Skip to main content

Vi introduserer Egencia® Advantage: Denne gangen er det personlig

4 min
Posted: 16 November 2017
EgenciaAdvantage.jpg
Forfatter: Daniel Finkel, direktør for strategi og forretningsutvikling i Egencia
Jeg elsker å reise. Jeg reiser mye, både med jobben og på fritiden. Det er noe med det å høre en ny aksent, smake nye retter og oppleve nye steder som forer denne naturlige reisetrangen og som også minner meg på den fantastisk vakre og mangfoldige verdenen vi lever i. Som ny pappa gleder jeg meg til å vise sønnen min denne verdenen, og til å se på første gang han kjenner varm sand på en tom strand eller luktene i en krydderbutikk i det fjerne østen. Om jeg skal være ærlig, er det bare en håndfull av de 30 000 milene jeg fløy i år, som var privatreiser. De fleste gangene reiste jeg fra kontor til kontor, konferanserom til konferanserom og noen ganger bare fra flyplass til flyplass. Det kan være vanskelig å forlate familie og venner om det så bare er for én reise i året. Å reise mye er rett og slett slitsomt. Det finnes mange verktøy som kan være til hjelp når det gjelder logistikken på forretningsreiser – hvordan komme seg raskest mulig fra punkt A til B, håndtering av forsinkelser eller endringer og innsending av reiseregning ved hjemkomsten. Det er imidlertid sjelden jeg finner et produkt eller en tjeneste som tar hånd om de mer personlige aspektene ved reisen. Noe som kan gjøre venteperiodene under forretningsreisen bedre, hyggeligere og mer effektive og samtidig bidra til bedriftens ønske om kostnadsbesparelser og etterlevelse av reisepolicyene.
Det er derfor vi har utviklet Egencia® Advantage.
Egencia Advantage handler om mer enn bare flyreiser, hoteller og bakketransport, og gir forretningsreisende og deres arbeidsgivere tilgang til innovative reiseleverandører og -løsninger som tar hånd om venteperiodene. Tenk deg for eksempel følgende scenarioer for deg selv eller bedriftens reisende:
 • Forhåndsreserver en parkeringsplass på flyplassen, kom deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen i en prioritert kø og gå deretter rett inn i en luksuriøs lounge med et gratis måltid og rask wi-fi slik at du kan få unna de siste e-postmeldingene.
 • Få automatisk kompensasjon for flyvninger med store forsinkelser.
 • Få automatisk refusjon for alle MVA-avgifter på dine reiseutlegg.
 • Ha umiddelbar tilgang til førsteklasses legehjelp uansett hvor du er i verden, uten å bekymre deg om kostnadene for nødvendig behandling
Vårt mål med Egencia® Advantage er å gjøre dette mulig for alle reisende som bruker Egencia, samtidig som deres arbeidsgivere oppnår reelle kostnadsbesparelser. Disse produktene og tjenestene gir de reisende bedre opplevelser og tidsbesparelser, og noen ganger også litt penger tilbake. Alt dette samtidig som de følger bedriftens reisepolicy. Egencia® Advantage vil lanseres med en håndfull produkter, mens vi aktivt jobber med å knytte bånd til verdens ledende reise- og teknologiselskaper slik at vi kontinuerlig kan forbedre reiseopplevelsen og optimalisere kostnadene og effektiviteten for både arbeidstaker og arbeidsgiver.
Ved lanseringen inkluderer Egencia Advantage følgende:
 • LoungeBuddy
  En app som gir forretningsreisende tilgang til informasjon om flyplasslounger over hele verden. Når reisende opplever forsinkelser på flyplassen eller har en lang mellomlanding, kan bestilling til en av de hundrevis av loungene som finnes på flyplassene verden over gi dem den roen og komforten de trenger for å jobbe mens de venter, eller mulighet til å ta seg en matbit, hvile ut og lade batteriene.
 • Visa Services:
  Gjennom et globalt nettverk av partnere, inkludert CIBT visas, kan Egencia nå tilby de beste tjenester for visumbehandling som inkluderer visumsøknad samt fornyelse og erstatning av visum verden over.
 • AirHelp
  Verdens fremste selskap innen rettigheter for flypassasjerer hjelper forretningsreisende med å søke om kompensasjon fra flyselskapene ved flyforsinkelser. AirHelp hjelper passasjerer som opplever forsinkede og innstilte flyvninger eller mister en videre flyforbindelse, innenfor EU, ved utreise fra EU eller ved ankomst til EU med et europeisk flyselskap. Tjenesten gjør kravprosessen så enkel som mulig for Egencias reisende.
 • Reisendes sikkerhet – risikohåndtering
  Egencia setter reisende i forbindelse med anbefalte leverandører innen sikkerhet som dekker av deres spesifikke behov i henhold til aktsomhetsplikten.
Jeg setter alltid pris på å reise, og med Egencia Advantage har også forretningsreisene mine blitt mye bedre. Hvis du vil vite mer om Egencia® Advantage, les vår pressemelding eller kontakt oss direkte via EgenciaAdvantage@Egencia.com for å få mer informasjon om dette nye fordelsprogrammet.

Ønsker du tilgang til vår markedskunnskap?

Registrer deg nå for regelmessige oppdateringer.