Skip to main content

Susana Meza om å jobbe i Egencia

2 min
Posted: 24 September 2021
Susana Meza – Software Development Engineer I – at Egencia

Susana Meza
Egencia, Software Development Engineer I

Hva liker du best med jobben din?

Det at jeg lærer noe nytt hele tiden. Da jeg var på jobbjakt, var dette noe som var viktig for meg. Jeg ville utvikle meg. Det å jobbe med ny kode, finne ut hvordan den fungerer, og hvordan man skal løse et problem, gjør at jobben forblir interessant.

Hva er du mest stolt over så langt i Egencia?

Jeg føler meg stolt hver gang jeg jobber med noe jeg ikke har jobbet med før, og ender opp med å lære noe nytt. Det er lett å komme inn i en rutine og jobbe med det samme hver dag, men når du utfordrer deg selv til å lære noe nytt og nå et mål, får man en større utvikling profesjonelt og personlig.

Hva gjør Egencia til et bra sted å jobbe?

Hele kulturen gjør Egencia til et bra sted å jobbe. Arbeidskulturen er veldig støttende og samarbeidsrettet, og jeg føler at jeg blir hørt. Selv når jeg jobber eksternt, har jeg følt meg komfortabel med å ta kontakt med mitt eget eller andre team hvis jeg lurer på noe.

Hvorfor vil du anbefale å bli en del av teamet ditt?

Hvis du har en lidenskap for jobben din og liker å utfordre deg selv ved å prøve nye ting, er Egencia stedet for deg.Det legges også opp til at man skal ha en god balanse mellom jobb og fritid, og bedriftskulturen er veldig bra.

Hvilke karriereråd vil du gi jobbsøkere som leker med tanken om å jobbe i Egencia?

Hvis du kan tenke deg å jobbe i Egencia, vil jeg råde deg til å stille spørsmål og si ja til nye muligheter som byr seg. Ved å melde seg frivillig til noe, delta på et foredrag eller stille spørsmål når du er usikker, kan du komme i kontakt med andre som kan hjelpe deg eller til og med fungere som en mentor.

Hva er dine største lidenskaper?

Jeg er lidenskapelig opptatt av utdanning og læring. Uansett om det er i jobbsammenheng eller personlig, er det viktig å lære og lære bort, da det åpner opp for ting du ellers kanskje ville oversett eller vært uvitende om. Det kan hjelpe deg med å løse problemer med en holistisk tilnærming og finne en enda bedre løsning.


Har du lyst til å fornye reiseteknologien?

Vi er banebrytende. Vi er problemløsere. Vi forstår mennesker. Du kan bli en del av en engasjert, global familie som nyter godt av fleksible arbeidstider, reisegodtgjørelser, kompensasjon for helsefremmende tiltak og aktiviteter, helseforsikring og mer.

Jobb for oss

Er du på utkikk etter bedre løsninger for forretningsreiser? Kontakt oss.