Skip to main content

Slik bruker du data om forretningsreisetrender

2 min
Posted: 05 April 2021Updated: 05 April 2021
Corporate Travel During a Pandemic

Har du informasjonen du trenger for å ta strategiske avgjørelser om forretningsreiseprogrammet ditt under dagens globale forhold? Bestiller konkurrentene dine forretningsreiser allerede? Vet du hvor de reiser i 2021 og fremover?

Forretningsreiser er en strategisk del av det å drive forretninger, men dette er tider utenom det vanlige for reisebransjen. Når du skal gjenoppta forretningsreisene, er det viktig å forstå hva som skjer i bransjen din og regionene du planlegger å reise til. Forholdene verden rundt fortsetter å være i stadig endring på grunn av pandemien, med vaksinegjennombrudd, økninger i koronavirustilfeller og medførende reiserestriksjoner i noen land. Egencias oversikt over forretningsreisetrender gir verdifull innsikt i hva som skjer i ulike regioner og bransjer, slik at Travel Managers kan forstå forretningsreisesituasjonen etter hvert som den forandrer seg.

Vår kraftfulle teknologiplattform lar oss samle detaljerte data om forretningsreisendes bestillinger verden rundt. Ved å bruke en visuell analyse-plattform for å analysere disse dataene, har Egencia utviklet en oversikt som sporer globale forretningsreisetrender. Travel Managers kan bruke innsikter om den nåværende forretningsreisesituasjonen for å ta velinformerte avgjørelser om reiseutgifter og aktsomhetspliktsstrategi.

Se dette webinaret for å finne ut hvordan du kan få mest mulig ut av oversikten over forretningsreisetrender. Du kan blant annet lære mer om:

  • Hva er oversikten, og hvordan kan den påvirke reiseplaner?
  • Hvilke land ser en oppgang i forretningreiser?
  • Hvordan kan jeg finne ut om konkurrentene mine allerede har begynt å reise eller forbereder seg på å reise igjen?
  • Hvor reiser bedrifter, og hva er forkjøpsperioden for ulike produkter?

Foredragsholder

Spencer Jaffy, Senior Analytics Manager i Egencia

Send inn opplysningene dine og se nå