Skip to main content

Bærekraftige reiser, karbonavtrykk, miljøvennlige forretningsreiser

Bærekraft og fremtidens forretningsreiser

Hvordan redusere CO2-utslipp og skape et miljøvennlig forretningsreiseprogram.

Bærekraftige reiser er fremtidens forretningsreiser

Et bærekraftig forretningsreiseprogram er ikke bare bra for miljøet – det er også bra for bedriften din. Egencia gir deg hjelpen du trenger for å implementere et skalerbart program.

Nå bedriftens bærekraftsmål

Bærekraft er mer enn et moteord − det har fått hovedfokus nå som bedrifter forplikter seg til å beskytte naturressurser, redusere CO2-utslipp og utgjøre en positiv forskjell med miljøvennlige tiltak. Å administrere et forretningsreiseprogram som støtter bærekraftige reiser, er ikke et unntak.

Hvis bærekraftige reiser er en prioritet, kan Egencia hjelpe deg. Du får tilgang til ressurser til å utforme en bærekraftig reiseløsning drevet av forretningsreiseteknologi, som kan hjelpe de reisende med å redusere karbonavtrykket sitt.

Hva Egencia gjør med tanke på bærekraft

Business Man Working With His Lapton On a Train
Business Man Getting On a Train Wearing a Mask

Skap et mer bærekraftig
reiseprogram

Global Business Travel Association (GBTA) rapporterte at de fleste Travel Managers sa de ble bedt om å implementere bærekraftige reisepraksiser i sine reiseprogrammer. Travel Managers behøver veiledning for å opprette policyer som tar stilling til klimaendringer og reduserer den negative belastningen på kloden, de må balansere et miljøvennlig reiseprogram med bedriftens mål og skaffe statistikk for å få støtte fra interessenter.

Slik kan Egencia hjelpe deg:

 • Reisepolicy – henvis reisende til mer karboneffektive fly- og togalternativer der det er relevant. Les mer.
 • Fly og tog: Se karbonavtrykket ditt i bestillingsprosessen, og sorter flyreiser etter minst karbonutslipp for å finne den mest karboneffektive flyvningen for den aktuelle ruten.
  Se togalternativer på flysøksiden med verktøyet vårt for sammenligning av fly og tog. Velg tog i stedet for fly på visse ruter i Norge, Spania, Sverige, Belgia, Frankrike, Storbritannia, USA og andre land.
 • Mer miljøvennlige alternativer: Velg kollektivtransport eller søk etter hybridleiebiler eller elbiler.
 • Administrer og spor utslipp: Få oppdatert informasjon om karbonutslipp med de mest relevante karbonberegningsmetoder slik at du kan opprette skreddersydde rapporter om bedriftens karbonavtrykk.
  Les mer.
 • Karbonkompensasjon: Med vår innebygde kalkulator, kan du velge en fastpris per tonn CO₂, og kompensasjonsbeløpet vil gå til bærekraftsprosjekter som du velger selv. Samarbeidspartneren vår CHOOOSE tilbyr verifiserte bærekraftsprosjekter over hele verden.
 • Rådgivning: Ta en prat med våre bærekraftskonsulenter for å identifisere mangler i reiseprogrammet og reisepolicyen din, måle miljøbelastningen, evaluere samarbeid med leverandører og lære opp de reisende.
Arial Photo National Park

Grønne reisetips

Get onboard

Travelling by train can cut your carbon footprint up to 3 times of what flight would emit

Eco-friendly driving

Electric and hybrid cars emit up to 50% fewer emissions

Use renewable bottles

80% of 50B plastic water bottles sold every year and up in a landfill

Få dine ansatte til å gå over til miljøvennlige reiser

Hos Egencia kan Travel Managers gjøre det lettere for reisende å redusere karbonutslippene. Reisende spiller også en viktig rolle gjennom valgene de tar, fra å velge å bruke fornybare produkter når de reiser, til å begrense antallet mellomlandinger på flyreiser de bestiller.

Hjelp dine reisende med å få en miljøvennlig reiseopplevelse:

 • Få en tydelig oversikt over utslippene på en reise under bestillingsprosessen, med ekte, relevante eksempler.
 • Lei en hybridbil eller elbil.
 • Vurder å reise med kollektivtransport eller regionaltog

Miljøvennlige reisetips

Bike Riding To See Local Culture

Be om en demonstrasjon for å se hva Egencias reiseadministrasjonsløsninger kan gjøre for deg.

Er du allerede kunde? Kontakt Egencias kundeservice.