Skip to main content

Enkel håndtering av reisepolicyen og etterlevelsen

Travel-Management_Full-Hero1
Travel-Management_Hero_Mobile1

Reisepolicy med enkel etterlevelse

Ta smarte avgjørelser og finn sparemuligheter med våre intuitive verktøy for administrering av reisepolicy.

Enkelt, raskt og effektivt å bruke

Egencia gjør det lett for dine forretningsreisende å bestille i samsvar med reisepolicy, takket være en intuitiv plattform som alltid tar hensyn til reisepolicyen og godkjenningsprosessen din.

Når reisepolicyen er integrert i reiseadministrasjonsløsningen din, styres de reisende mot alternativer som passer til profilen deres, uansett hvordan de bestiller.

  • Hjelp de reisende med å bestille i samsvar med reisepolicyen hver gang, uansett hvor de er og på alle enheter.
  • Bruk visuelle, skreddersydde hjelpemidler, inkludert hastemeldinger, røde flagg, foretrukne priser og avtalepriser.
  • Det er enkelt å tilpasse reisepolicyen og godkjenningsprosessen for reisemål med høy risiko. Optimaliser raskt ved å implementere endringer og justeringer som umiddelbart gjenspeiles på alle enheter, uten at det påvirker brukeropplevelsen til de reisende eller resultatene til reiseprogrammet ditt.

Se hvordan Umpqua Bank håndterer utgifter og policy med Egencia

Travel Policy Visual Guilt On Hotel Shopping
Light-grey-mobility

Dynamiske besparelser i sanntid

Gjennomsnittlige besparelser på USD 20 per hotellbestilling. Spar tid og penger med dynamisk makspris på hotell.

Trip Approval Request Email On Mobile App

Tilpasningsmuligheter og fleksibilitet

Hver bedrift er unik. Derfor gjør Egencia det enkelt for kundene å konfigurere så mange, eller få, policy- og godkjenningsprosesser som bedriften trenger.

Første skritt på veien mot å oppnå etterlevelse er å sørge for at reisepolicyen tar hensyn til de reisendes (og dine) behov, ved å bruke en fleksibel, tilpasningsdyktig plattform.

  • Opprett et ubegrenset antall reisepolicygrupper. Angi separate policykrav for de som reiser ofte, de som reiser av og til, gjestebrukere, sjefer og alle andre.
  • Omfattende funksjoner for reisegodkjenning, fra enkel godkjenning fra nærmeste leder til mer avansert godkjenning på flere nivåer.
  • Gi godkjennere informasjonen de trenger på forhånd, slik at de kan ta veloverveide beslutninger.

Les hvordan Nasdaq sparte $ 500 000 på seks måneder

Light-grey-mobility

De siste reisepolicyanalysene

Finn den rette balansen i reisepolicyen for å spare penger, håndtere risikoen og oppnå etterlevelse.

Spar penger på reiser og få fullt innsyn i trender

De reisende vil være fornøyde fordi det er så enkelt å bestille, og du sparer penger takket være økt etterlevelse av reisepolicyen.

Egencia gir bedrifter verktøyene de trenger for å håndtere bestillinger utenfor reisepolicyen, få innsikt i de ansattes bestillingsatferd og finjustere policyen i henhold til nye trender.

Med én sentralisert plattform for reisebestilling og administrering av reisepolicy kan du se effekten av forretningsreiseprogrammet ditt og opprette en reisepolicy for bedriften som utgjør en positiv forskjell.

  • Følg med på og analyser de ansattes bestillingsatferd for å finne ut hvordan du kan øke etterlevelsen. Når de reisende enkelt kan bestille gjennom et forretningsreisebyrå som også har et effektivt rapporteringssystem, får du full oversikt over reiseutgifter og kan enkelt identifisere områder som kan optimaliseres.
  • Få umiddelbar tilgang til rapporter som gir deg full oversikt over etterlevelsen av reisepolicyen for alle typer reiser, uavhengig av hvordan reisen ble bestilt. Egencia Analytics Studio gir deg kortfattede oversikter og mer detaljert innblikk i etterlevelse, sparte utgifter og reisepolicytrender.
  • Ta høyde for unike omstendigheter med mulighet for å tilpasse reisepolicy- og godkjenningskriterier for individuelle reisende. Juster reisepolicyen og godkjenningsprosessene umiddelbart på tvers av alle bestillingskanaler.

Les om hvordan Coca-Cola Consolidated moderniserte forretningsreiseprogrammet sitt

Analytics Studio Travel Policy Reporting Dashboard

Be om en demonstrasjon for å finne ut hva Egencias reiseadministrasjonsløsninger kan gjøre for deg.

Er du allerede kunde? Kontakt Egencias kundeservice.