Travel-Management_Full-Hero1
Travel-Management_Hero_Mobile1

En reisepolicy som er enkel å etterleve

Vår intuitive plattform gjør etterlevelse av reisepolicyen enkelt.

Travelers Safety Checklist

Gjør det enkelt å etterleve reisepolicyen

Det er lett for de reisende å bestille i henhold til reisepolicyen når de har en intuitiv plattform som alltid sørger for at policyen overholdes.

 • Hver bestilling – uansett hvilken kanal som brukes – vil være i tråd med bedriftens reisepolicy.
 • Hjelp de reisende med å velge bestillinger som overholder reisepolicyen, hver gang, uansett hvor de er, og på alle enheter.
 • Oppdater forretningsreisepolicyen umiddelbart i alle bestillingsverktøyene.

Finn sparemuligheter, gjør reisende fornøyde

Når reisepolicyen er integrert i reiseadministrasjonsløsningen din, styres de reisende mot alternativer som passer med profilen deres, uansett hvordan de bestiller.

De reisende vil være fornøyde fordi det er så enkelt å bestille, og du sparer penger takket være økt etterlevelse av reisepolicyen.

 • Finn sparemuligheter. Når reisende enkelt kan bestille gjennom et forretningsreisebyrå som også har et kraftfullt rapporteringssystem, får du en total oversikt over reiseutgifter og kan enkelt identifisere områder for optimalisering.
 • Personlig tilpasning for hver reisende. Del inn de reisende i ulike grupper basert på rollen de har, og opprett personlig tilpassede forretningsreisepolicyer som imøtekommer behovene deres og oppmuntrer dem til å bestille innenfor policyen.
Business-Travel-Policy-Compliance-Savings
82 %
av forretningsreisende
bestiller alltid i samsvar med reisepolicyen
Business-travel-policy-compliance-adding-value

Tilfør merverdi til forretningsreisene

Bedriften din består av enkeltpersoner, og forretningsreisebyrået ditt bør behandle dem deretter. Se hvordan du kan behandle forretningsreiseadministrasjon som en strategisk investering, tilføre forretningsverdi og sørge for at de reisende er fornøyde.

Første skritt på veien mot å oppnå etterlevelse av reisepolicyen, er å sikre at policyen tar de reisendes (og dine) behov i betraktning, ved å bruke en fleksibel plattform som kan tilpasses, og som har en egen kundeserviceavdeling.

 • Opprett flere reisegrupper, slik at du kan velge egne policykrav for de som reiser ofte, de som reiser av og til, sjefer og alle andre.
 • Legg til rette for unntak, med muligheten til å tilpasse reisepolicykriterier for individuelle reisende.
 • Optimaliser raskt ved å implementere endringer og revideringer som umiddelbart gjenspeiles på tvers av alle enheter, slik at ikke brukeropplevelsen til de reisende eller resultatene til programmet påvirkes.

Få et større innblikk og oppnå besparelser

Med en sentralisert plattform for reisebestilling og policyadministrasjon kan du se effekten av forretningsreiseprogrammet ditt og opprette en reisepolicy for bedriften som utgjør en positiv forskjell.

 • Umiddelbar tilgang til rapporter som gir deg full oversikt over etterlevelsen av reisepolicyen på tvers av reisetype, uavhengig av hvordan reisen ble bestilt.
 • Overlat datavitenskapen til oss. Du trenger ikke å analysere dataene manuelt hvis du har alle policykriteriene og bestillingene på én og samme plattform.
 • Finn sparemuligheter ved å følge med på tendenser i de forretningsreisendes adferd.
Business-Travel-Policy-Compliance-Insights-Savings

Er du klar til å ta reiseprogrammet ditt til nye høyder?
Kontakt oss for mer informasjon.