Skip to main content
Corporate Travel Savings
Corporate Travel Savings Mobile

Optimaliser reisekostnadene
med gode sparemuligheter

Uansett om du jobber for en nyoppstartet bedrift eller en global virksomhet, kan vi hjelpe deg med å spare penger på hver forretningsreise som bestilles.

Funksjoner som sparer deg tid og penger

Med Egencia Savings Finder for Hotel og Air får du de beste sparemulighetene og tilbudene – selv etter at du har bestilt. Hvis prisen går ned, ombestilles billetter og overnatting automatisk.

Egencia Smart Mix bruker maskinlæring for å gi forretningsreisende en rask og intuitiv brukeropplevelse. Det tas hensyn til både den reisendes preferanser og historikk samt bedriftens reisepolicy, slik at resultatene blir enda bedre og bedriften kan spare tid og penger.

Global kjøpekraft bidrar til besparelser på forretningsreiser

Som en del av Expedia Group kan vi friste med en global forretningsreisekjøpekraft på 107 milliarder dollar og dermed mange leverandører som kan hjelpe deg med å spare penger.

Men sparemulighetene stopper ikke der. Vi byr dessuten på spesialpriser fra 40 flyselskaper, Egencia-prefererte priser på 35 000 hoteller og et omfattende nettverk av bilutleiebyråer.

Se også hvordan et bredt fly- og togutvalg gjør det mulig å spare penger på forretningsreiser.

EG-Logos
Benchmarking-dashboard

Bruk data for å finne flere sparemuligheter i reiseprogrammet

Med Egencia Analytics Studio får du tilgang til rapporter om reiseutgifter, bruken av programmet samt policyetterlevelse.

Med slik innsikt blir det lettere å iverksette tiltak og ta avgjørelser, og du får fullstendig kontroll over reiseutgiftene. Du kan se hvor mye du sparer på forhandlede priser, og hvor du kan spare enda mer.

benchmarking-oversikten kan du se hvordan reiseprogrammet ditt gjør det sammenlignet med andre bedrifter, slik at du kan finne flere potensielle sparemuligheter.

Se hvordan Egencia Analytics Studio fungerer.

Vi er med deg hele veien

Med Egencia er det raskt og enkelt å bestille forretningsreiser. Travel Managers kan tilpasse reisealternativene for å fremheve foretrukne hoteller, legge til eller justere reisepolicyer og implementere prisgrenser og krav om forhåndskjøp. Alt dette kan nemlig bidra til å redusere reiseutgiftene.

Vi kan også hjelpe bedriften med å øke produktiviteten ettersom de ansatte kan bestille på nettet, i mobilappen eller per telefon.

Spar penger med selvbetjeningsteknologi.

2020-IDC-MarketSpace-blog-image
Light-grey-mobility

Umpqua Bank økte avkastningen på forretningsreiser

«Det geniale med Egencia er at kostnadsstrukturen er lav, og at det vi sparer på administrasjon av ubrukte billetter, dekker utgiftene. I tillegg til alt dette har dere et verktøy som medarbeiderne faktisk vil bruke.»

JJ Giachetti
Corporate travel manager
Umpqua Bank

Se Umpqua Bank-casestudien

 

Savings-checklist

Sjekkliste for å spare penger på forretningsreiser

Når du forbereder oppstart av bedriftens forretningsreisevirksomhet i etterkant av COVID-19, må du forsikrer deg om at bedriften sparer penger der det er mulig.

Se hvordan du kan redusere forretningsreisekostnadene.

Er du allerede kunde? Kontakt Egencias kundeservice.