Skip to main content

Håndtering og Rapportering av Reiseregninger

Travel Expense Management
Travel Expense Management

Et reiseregningssystem som er laget for deg

Egencia hjelper deg å finne ut hvordan du på best mulig måte kan koble reiseprogrammet ditt til et reiseregningssystem.

Business-Travel-Expense-Management

En enklere måte å håndtere reiseregninger på

Det er ikke bestandig så enkelt å administrere reiser og de medfølgende utgiftene.

Uavhengig av om du har ansvar for reiser i et globalt selskap eller i en liten til mellomstor bedrift, vet du at det å holde styr på reiseutgifter, budsjetter og kontoavstemming er en viktig del av jobben. Jobben innebærer blant annet å loggføre reiseutgifter i systemet deres, enten de er godkjente eller ei.

Det finnes en enklere måte å gjøre dette på. Metoden er effektiv og like egnet til rapportering som resten av forretningsreiseprogrammet. I tillegg gjør den det lettere å etterleve reisepolicyen og gir deg full oversikt over reisekostnadene. 

Vi tilbyr en komplett løsning, men kan også hjelpe deg med å kombinere det eksisterende programmet ditt med en reiseregningsløsning. Uansett hva du trenger for å få kontroll over reiseutgiftene, kan Egencia hjelpe deg med å finne ut hvordan du på best mulig måte kan koble reiseprogrammet ditt til et reiseregningssystem som alle kan bruke.

Én enkelt løsning for reiser og reiseregninger

Vi vet hvor viktig det er å holde styr på reiseutgiftene. Vårt reiseregningssystem inkluderer en brukervennlig rapporteringsløsning som gjør det enklere å samle alle utgiftene på ett sted. Du får: 

  • daglig innsyn i reiseregningene
  • innretting av viktige datafelter for å understøtte budsjettering og regnskapsplikt
  • enkle funksjoner for de ansatte som viser utgifter med privatpersoners eller bedriftens kredittkort
  • rask avstemming av sentralt fakturerte belastninger, så du kan betale kredittkortselskapene og innføre bekreftede opptegnelser fra forretningsreisene i hovedboken
Single T&E solution
Streamline your process and travel policy

Effektive prosesser og retningslinjer

Du kan utforme prosesser og retningslinjer for reiseregninger slik at de passer dine og bedriftens behov. Spar tid og penger med en løsning for reiser og reiseregninger som hjelper deg med å nå målene dine gjennom hele prosessen. Du kan:

  • opprette brukerprofiler og preferanser som kan bidra til større etterlevelse av reisepolicyen
  • konfigurere datafelter som er tilpasset behovene for rapportering
  • tilby fleksible betalingsløsninger
  • sikre dataflyt gjennom reiseadministrasjon, reiseregningssystem og andre tilknyttede rapporteringsfunksjoner
  • videreføre virksomhetens eksisterende prosedyrer for reiseregninger og avstemming
  • oppnå korrekt avstemming i hovedboken

Tre måter Analytics Studio kan hjelpe deg på

Egencia tilbyr et fullt ut integrert reiseregningssystem som inkluderer brukeren fra bestilling via realisering til rapportering av reiseregninger, alt sammen i plattformen vår. Dette er ideelt for virksomheter som vil ha en helhetlig løsning for sitt forretningsreiseprogram.

Reiseregningshåndtering for store og små bedrifter

Det er viktig å imøtekomme virksomhetens bestemte krav til avstemming.Forenkle prosessen for fullstendig avstemming av kontoutskrifter til hovedboken.Send alle transaksjonsdata for bestillinger gjort offline og online til reiseregningssystemet.  

Send reisedata automatisk til dedikerte reiseregningssystemer, samarbeidspartnere innen risikohåndtering og ERP-systemer med Open Connect.  

Du kan få flere til å følge reisepolicyen og samtidig redusere unødvendige utgifter, ettersom de reisende kan samle alle kvitteringer og personlige utlegg på ett og samme sted. Bruk Open Sync* for å støtte de ansatte som bruker personlige kredittkort til å betale reiseregninger. Open Sync samler alle utgifter og oppretter automatisk et nedlastbart regneark som kan sendes til reiseregningsleverandøren din.   

*Kun tilgjengelig i Nord-Amerika

Expense management for businesses
Keeping bookers

Skap balanse mellom reisebestillere og utgifter

Du trenger fullstendig avstemte kontoutskrifter til hovedboken. Derfor samarbeider vi med deg for å sørge for at alle transaksjonsopplysninger – offline, online og med egendefinerte datafelter – enkelt overføres til reiseregningssystemet ditt. Vi samarbeider dessuten med et stort antall reiseregningspartnere og betalingsleverandører for å tilby faktureringsrapporter du kan eksportere for å imøtekomme virksomhetens spesifikke krav til avstemming.

Kom i gang

Vi samarbeider med kundene våre for å kunne forstå deres behov. Vi ønsker å hjelpe dem med å finne de beste løsningene for reiseregningssystemer og mobilapper tilpasset deres bedrift.

Det finnes flere enn én måte å inkludere reisedata i reiseregningssystemet på. Vi samarbeider med reiseregningsleverandører verden over, noe som gjør at vi kan tilby våre kunder et rikt utvalg av tilpassede og kostnadsbesparende alternativer. Vi kan hjelpe deg med å redusere antallet manuelle prosesser for de reisende, økonomiavdelingen og bedriftens Travel Managers.

Beregninger trenger ikke å være kjedelig! Ta kontakt med oss nå for å høre mer om våre reiseregningsløsninger.

Getting-started

Vil du vite mer?
Ta kontakt med Egencias salgsavdeling.