Skip to main content

En videoguide til ressurser for risikostyring

4 min
Publisert: 17 March 2021
Tools To Help Manage Business Travel Risk

Verktøyene du trenger for å planlegge for og administrere risikostyring

Forretningsreiser kan medføre mange risikoer. Alt fra lokale værforhold til globale pandemier kan sabotere reiseplanene dine. Derfor er det viktig å administrere risikodelen av forretningsreiseprogrammet ditt.

Risikostyring er en proaktiv, konsekvent og komplett tilnærming for å beskytte de reisende mot reiserelaterte risikoer. Ved å ivareta de reisendes sikkerhet beskyttes også bedriften som helhet. Egencia er her med en videoinnføring som kan hjelpe deg.

Risikostyring omfatter planlegging for krisesituasjoner og hva du kan gjøre for å unngå dem. Din førsteprioritet er å beskytte de reisende. Du må ha en reisepolicy du føler deg trygg på og planlegge for de tilfellene hvor ting ikke går helt som planlagt.

Egencias SaaS-teknologi gir deg alle verktøyene du trenger for å planlegge, implementere og administrere et risikostyringsprogram for reiser. I disse videoene kan du lære om hvordan Egencia støtter forretningsreiseprogammet ditt ved hjelp av verktøy som sporer ansatte som reiser, oppdatering av hygienestandarder på partnerhoteller og et brukervennlig grensesnitt for administrering av programmet ditt.

Traveler Tracker

Du må hjelpe reisende i en nødsituasjon, men hvordan vet du hvor de befinner seg? Hva slags informasjon må du gi dem før, under og etter en reise? Når du sentraliserer alle reisebestillingene dine gjennom Egencia, kan du finne alle dine ansatte som reiser på ett sted. Du har også tilgang til verktøy som lar deg varsle reisende om viktige nyheter som kan påvirke dem, slik at de kan reagere på situasjonen umiddelbart.

Traveler Tracker lar deg administrere og spore de reisendes bestillinger, og du kan søke etter byer, regioner og land over hele verden. Fra en enkelt portal kan du se hvor alle de reisende befinner seg og få tilgang til bestillingsopplysningene deres.

Se videoen for å lære mer om hvordan Traveler Tracker fungerer.

Hotellhygiene

Hotellenes rengjørings- og desinfiseringsprosedyrer har blitt viktig informasjon for reisende siden COVID-19-pandemien brøt ut i 2020. Egencia samarbeider med sine overnattingsstedspartnere for å holde denne informasjonen oppdatert i bestillingsverktøyet. Hyatt Hotels leder an med en oppdatert global forpliktelse om aktsomhet og renhold, som er utformet for å ytterligere forbedre driftsrutinene for sikkerhet og velferd. Denne forpliktelsen fokuserer på tre initiativer:

 1. Et samarbeid med Global Biorisk Advisory Council for å innføre et akkrediteringsprogram for renhold på over 900 Hyatt-hoteller verden rundt.
 2. Hygieneansvarlige på hvert Hyatt-hotell som fører tilsyn med opplæring, matsikkerhet og forbedrede hygienetiltak.
 3. Etablering av en arbeidsgruppe med ledende fagpersoner og bransjeeksperter som skal gi innspill i viktige sider ved Hyatts virksomhet.

Målet er at reisende og forretningsreisebestillere skal føle seg trygge når de bestiller på et Hyatt-overnattingssted.

Se videoen for å høre mer om Hyatts nye hygieneregler.

 

Brukervennlig online-plattform og app

Egencias avanserte online-plattform og mobilapp gir deg én portal hvor du kan administrere hele forretningsreiseprogrammet ditt. Det er enkelt å benytte de ulike verktøyene for å administrere ditt risikostyringsprogram for reiser:

 • Gjør en vurdering
  • Hold deg oppdatert på situasjonen med reisevarsler i sanntid.
 • Forstå hvordan dine reisende berøres
  • Fra en enkelt portal kan du se hvor de reisende befinner seg, sortert etter by, region eller land, og administrere bestillingsopplysningene deres.
 • Ta grep
  • Sørg for at reisepolicyen din inneholder alle de rette beredskapsplanene og godkjenningene, slik at du kan håndtere uforutsette hendelser og samtidig sørge for etterlevelse av reisepolicyen.
 • Kommunikasjon
  • Hold de reisende oppdatert på eventuelle endringer ved å sende dem meldinger og gi reiseoppdateringer gjennom appen.

Reisepolicyer kan legges til direkte i bestillingsprosessen fra en enkelt plattform. Vi kan også gi deg tips og varsler for bestemte reisemål. Etterlevelsen av policyer kan enkelt skaleres i reiseløsningen. Godkjenningsnivåer kan legges til for bestemte reiser. Enkelte reisemål kan blokkeres midlertidig.

Se videoen for å finne ut hvordan Egencias plattform kan hjelpe deg med å administrere forretningsreiseprogrammet ditt.

Sikkerheten til reisende

Som Travel Manager eller reisebestiller er sikkerheten til reisende din førsteprioritet. Med en solid policy for risikostyring kan du være forberedt på det uventede. Og i en full krise utvider Egencia ressursene du behøver for å få de ansatte trygt hjem.

Reisendes velferd handler om å gi de ansatte en følelse av trygghet. Det er de som drar hjemmefra og setter seg på et fly. De må føle at de får støtte. Våre brukervennlige ressurser er her for å hjelpe deg.

 

Var dette innholdet nyttig?
0

Er du på utkikk etter bedre løsninger for forretningsreiser? Kontakt oss.