Skip to main content

Egencias Reiseapp, Mobilapper For Bedrifter

Egencia Mobile
Egencia Mobile

Reiseadministrasjon uten grenser

Egencias mobilapp. Reiseappen som gir deg friheten du trenger.

Reiseguide i Egencia-appen

Mobilappen vår gjør det enkelt for deg og de reisende å holde dere oppdatert på reiseruten og håndtere eventuelle endringer i et stadig skiftende reiselandskap.

Én reiseadministrasjonsapp for alle behov

Tilgang med noen få tastetrykk.

Egencias mobilapp gir forretningsreisende, reisebestillere, godkjennere og Travel Managers enkel tilgang til all informasjonen de trenger. Med den kraftfulle reiseappen kan du bestille, administrere og se forretningsreiser når som helst.

  • Alt du trenger i én app. Se reiseruter og kvitteringer, avbestill eller gjør endringer, få støtte underveis og mye annet.
  • Bestill den perfekte reisen med personlig tilpassede søk, enkel filtrering og en tydelig oversikt over tilgjengelige fasiliteter.
  • Kom deg rundt i en hvilken som helst by. Sammenlign bakketransportalternativer og finn den beste måten å komme deg dit du skal på.
  • Eksklusive privilegier. Få mer for pengene til en lavere pris med egne hotellpriser kun for brukerne av reiseappen.
  • Enkel sporing av forretningsutgifter. Se og strømlinjeform betalinger med rapportering av reiseregninger og behandling av kvitteringer på mobil.
One travel management app
Keeping business trip planning on track

Full kontroll på planlegging av forretningsreiser

Vi er her for dine forretningsreisende hele veien. De kan bestille tog, leiebil, fly og hoteller med et brukervennlig grensesnitt. Foruten selve bestillingen har de alltid reiseruten for hånden, slik at de slipper å lure på hvor og når de skal reise. Også tilgjengelig på Android Wear og Apple Watch.

Reiseadministrasjonsappen tilbyr også eksklusive mobilfordeler, som spesialpriser på hoteller og alternativer for bakketransport. Når du bestiller, kan du også fortsette der du slapp sist.

Vi ser på det som vår plikt å ta vare på dine reisende. Hjelpen er bare et trykk unna med AssistMe-knappen i appen, som gjør at reisende enkelt kan komme i kontakt med vår kundeservice, uansett hvor de befinner seg.

Hvert sekund teller hvis det skulle oppstå en krisesituasjon. Vår Traveler Tracker er integrert i appen, slik at du kan søke etter og finne dine forretningsreisende i sanntid. Du kan søke etter en by eller tidsperiode og se alle dine reisende på et interaktivt kart eller i en liste.

Løsninger for risikohåndtering

Rask og enkel reisegodkjenning

Hold hjulene i gang. De som har ansvar for å godkjenne forretningsreiser for kollegene sine, reiser ofte mye selv. Nå kan du unngå utsolgte rom og prisøkninger med lynkjappe godkjenninger.

Vi sørger for at problemer som oppstår under reisen, ikke påvirker sluttresultatet. Med bare et par trykk i reiseadministrasjonsappen kan du godkjenne eller avslå en forespørsel eller se reisehistorikk.

Reisebestillere kan enkelt hjelpe reisende, selv om de ikke er på kontoret. De kan se alle bestilte reiser og endre bestillingene direkte fra mobilen.

Reisebestillere kan også enkelt søke etter forretningsreisende, se reisene deres og endre bestillinger.

Quick and easy trip approvals

Egencias mobilapp

Egencia-appen gir forretningsreisende, reisebestillere, godkjennere og Travel Managers all den informasjonen de trenger. De kan dessuten bestille, administrere og se forretningsreisene sine når som helst.

Hold deg oppdatert under hele reisen og få eksklusive privilegier kun tilgjengelige i Egencia-appen.

Egencia mobile app

Er du klar til å ta reiseprogrammet ditt til nye høyder?
Kontakt oss for mer informasjon.