Skip to main content

Spar tid med enklere profiladministrering

3 min
Posted: 31 October 2018
Topics: Blogg
2018-simpler-profile-management-egencia.jpg

En av de mest krevende sidene ved administrering av et reiseprogram er all informasjonen i reiseprofilene. Hvis du er en Travel Manager som sliter med v-lookups under innfasingen av nyansatte eller med kompliserte HR-feeds, så finnes det et lys i enden av tunnelen. Den selvbetjente løsningen for profiladministrering fra Egencia gir deg verktøyene du trenger for å kunne opprette, oppdatere og slette et større antall profiler direkte fra Egencias nettsted.

Profilen er kilden til all informasjon

Uansett hvordan de bestiller (online, offline eller i appen) har alle Egencia-brukere en profil som inneholder alt: personlige opplysninger og passinformasjon samt bedriftens reisepolicy, godkjenner, bonuskort og reisepreferanser.

  • Hvis dine reisende trenger hjelp, får de personlig service. Takket være Egencias avanserte telefon- og kundeserviceprogramvare kjenner vi igjen reisende med en gang de ringer oss.  Det samme gjelder når de er ute og reiser. Hvis profilen deres er oppdatert med telefonnummeret deres, kan reisekonsulenten kjenne igjen de reisende, som slipper å måtte lete frem svar på sikkerhetsspørsmål og og reiserutenummer.
  • De vil også spare tid, ettersom konsulentene våre kjenner til alle preferansene deres og kan se reisene deres, bedriftens policy og godkjenningsprosess og automatisk legge det til i bestillingen.
  • Reisebestillerne dine har også nytte av denne enkeltbrukerprofilen, ettersom de raskt kan få tilgang til en reise de har bestilt for en reisende online eller i Egencia-appen.

Hjørnesteinen i integrasjon

Hvordan gjør du det enkelt for dine reisende å bestille på tvers av enheter samtidig som du sørger for at bedriftens policy, godkjenning og reisepreferanser overholdes? Hvordan kan du være sikker på at forretningsreisebyrået ditt får tilgang til og leverer samme informasjon i alle bestillingskanaler? Svaret er en fullt integrert løsning som også inkluderer synkronisering med det globale distribusjonssystemet (GDS). Dessverre er det dette som vanligvis er tilgjengelig i dag med andre forretningsreisebyråer og online bestillingsverktøy: mange systemer, mange aktører og ingen enkelt kilde til all profilinformasjon.  Vil du vite mer om konseptet «Digitalt forretningsreisebyrå»? Ta en titt på Michael Gulmanns seneste artikkel og videoen av intervjuet med ham på GBTA-messen for å finne ut mer!

Ukomplisert selvbetjening

Når bedriften din har kommet i gang, hvor enkelt er det for deg å administrere nyansatte, ansatte som slutter og endringer i reiseprogrammet? Hos Egencia slipper du kostnadskrevende oppsett og kompliserte HR-feeds. Vårt verktøy for masseoppdatering av brukerinformasjon lar deg opprette, oppdatere og slette profiler på bare noen minutter.  Og verktøyet er standard for alle våre kunder. For deg som Travel Manager betyr at du kan slutte med kjedelig profiladministrasjon og heller fokusere på viktigere sider ved reiseprogrammet ditt. Du kan se informasjonen i reiseprofilene etter behov og får effektive verktøy som hjelper deg å spare tid. Sjekk denne videoen for en rask oversikt over alle de integrerte verktøyene for reiseadministrasjon online og offline og etter behov som vi har utviklet for å gjøre livet ditt enklere.

Kjenner du til noen systemer for profiladministrering som er fullt integrert og har selvbetjent online-funksjonalitet? Det gjør vi! Ta gjerne kontakt med din Account Manager for å få vite mer om disse funksjonene, eller klikk her for å be om en demonstrasjon av den totale Egencia-løsningen! Vil du vite mer? Les denne artikkelen på LinkedIn skrevet av Natasha Samuel (Senior Product Marketing Manager i Egencia) om de tre punktene som skaper mest hodebry for Travel Managers med profiladministrering.