulig.

Personvernerklæring for Egencia Meetings & Events

Skal du planlegge et møte eller arrangement?
Kom i gang i dag.