Travel-Management-Center
Travel-Management-Center

Reiseadministrasjonssenter

Mer fornøyde reisende. Enklere reiseadministrasjon. Besparelser inkludert.
Se disse verktøyene for vellykket reiseadministrasjon.

Travel Management Coronavirus

Koronaviruset: Reisendes sikkerhet og kontinuitet i driften

 • Besøk hjelpesenteret for å få de siste kunngjøringene, tips til hvordan du administrerer forretningsreiseprogrammet ditt under COVID-19-krisen og hvordan du kan følge med på innvirkningen pandemien har på reisende og reiseprogrammet ditt.
 • Bli med i nettsamfunnet Egencia Connect for å dele kunnskap og beste praksiser, og besøk COVID-19-senteret for å få den seneste informasjonen.

Travel Management Academy

Denne opplæringen hjelper deg å få innsikt og nye ferdigheter i reiseadministrasjon, uansett om du er en erfaren Travel Manager eller ny i rollen. Målet med disse fire kursene er:

 • Å gi Travel Managers opplæring i dagens forretningsreiselandskap. 
 • Å forberede Travel Managers på å ta del i strategiske samtaler i bedriften om innhenting av det tapte og tilbakevending til en mer normal reisepraksis. 
 • Å dele innsikt i emner som risikohåndtering og aktsomhetsplikt i en verden etter COVID-19. 
 • Å forstå beste praksis for administrering av forretningsreiseprogram, inkludert oppsett av den beste betalingsmåten, oppnåelse av et bærekraftig forretningsreiseprogram, optimalisering av besparelser og maksimal avkastning.

Start opplæringen nå 

Travel Management Academy

Egencia Connect Community

Velkommen til nettsamfunnet Egencia Connect, som hjelper deg med å lykkes som Travel Manager.

 • Støtte til forretningsreiseprogrammet ditt, slik du trenger det. Du kan enkelt finne svar på det du vil vite mer om ved å spørre Egencia eller andre Travel Managers. 
 • Alt du trenger, samlet på ett sted.  Bransjenytt og arrangementer, beste praksis og produktoppdateringer, samt lett tilgjengelige guider. Du har rask tilgang til nettsamfunnet med dine påloggingsopplysninger hos Egencia. 
 • Ta forretningsreiseprogrammet og karrieren din til et nytt nivå. Hva du synes, betyr noe, og nettsamfunnet gir deg muligheten til å gi feedback til Egencia om hvordan vi utfører arbeidet vårt, samt delta i testing av nye produkter og delta i undersøkelser om hvor nyttige tjenestene våre er. Du vil også finne muligheter til å bli sett i bransjepublikasjoner og på arrangementer. 
 • Samle poeng og få fordeler.  Bruk poengene dine på gavekort eller nye læremuligheter.
 • Mens Egencia Connect kun finnes på engelsk for øyeblikket, vil kunnskapsdatabasen også inneholde oversatte artikler. Vi vil fortsette å legge til slike artikler og utvide samfunnet til andre språk i de kommende månedene.

Utforsk ditt nye nettsamfunn: https://community.egencia.com

Egencia-Connect-Community
Travel Management Resources

Ressurser for reiseadministrasjon

Som din forretningsreisepartner ønsker vi å hjelpe deg med å oppnå et vellykket forretningsreiseprogram. Vi har derfor opprettet disse ressursene for Egencia Travel Managers:

 • Guider som hjelper deg å forbedre resultatene til forretningsreiseprogrammet ditt, gjennom å evaluere programmet og øke online-andelen og etterlevelsen av hotellprogrammet. 
 • E-post- og kommunikasjonsverktøy som hjelper deg å skape intern kjennskap og øke bruken og etterlevelsen av forretningsreiseprogrammet ditt. 
 • Anbefalinger som hjelper deg å spare mer ved hjelp av bonusordninger og ved å dra nytte av Egencia Advantage-partnere.
 • Sjekkliste for å sørge for at du mottar all Egencia-kommunikasjon.
 • Opplæring gjennom Travel Management Academy. 

Se ressursene her: https://community.egencia.com/s/manage-your-travel-program

Egencias mobilapp

Egencia-appen gir forretningsreisende, reisebestillere, godkjennere og Travel Managers all den informasjonen de trenger. De kan dessuten bestille, administrere og se forretningsreisene sine når som helst.

Hold deg oppdatert under reisen og få eksklusive privilegier kun tilgjengelige i Egencia-appen.

Egencia Mobile App

Fornøyd reisende?

La oss få vite hvordan vi gjør det. Vi vil gjerne høre fra deg. La oss og andre reisende få vite om din opplevelse med Egencia gjennom en rask og ærlig anmeldelse.

Happy Travelers

Fra våre sponsorer