Skip to main content

Bærekraftige reiser, karbonavtrykk, miljøvennlige forretningsreiser

Bærekraft og fremtidens forretningsreiser

Hvordan redusere CO2-utslipp og skape et miljøvennlig forretningsreiseprogram.

Bærekraftige reiser er fremtidens forretningsreiser

Et bærekraftig forretningsreiseprogram er ikke bare bra for miljøet – det er også bra for bedriften din. Egencia gir deg hjelpen du trenger for å implementere et skalerbart program.

Nå bedriftens bærekraftsmål

Bærekraft er mer enn et moteord − det har fått hovedfokus nå som bedrifter forplikter seg til å beskytte naturressurser, redusere CO2-utslipp og utgjøre en positiv forskjell med miljøvennlige tiltak. Å administrere et forretningsreiseprogram som støtter bærekraftige reiser, er ikke et unntak.

Hvis bærekraftige reiser er en prioritet, kan Egencia hjelpe deg. Du får tilgang til ressurser til å utforme en bærekraftig reiseløsning drevet av forretningsreiseteknologi, som kan hjelpe de reisende med å redusere karbonavtrykket sitt.

Hva Egencia gjør med tanke på bærekraft

Business Man Working With His Lapton On a Train
Business Man Getting On a Train Wearing a Mask

Skap et mer bærekraftig
reiseprogram

Global Business Travel Association (GBTA) rapporterte at de fleste Travel Managers sa de ble bedt om å implementere bærekraftige reisepraksiser i sine reiseprogrammer. Travel Managers behøver veiledning for å opprette policyer som tar stilling til klimaendringer og reduserer den negative belastningen på kloden, de må balansere et miljøvennlig reiseprogram med bedriftens mål og skaffe statistikk for å få støtte fra interessenter.

Slik kan Egencia hjelpe deg:

Bærekraftige reiser og bærekraftspolicy: Legg til begrensninger i reisepolicyen din, f.eks. forhindre flyreiser til spesifikke reisemål. 

Fly og tog: Se karbonavtrykket ditt i bestillingsprosessen, og sorter flyreiser etter minst karbonutslipp for å finne den mest karboneffektive flyvningen for den aktuelle ruten.

Se togalternativer på flysøksiden med verktøyet vårt for sammenligning av fly og tog. Velg tog i stedet for fly på visse ruter i Norge, Spania, Sverige, Belgia, Frankrike, Storbritannia, USA og andre land.

Miljøvennlige alternativer: Velg kollektivtransport, eller søk etter miljøvennlige leiebiler som hybridbiler og elbiler.

Administrer og spor utslipp: Få oppdatert informasjon om karbonutslipp for fly, tog og hotell, slik at du kan opprette skreddersydde rapporter om bedriftens karbonavtrykk.

Karbonkompensasjon: Beregn utslippene fra flyreisene dine i sanntid med karbonkompensasjonskalkulatoren vår. Velg en fastpris per tonn CO₂, så går kompensasjonsbeløpet til bærekraftsprosjekter som du velger selv.

Se nærmere på mulighetene for karbonkompensasjon gjennom vår partner CHOOOSE, som tilbyr verifiserte bærekraftsprosjekter over hele verden.

Rådgivning: Ta en prat med våre bærekraftskonsulenter for å identifisere mangler i reiseprogrammet og reisepolicyen din, måle miljøbelastningen, evaluere samarbeid med leverandører og lære opp de reisende.

 

Fem trinn for å skape et bærekraftig reiseprogram

Arial Photo National Park

Grønne reisetips

Get onboard

Travelling by train can cut your carbon footprint up to 3 times of what flight would emit

Eco-friendly driving

Electric and hybrid cars emit up to 50% fewer emissions

Use renewable bottles

80% of 50B plastic water bottles sold every year and up in a landfill

Få dine ansatte til å gå over til miljøvennlige reiser

Hos Egencia kan Travel Managers gjøre det lettere for reisende å redusere karbonutslippene. Reisende spiller også en viktig rolle gjennom valgene de tar, fra å velge å bruke fornybare produkter når de reiser, til å begrense antallet mellomlandinger på flyreiser de bestiller.

Hjelp dine reisende med å få en miljøvennlig reiseopplevelse:

  • Få en tydelig oversikt over utslippene på en reise under bestillingsprosessen, med ekte, relevante eksempler.
  • Lei en hybridbil eller elbil.
  • Vurder å reise med kollektivtransport eller regionaltog

Miljøvennlige reisetips

Bike Riding To See Local Culture

Be om en demonstrasjon for å se hva Egencias reiseadministrasjonsløsninger kan gjøre for deg.

Er du allerede kunde? Kontakt Egencias kundeservice.