Skip to main content

Global Alliance: Forretningsreisesamarbeid Lokalt og Globalt

Egencia Global Alliance
Egencia Global Alliance

Egencia Global Alliance

Et samarbeidsnettverk av ledende lokale forretningsreisebyråer, som tilbyr eksepsjonelle reisetjenester og kundeservice over hele verden

Den globale reisepartneren bedriften din trenger

Kunnskapsrike lokale forretningsreisepartnere gjør administrasjonen av forretningsreiser enklere uansett hvor i verden du er.
Image
Local Market Expertise

Lokal markedsekspertise

Over 200 internasjonale Egencia-bedrifter som din
Image
Better Together

Sammen er vi bedre

Én global Account Manager, ett virkelig globalt forretningsreiseprogram
Image
Global Footprint

Globalt fotspor

Over 32 språk i 66 land verden rundt
Travel Culture

Lokal markedsekspertise

Egencia Global Alliance (EGA) er et strategisk partnernettverk som består av bransjeledende lokale forretningsreisebyråer som tilbyr regionale tjenester og ekspertise. Gjennom partnerne våre får Egencia-kunder tilgang til omfattende utvalg med konkurransedyktige priser, support på flere språk og ekspertkundeservice av høy kvalitet.

  • Ett globalt reiseprogram.
  • Lokalt utvalg med konkurransedyktige priser og mange valgmuligheter.
  • Lokal ekspertise og support – for å gjøre ting enklere for deg.

Data utgjør den store forskjellen

Data som samles inn fra Global Alliance-partnere, kombinert med Egencias nettbaserte rapporteringsverktøy, gir kundene våre bedre oversikt og muligheter for kostnadsadministrasjon. Kundene våre har også en Account Manager fra Egencia som kontaktperson, som hjelper dem med å optimalisere sitt globale forretningsreiseprogram.

  • Følg med på reiseprogrammet ditt med rapporter som gir deg oversikt over hele programmet eller detaljerte rapporter om flyreiser, hotellopphold, togbilletter og billeie.
  • Account Management på lokalt nivå, som er godkjent av Egencia, og som jobber sammen med det globale teamet for Account Management.
Single T&E solution

Egencia leverer løsninger for forretningsreiseadministrasjon til nesten 2 millioner reisende. La oss hjelpe deg å få de reisende dit de skal.

Travel Management Policy Compliance

Over hele verden

Egencia opererer i flere land i Europa, Nord-Amerika og Asia- og Stillehavsregionen. Vi samarbeider også med ledende lokale forretningsreisebyråer i mange land over hele verden for å kunne tilby eksepsjonelle reisetjenester og kundeservice til kundene våre. Nettverket gjør at vi kan oppfylle reisebehovene til kundene våre og tilby dem bedre kundeservice og tjenester.

  • Egencia utvides hele tiden for å holde tritt med den globale utviklingen til eksisterende og fremtidige kunder.
  • Nytt EGA-territorium nylig lagt til: Kina

Er du klar for å ta det globale forretningsreiseprogrammet ditt til nye høyder? Kom i gang i dag.