Skip to main content

Håndtering og rapportering av reiseregninger

Travel Expense Management
Travel Expense Management

Et reiseregningssystem utviklet for deg

Koble forretningsreiseprogrammet ditt sammen med en løsning for håndtering av reiseregninger for tilbakebetaling, oversikt over utgifter, data i sanntid og mer.

Business-Travel-Expense-Management

Forenklet håndtering av reiseregninger

Administrering av forretningsreiser og reiseregninger er ikke alltid enkelt. Men det kan bli det.

Enten du administrerer et forretningsreiseprogram for en liten bedrift, en mellomstor organisasjon eller et globalt firma, så må du ha kontroll på reiseutgifter, budsjetter og kontoavstemming. Det innebærer å loggføre reiserelaterte utgifter enten de er godkjente, og ligger inne i systemet ditt, eller ikke.

Å forenkle bedriftens håndtering av reiseregninger slik at det blir like effektivt og rapporterbart som resten av reiseprogrammet ditt bidrar til økt etterlevelse og gir deg det fulle bildet av reiseregningsprosessen.

Vi tilbyr en komplett løsning og hjelper deg med å knytte sammen reisepolicyene med reiseutgiftene. Enten du trenger å ha kontroll på reisekostnader og -utgifter, så hjelper vi deg med å identifisere den beste tilnærmingen. Oppdag hvordan du kan integrere forretningsreiseprogrammet ditt med et enkelt reiseregningssystem som effektiviserer tilbakebetaling av reiseutgifter, innkjøpskostnader og støtter organisasjonens vekst gjennom reiser.

Én enkelt løsning for reiser og reiseregninger

Det er viktig å ha kontroll på reiseutgiftene. Vår programvare for reiseregningshåndtering kan bidra med et rapporteringssystem som er enkelt å bruke og samler alle slags utgifter på ett sted.

 • Få daglig oversikt over reiseutgiftene og hele tilbakebetalingsprosessen inkludert flypriser, bilutleie, kostgodtgjørelse, uforutsette utgifter og belastninger på firmakort.
 • Tilpass viktige datafelter for å understøtte budsjettering og regnskapsplikt.
 • Administrer reiserelaterte ansattutlegg betalt med personlige kort og bedriftens kredittkort på en enkel måte.
 • Avstem raskt sentralt fakturerte gebyrer som skal betales til kredittkortselskapene for godkjente reiseregninger i hovedboken.
Single T&E solution
Streamline your process and travel policy

Effektive prosesser og retningslinjer

Tilpass prosessene og retningslinjene for reiseregninger etter dine behov. Spar tid og penger med en løsning for reiser og reiseregninger som oppfyller dine mål gjennom hele prosessen.

 • Opprett brukerprofiler og bestillingspreferanser for å oppmuntre til policyetterlevelse.
 • Konfigurer datafeltene dine slik at de samsvarer med økonomiavdelingens rapporteringsbehov.
 • Tilby fleksibel støtte for de forskjellige betalingsløsningene dine.
 • Lag dataflyter som automatiserer prosessen på tvers av reiser og reiseregninger og tilhørende rapporteringssystemer.
 • Understøtt den eksisterende prosessen for reiseregninger og avstemming.
 • Få alt korrekt avstemt i hovedboken.
   
Amex GBT Egencia Background

Reiseregningshåndtering for store og små bedrifter

Det er viktig å imøtekomme virksomhetens bestemte krav til avstemming. Med Egencia kan du:

 • Forenkle prosessen for fullstendig avstemming av kontoutskrifter til hovedboken. 
 • Sende alle transaksjonsdataene for bestillinger gjort offline og online til reiseregningssystemet.
 • Sende reisedata automatisk til dedikerte reiseregningssystemer, samarbeidspartnere innen risikostyring og ERP-systemer med Open Connect.
 • Få flere til å overholde reisepolicyen og samtidig redusere unødvendige utgifter, ettersom de reisende kan samle alle kvitteringer og personlige utlegg på ett og samme sted. 

Open Sync samler alle utgifter og oppretter automatisk et nedlastbart regneark som kan sendes til reiseregningsleverandøren din. Bruk Open Sync for å støtte ansatte som bruker personlige kredittkort til å dekke reiseutgifter. 1

1 Kun tilgjengelig i Nord-Amerika

Expense management for businesses
Keeping bookers

Hold reisebestillere og bunnlinjen i balanse

Du trenger fullstendig avstemte kontoutskrifter til hovedboken. Derfor arbeider vi sammen med deg for å sørge for at alle transaksjonsopplysninger – offline, online og med egendefinerte datafelter – sendes problemfritt til reiseregningssystemet. Gjennom reiseregningspartnerne og betalingstilbyderne våre får du faktureringsrapporter som du kan eksportere for å møte bedriftens krav til avstemming.

Kom i gang

Ved å forstå behovene dine kan vi hjelpe deg med å håndtere reiseregningsprosessen med dataløsninger og mobilapper for utgifter som tilpasser seg bedriftens krav og forretningsreiseformål.

Det er mange måter å inkludere reisedata i et reiseregningssystem på, og du har derfor et utvalg av skreddersydde, kostnadsbesparende alternativer å velge mellom. Gjennom våre globale samarbeid med leverandører av reiseregningssystemer kan du redusere den manuelle prosessen for Travel Managers, reisende, økonomiavdelinger og flere. 

Det trenger ikke være kjedelig å regne med tall. Ta kontakt med oss for å utforske behovene dine for håndtering av reiseregninger.

Getting-started

Er du klar for å effektivisere reiseregningshåndteringen? Be om en demonstrasjon i dag!

Er du allerede kunde? Kontakt Egencias kundeservice.