Skip to main content

Bærekraft og fremtidens forretningsreiser

Hvordan redusere CO2-utslipp og skape et miljøvennlig forretningsreiseprogram.

Bærekraftige reiser er fremtidens forretningsreiser

Et bærekraftig forretningsreiseprogram er ikke bare bra for miljøet – det er også bra for bedriften din. Egencia gir deg hjelpen du trenger for å implementere et skalerbart program.

Møt bedriftens bærekraftsmål

Bærekraft er mer enn et moteord − det har fått hovedfokus nå som bedrifter forplikter seg til å beskytte naturressurser, redusere CO2-utslipp og utgjøre en positiv forskjell med miljøvennlige tiltak. Å administrere et forretningsreiseprogram som støtter bærekraftige reiser, er ikke et unntak.

Hvis bærekraftige reiser er en prioritet, kan Egencia hjelpe deg. Du får tilgang til ressurser som hjelper deg med å skape et bærekraftig reiseprogram drevet av forretningsreiseteknologi som gir de reisende muligheten til å redusere sitt karbonavtrykk.

WHva Egencia gjør med tanke på bærekraft

Business Man Working With His Lapton On a Train
Business Man Getting On a Train Wearing a Mask

Skap et mer bærekraftig reiseprogram

Global Business Travel Association (GBTA) rapporterte i 2020 at de fleste Travel Managers sa de ble bedt om å implementere bærekraftige reisepraksiser i sine reiseprogrammer. Travel Managers behøver veiledning for å opprette policyer som tar stilling til klimaendringer og reduserer den negative belastningen på kloden, de må balansere et miljøvennlig reiseprogram med bedriftens mål og skaffe statistikk for å få støtte fra stakeholdere.

Slik kan Egencia hjelpe deg

Ny funksjon: Beregn utslippene fra flyreisene dine i sanntid med vår karbonkompensasjonskalkulator. Velg en fastpris per tonn CO₂, så går kompensasjonsbeløpet til bærekraftsprosjekter som du velger selv.

Fly: Sjekk karbonavtrykket ditt under bestillingsprosessen og legg til restriksjoner i reisepolicyen din, for eksempel at flyreiser til visse reisemål ikke er tillatt.

Se togalternativer på flysøksiden med vårt verktøy for sammenligning av fly og tog. Velg tog i stedet for fly på visse ruter i Norge, Spania, Sverige, Belgia, Frankrike, Storbritannia, USA og andre land.

Transport: Velg kollektivtransport eller søk etter miljøvennlige leiebiler, som hybridbiler og elbiler.

Rapportering: Få oppdatert informasjon om karbonutslipp for fly, tog og hotell, slik at du kan opprette skreddersydde rapporter om bedriftens karbonavtrykk.

• Rådgivning: Ta en prat med våre bærekraft-konsulenter for å identifisere mangler i reiseprogrammet og reisepolicyen din, måle miljøbelastningen, evaluere samarbeid med leverandører og lære opp de reisende.

• Løsninger for klimakompensasjon: Se nærmere på muligheter for klimakompensasjon gjennom våre Egencia Advantage-partnere, som Climate Neutral Group (CNG), atmosfair og ClimatePartner, og få råd om sertifiserte klimaprosjekter.

 

5 steg for å skape et bærekraftig reiseprogram

Arial Photo National Park

Grønne reisetips

Get onboard

Travelling by train can cut your carbon footprint up to 3 times of what flight would emit

Eco-friendly driving

Electric and hybrid cars emit up to 50% fewer emissions

Use renewable bottles

80% of 50B plastic water bottles sold every year and up in a landfill

Få dine ansatte til å gå over til miljøvennlige reiser

Hos Egencia kan Travel Managers kontrollere hvordan karbonutslippene reduseres. Reisende spiller også en viktig rolle gjennom valgene de tar, fra å bruke fornybare produkter når de reiser, til å begrense antallet mellomlandinger på flyreiser de bestiller.

Hjelp dine reisende med å få en miljøvennlig reiseopplevelse:

  • Få en tydelig oversikt over utslippene på en reise under bestillingsprosessen, med ekte, relevante eksempler.
  • Lei en hybridbil eller elbil.
  • Vurder å reise med kollektivtransport eller regionaltog.

Miljøvennlige reisetips

Bike Riding To See Local Culture

Vår forpliktelse til miljøvennlige reiser

Å være ledende innen bærekraftige reiser innebærer å lede vei som en bærekraftig bedrift.Vårt moderselskap, Expedia Group, har vært et karbonnøytralt selskap siden 2017 og kompensert for hele sitt karbonavtrykk verden rundt.

Men det stopper ikke der. Dette er hva Egencia og Expedia Group gjør:

  • Vi har oppfylt åtte av UNESCOs mål for bærekraftig utvikling.
  • Expedia Groups hovedkvarter i Seattle er LEED-sertifisert, fritt for engangsplast og Salmon-Safe-sertifisert.
  • Gruppen «Sustainable and Green at Expedia Group», som består av 470 ansatte i 22 land, ser stadig etter nye måter å redusere vår klimapåvirkning og hjelpe lokalsamfunn på.
  • Vi samarbeider tett med store leverandører for å hjelpe dem med å tilpasse seg UNESCOs bærekraftsmål. Målet er at kunder raskt skal kunne se hvilke selskaper som forplikter seg til å være bærekraftige.

Optimalisering av reiseprogram for bærekraft

Be om en demonstrasjon for å se hva Egencias reiseadministrasjonsløsninger kan gjøre for deg.

Er du allerede kunde? Kontakt Egencias kundeservice.