Skip to main content

Todd Scales – Director, Technology – Mobile Apps – bedriftskultur – Egencia

Todd Scales om å jobbe i Egencia

2 min
Posted: 24 September 2021
Todd Scales  – Director, Technology - Mobile Apps – at Egencia

Todd Scales
Egencia, Director, Technology (Mobile Apps)

Hva liker du best med jobben din?

Det å inspirere andre til å lære og se dem utvikle seg til gode medarbeidere og ledere. 

Hva er du mest stolt over så langt i Egencia?

Hver gang jeg hører noen si «Jeg elsker dette teamet» eller «Dette teamet er dødsbra», vel vitende om at det er fordi vi har ansatt bra folk som jobber hardt og bryr seg om hverandre. 

Hva gjør Egencia til et bra sted å jobbe?

Menneskene – fra produktutvikling og teknologi til salg, account management og markedsføring.Vi jobber sammen og unngår at isolerte grupper dannes. Vi deler og prøver hele tiden ut nye og innovative måter å gjøre ting på. 

Hvorfor vil du anbefale å bli en del av teamet ditt?

Vi har noen av de beste tekniske mentorene, som jobber for å utvikle andres talent.  Det finnes ikke noen «meg først»-tankegang. Det er heller helt motsatt.  Vi oppmuntrer hverandre til å utvide horisonten og si ja til nye prosjekter for å lære nye ting og få mer erfaring.

Hvilke karriereråd vil du gi jobbsøkere som leker med tanken om å jobbe i Egencia?

Det er viktig å ha en tankemåte som fokuserer på utvikling.  Vær alltid åpen for å lære, og når du får mer erfaring, kunnskap og blir flinkere, kan du lære bort til andre.  

Hva er dine største lidenskaper?

Å hjelpe andre og være til nytte i samfunnet. I Egencia har jeg hatt mange muligheter til ikke bare å hjelpe teamet mitt, men også gjøre noe godt for andre.  Vi har trukket fly (bokstavelig talt) for å støtte Special Olympics, padlet kajakk opp elver for å plukke søppel, hjulpet hjemløse og mye annet.


Har du lyst til å fornye reiseteknologien?

Vi er banebrytende. Vi er problemløsere. Vi forstår mennesker. Du kan bli en del av en engasjert, global familie som nyter godt av fleksible arbeidstider, reisegodtgjørelser, kompensasjon for helsefremmende tiltak og aktiviteter, helseforsikring og mer.

Jobb for oss.

Was this content helpful?
0

Er du på utkikk etter bedre løsninger for forretningsreiser? Kontakt oss.