Skip to main content

Forretningsreiseadministrasjon, tjenester og løsninger for forretningsreiser

Corporate Travel Savings
Corporate Travel Savings Mobile

Optimaliser reisekostnadene
med gode sparemuligheter

Uansett om du jobber for en nyoppstartet bedrift eller en global virksomhet, kan vi hjelpe deg med å spare penger på hver forretningsreise som bestilles.

Funksjoner som sparer deg tid og penger

Med Egencia Savings Finder for Hotel og Air får du de beste sparemulighetene og tilbudene – selv etter at du har bestilt. Hvis prisen går ned, ombestilles billetter og overnatting automatisk.

Egencia Smart Mix bruker maskinlæring for å gi forretningsreisende en rask og intuitiv brukeropplevelse. Det tas hensyn til både den reisendes preferanser og historikk samt bedriftens reisepolicy, slik at resultatene blir enda bedre og bedriften kan spare tid og penger.

Vi er med deg hele veien

Med Egencia er det raskt og enkelt å bestille forretningsreiser. Travel Managers kan tilpasse reisealternativene for å fremheve foretrukne hoteller, legge til eller justere reisepolicyer og implementere prisgrenser og krav om forhåndskjøp. Alt dette kan nemlig bidra til å redusere reiseutgiftene.

Vi kan også hjelpe bedriften med å øke produktiviteten ettersom de ansatte kan bestille på nettet, i mobilappen eller per telefon.

Spar penger med selvbetjeningsteknologi.

2020-IDC-MarketSpace-blog-image
Benchmarking-dashboard

Bruk data for å finne flere sparemuligheter i forretningsreiseprogrammet

Egencia Analytics Studio gir deg tilgang til rapporter om reiseutgifter, bruker-andel og policyetterlevelse.

Disse praktiske innsiktene gjør det enklere å ta avgjørelser, og du får full synlighet over reiseutgiftene. Du kan se hvor mye du sparer med forhandlede priser, og hvor du kan spare enda mer.

I benchmarking-oversikten kan du se hvordan reiseprogrammet ditt gjør det sammenlignet med andre bedrifter, slik at du kan finne flere potensielle sparemuligheter.

Se Egencia Analytics Studio i praksis

Dark background image

Umpqua Bank økte avkastningen på forretningsreiser

«Det geniale med Egencia er at kostnadsstrukturen er lav, og at det vi sparer på administrasjon av ubrukte billetter, dekker utgiftene. I tillegg til alt dette har dere et verktøy som medarbeiderne faktisk vil bruke.»

JJ Giachetti
Corporate travel manager
Umpqua Bank

Egencia Savings Graphic Piggy Bank

Sjekkliste for å spare penger på forretningsreiser

Finn ut hvordan bedriften din kan spare mest mulig.

Se hvordan du kan redusere forretningsreisekostnadene.

Er du allerede kunde? Kontakt Egencias kundeservice.