Skip to main content
Travel-Management_Full-Hero1
Travel-Management_Hero_Mobile1

Enkel administrering av reisepolicyen

Smarte avgjørelser og besparelser takket være intuitive verktøy for reisepolicyadministrering

Enkelt, raskt og effektivt

Egencia gjør det lett for dine forretningsreisende å bestille i henhold til reisepolicyen med en intuitiv plattform som alltid sørger for at policyen overholdes, og at godkjenningsprosessen fungerer.

Når reisepolicyen er integrert i reiseadministrasjonsløsningen din, styres de reisende mot alternativer som passer med profilen deres, uansett hvordan de bestiller.

  • Hjelp de reisende med å velge bestillinger som overholder reisepolicyen hver gang, uansett hvor de er, og på alle enheter.
  • Bruk visuelle, skreddersydde hjelpemidler, inkludert hastemeldinger, røde flagg, foretrukne priser og avtalepriser.
  • Det er enkelt å tilpasse reisepolicyen og godkjenningsprosessen for høyrisikoreisemål. Optimaliser raskt ved å implementere endringer og revideringer som umiddelbart gjenspeiles på alle enheter, slik at ikke brukeropplevelsen til de reisende eller resultatene til programmet påvirkes.

Se hvordan Umpqua Bank kontrollerer kostnader og policyen med Egencia

 

Travel Policy Visual Guilt On Hotel Shopping
Light-grey-mobility

Dynamiske besparelser i sanntid

Gjennomsnittlige besparelser på USD 20 per hotellbestilling. Spar tid og penger med dynamisk makspris på hotell.

Trip Approval Request Email On Mobile App

Kontroll og fleksibilitet

Hver bedrift er unik. Derfor gjør Egencia det enkelt for kundene å konfigurere så mange, eller få, policy- og godkjenningsprosesser som bedriften trenger.

Første skritt på veien mot å oppnå etterlevelse er å sikre at policyen tar de reisendes (og dine) behov i betraktning, ved å bruke en fleksibel plattform som kan tilpasses.

  • Opprett et ubegrenset antall reisepolicygrupper. Angi separate policykrav for de som reiser ofte, de som reiser av og til, gjester, sjefer og alle andre.
  • Omfattende funksjoner for reisegodkjenning, fra enkel godkjenning fra nærmeste leder til mer avansert godkjenning på flere nivåer.
  • Godkjennerne må få tilgang til informasjonen de trenger for å kunne ta veloverveide valg.

Les hvordan Egencia sørger for 90 % policyetterlevelse hos AMS

Light-grey-mobility

De siste reisepolicyanalysene

Finn den rette balansen i reisepolicyen for å spare penger, håndtere risikoen og oppnå etterlevelse.

Oppnå reisebesparelser og følg med på trender med full synlighet

De reisende vil være fornøyde fordi det er så enkelt å bestille, og du sparer penger takket være økt etterlevelse av reisepolicyen.

Egencia gir bedrifter verktøyene de trenger for å få oversikt over bestillinger utenfor policyen, få innsikt i de ansattes bestillingsatferd og finjustere policyen i henhold til nye trender.

Med en sentralisert plattform for reisebestilling og policyadministrasjon kan du se effekten av forretningsreiseprogrammet ditt og opprette en reisepolicy for bedriften som utgjør en positiv forskjell.

  • Følg med på og analyser de ansattes bestillingsatferd for å finne ut hvordan du kan øke etterlevelsen. Når de reisende enkelt kan bestille gjennom et forretningsreisebyrå som også har et effektivt rapporteringssystem, får du fullstendig oversikt over reiseutgifter og kan enkelt identifisere områder å optimalisere.
  • Umiddelbar tilgang til rapporter som gir deg full oversikt over etterlevelsen av reisepolicyen for alle typer reiser, uavhengig av hvordan reisen ble bestilt. Egencia Analytics Studio har nyttige oversikter med informasjon om etterlevelse, besparelser og reisepolicytrender.
  • Ta høyde for unntak med muligheten til å tilpasse reisepolicy- og godkjenningskriterier for individuelle reisende. Tilpass policyen og godkjenningsprosessene umiddelbart for alle bestillingskanaler.

Les om hvordan Coca-Cola Consolidated moderniserte forretningsreiseprogrammet sitt

Analytics Studio Travel Policy Reporting Dashboard

Be om en demonstrasjon for å finne ut hva Egencias reiseadministrasjonsløsninger kan gjøre for deg.

Er du allerede kunde? Kontakt Egencias kundeservice.