Skip to main content

Forretningsreiserapporter for å ha oversikt under Covid-19-krisen

Nye reiserapporter for å forstå konsekvensene av COVID-19

2 min
Posted: 20 April 2020
egencia-travel-reporting-tool_featured_image.jpg

Av Caleb MacIlvaine, Senior Product Marketing Manager I forretningslivet er det viktig å være tilpasningsdyktig.

Det samme gjelder for forretningsreiseprogrammet ditt. Suksessfulle programmer kan tilpasses bedriftens behov etterhvert som de utvikler og endrer seg. Dette var en sannhet før effektene av COVID-19 skapte store utfordringer for det globale forretningslivet, og det er enda mer sant i dag. De siste få ukene har ført til dramatiske endringer i forretningsreiselandskapet for bransjen vår og din bedrift. Som svar på disse raske og kontinuerlige endringene har Egencia utviklet forretningsreiserapporter som hjelper deg med å håndtere reiserisikoer og tilpasse deg til krisen. I midten av mars, da COVID-19-krisen tiltok i styrke og forretningsreisende over hele verden ble nødt til å returnere til hjemlandene sine, lanserte vi rapportsiden for COVID-19 i Egencia Analytics Studio. Denne samlingen av nye rapporter, som du finner på hovedsiden for rapporter, hjelper deg med å håndtere de økonomiske effektene krisen har på din bedrift ved å gi deg nedlastbare data for alle dine fly- og hotellbestillinger. Disse reiserapportene kan endres til å vise alle mulige fremtidige datointervaller fram til slutten av 2020.

Forretningsreiserapporter for COVID-19

Med lett tilgjengelige data kan du nå gjennomføre de detaljerte analysene forretningsreiseprogrammet og bedriften din trenger. Hotellrapporten viser en samlet, fremadskuende oversikt over hotellbestillinger sammen med disse bestillingenes nåværende status. I denne rapporten kan du se:

  • hver enkelt transaksjons reiserutenummer
  • brutto bestillingsverdi
  • hotellenes avbestillingsregler
  • hotellkjedenes fleksibilitet
  • avbestillingsvindu
  • eventuelle straffegebyrer, og mer

Å ha denne viktige informasjonen tilgjengelig for hver transaksjon kan hjelpe deg med å vurdere de økonomiske konsekvensene for bedriften din, samt gi deg innsikt i hvordan du, i tilfelle avbestillinger, kan få tilbake så mye som mulig av utgiftene dine. Flyrapporten gir en oversikt over billettstatusen til alle flyreisebestillinger. Disse dataene inneholder detaljer om hver transaksjon, inkluder:

  • PNR
  • avbestillingsstatus
  • rute, flyselskap og mer

Du kan benytte denne informasjonen til å være i forkant av utviklingen innen flyreisevirksomhet, slik at du kan vurdere og redusere risikoen flyreiser har for både dine reisende og din bedrift. Med den nye rapportsiden for COVID-19 i Analytics Studio får du oversikten du trenger for å redusere risikoen for dine reisende, gjøre raske tilpasninger og unngå å måtte handle i blinde når situasjonen krever endringer for din bedrift, ditt reiseprogram og dine forretningsreisende.

Was this content helpful?
0

Er du på utkikk etter bedre løsninger for forretningsreiser? Kontakt oss.