Skip to main content

Egencia kundeløfte

Med Egencia kundeløfte lover vi å gjøre hver tur så vellykket, effektiv og hyggelig som mulig.
Vi er der for å hjelpe deg på hvert eneste steg av veien, enten du reiser mye med jobben eller bare av og til.

  • Hvis du finner en lavere pris på flybilletten du har bestilt gjennom Egencia et annet sted vil vi endre bestillingen til den laveste prisen uten omkostninger for deg. Se vilkår for fullstendig informasjon.

  • Hvis du ved ankomst opplever at leiebilen eller hotellet ikke er reservert eller det er en annen feil med bestillingen, vil vi samarbeide med leverandøren for å skaffe deg et likeverdig tilbud.  Er det i det hele tatt noen del av reisen som ikke oppfyller dine forventninger vil vi samarbeide med våre partnere for å rette opp inntrykket.
  • Hvis ekstremvær gjør reisen utrygg vil vi kontakte deg med en Alert-melding. Vi vil gi deg muligheten til å endre reiseplanen din og finne en alternativ reiserute som passer ditt behov og budsjett.
  • Kundeservice er vår høyeste prioritet. Hvis du trenger hjelp har du tilgang til erfarne forretningsreisekonsulenter døgnet rundt.
  • Hvis du gir oss personlig informasjon, følger vi vår Privacy Policy for å sikre at informasjonen lagres sikkert og behandles konfidensielt. Privacy Policy.

Generelle vilkår og betingelser

1. Flyprisgaranti

Hvis du mot formodning skulle finne en lavere pris på Egencia.no eller på et annet nettsted i Norge på samme dag som du bestiller hos Egencia og mottar en bekreftelse per e-post, vil vi kansellere flyvningen du bestilte og ombestille til den rimeligere flyvningen for deg, helt kostnadsfritt. Hvis det ikke er plass på den rimeligere flyvningen vil vi refundere prisforskjellen. Denne flyprisgarantien er gjenstand for vilkår og betingelser oppgitt under.

2. Varsling av krav mot Egencia

Du må kontakte oss via kundeserviceteamet ditt, eller kundeserviceteamet som er dedikert til landet/nettstedet du bestilte fra, i åpningstiden (0800-1700 i Norge). Den lavere prisen må kunne bestilles på Egencia.no eller et annet nettsted i Norge på det tidspunktet du kontakter oss, og da kunne sjekkes av reisekonsulenten i sanntid. Vær oppmerksom på at at e-poster eller skjermbilder ikke godtas som bevis.

3. Billettene må være like (vi sammenligner epler med epler)

Flyprisgarantien er kun tilgjengelig for helt like reiseruter, for eksempel identiske flyselskaper (bookingklasse), identiske billettregler og -restriksjoner (inkludert gjeldende refusjon, endrings- og avbestillingsregler), og nøyaktig samme datoer, rutenumre og reisetid som bestilt i Egencias reiseportal.

Utenom det som er beskrevet under gjelder flyprisgarantien kun kostnader for bestilt reise slik den fremstilles i Egencias e-postbekreftelse, og inkluderer ikke andre avgifter. Flyprisgarantien er ikke tilgjengelig for bestillinger på nettsteder der flyselskap, reiserute eller annen reiseinformasjon er ukjente frem til kjøpet er gjennomført. Du må tilfredsstille alle forutsetninger for den lavere prisen (dersom det er noen), inkludert, men ikke begrenset til, bosteds-, regionale og aldersrelaterte krav.

4. Sammenlignbare priser må være tilgjengelige for allmennheten på nett

Flyprisgarantien gjelder kun for priser som annonseres, og er tilgjengelige for allmennheten på et norsk nettsted, som må være tilknyttet et IATA-lisensiert byrå i Norge. For eksempel gjelder den ikke for priser som tilbys på metasøkemotorer, nettsteder med medlemskapsprogram, bedriftsrabatter eller -priser; gruppe-, charter-, bonsuprogram-, belønnings-, møte-, konferanse-, konsoliderte- eller interlinepriser; priser oppnådd via auksjon eller lignende prosesser; eller priser som kun er tilgjengelig ved bruk av en rabattkupong eller en annen type kampanje som ikke tilbys til allmennheten.  Garantien gjelder ikke på flyselskapets egne priser eller priser som er tilgjengelige gjennom direkte og indirekte kanaler som bruker New Distribution Capability-teknologi (NDC). Den lavere prisen kan ikke være fra et nettsted hvor du må ringe for å få oppgitt prisen, eller fra en e-post du har mottatt. Prisen må være oppgitt og bestilt i norske kroner (og uten bruk av valutakalkulatorer).

5. Tilleggsunntak

Alle flyselskap som benytter seg av GDS (Global Distribution System) eller en annen tredjeparts tilleggsavgift, er ikke inkludert i garantien.

6. Viktig informasjon angående flypriser

For å få godkjent en ombestilling eller refusjon, må forskjellen i flyprisene være mer enn 100 NOK (NOK 100).

7. Godkjenning av krav

Alle forespørsler, inkludert kvitteringer, er gjenstand for godkjenning av Egencia. Egencia aksepterer ikke skjermbilder eller andre angivelige bevis på en lavere pris, som ikke uavhengig kan bekreftes av Egencia-ansatte. Egencia vil heller ikke godkjenne forespørsler som de etter eget skjønn mener er resultatet av en dårlig utskrift eller annen feil, eller som er gjort på ulovlig vis eller med uærlige hensikter. Godkjente forespørsler som kvalifiserer for tilbakebetaling vil føre til en kreditering til betalingsmåten som ble brukt på bestillingen, innen ca. sju til ti dager etter godkjenning.

Grense: Tre refusjoner per reisende per kalendermåned (uavhengig av antall kontoer som brukes av den reisende), og begrenset til 50 000 NOK. (50 000 NOK) per kunde per måned.

8. Endringer

Egencia forbeholder seg retten til etter eget skjønn å endre eller avslutte flyprisgarantien eller til å begrense tilgjengeligheten til enhver person, til enhver tid, uten å måtte oppgi årsak, og uten ansvar overfor kunden. Vilkårene som gjelder på tidspunktet for kravet ditt vil avgjøre om du kvalifiserer for flyprisgarantien. Egencias unnlatelse i å håndheve en bestemmelse i disse vilkårene, kan ikke tolkes som en fraskrivelse av den eller noen annen bestemmelse.