Skip to main content

Vi forvandler logistikkreiser med smarte løsninger

Aerial view of cargo ship in transit
Aerial view of cargo ship in transit

Transport- og logistikkbedrifter reiser med Egencia

Amex GBT Egencia (EgenciaTM) er en anerkjent og pålitelig løsning for forretningsreiser 
i transport- og logistikksektoren.

Hvorfor Egencia?

Vi gjør reiseadministrasjon enkelt uansett hvor i verden bedriften din tar deg.

over 2 mill.

Forretningsreisende

over 440

Kunder i logistikk- og transportindustrien

10 mill. USD

besparelser for kunder siden april 2022

95 %

kundetilfredshet

Vi forstår de unike utfordringene dine

Lær mer om de tre største utfordringene innen transport og logistikk og hvordan Egencia løser dem:

A post express worker checking on shipment on tablet

Løsningen: Spar selskapet for tid med virtuelle kort som forenkler betalinger og gjør dem lette å spore og administrere.

Løsningen: Få tilgang til hoteller og kundestøtte døgnet rundt med Egencias mobilapp slik at dine ansatte kan bestille når de vil.

Løsningen: Koble sjåfører sammen med tjenestetilbydere raskt og enkelt gjennom Egencias reisebestillergrupper.

GBT-Additional-Pattern-blue

Er du klar for å oppdatere reiseprogrammet ditt?

Oppdag hvordan Egencia tar tak i noen av de mest unike utfordringene frakt- og logistikkbransjen står over

Øk etterlevelse av reisepolicy

Forretningsreiser tar aldri slutt for et selskap som Air Methods som driver med akuttmedisinsk lufttransport. Finn ut hvordan selskapet oppnår policyetterlevelse og hvorfor data og rapportering er avgjørende for å lykkes.

Les studien

Hvorfor logistikksektoren fortsetter å velge Egencia

I en tid med forsyningskjedeforstyrrelser, mangler og kompleksitet, trenger bedrifter i bransjen din smarte strategier for å håndtere reiseutgifter. Her er noen av fordelene en digital omstilling av forretningsreiser kan tilby bedrifter innen reise, transport, frakt og logistikk.

All informasjon presentert er hentet fra Amex GBT Egencias interne rapporter for 2023.

Mid 30s Asian Chinese Female Truck Driver preparing to leave on road trip

Vår Smart Mix benytter seg av ny teknologi for å automatisere bestillingsprosessen for reiser. Det tar i gjennomsnitt mindre enn fire minutter å bestille fly og fem minutter for å bestille hotell, bil og tog. Maskinlæring gir reisealternativer basert på bedriftens foretrukne leverandører, reisendes preferanser, tidligere bestillinger og bedriftens unike reisepolicy. Dette kan føre til tids- og kostnadsbesparelser for transportbedriften din.

Det er viktig å overholde reglene i et miljø der regelverk er i stadig endring med flere interessenter. Egencias enkle bestillingsprosess gjør det mulig for kundene våre å oppnå en online-andel på 95 % globalt sett. En høy online-andel i et forretningsreiseprogram betyr at du kan forbedre sikkerheten, personvernet, aktsomhetsplikten og etterlevelse.

Å overvåke reiseutgifter er kritisk for å opprettholde lønnsomheten. Egencia leverer en automatisert besparelsesteknologi som bestiller et fly eller hotellrom på nytt hvis prisen går ned. I tillegg kan reisende bestille fra nesten 45 000 hoteller i 186 land med Egencia-preferert pris og tilby priser med fordeler som er spesielt utviklet for forretningsreisende.

Få raskere tilgang til analyser med rapporter for ethvert produkt (flypriser, tog, hotell og leiebil), fra hvor som helst i verden innen én time etter bestilling. Dra nytte av effektiv drift, overvåk reisekostnader, se kostnadsbesparelser og identifiser muligheter for å maksimere programmets ytelse gjennom en sentral kilde til all dataen din.

Vår brukervennlige plattform og enestående kundeservice gjør at vi kontinuerlig har en kundetilfredshet på 95 % eller høyere blant bedrifter i alle størrelser og bransjer.

Flere industriledere innen logistikk inkluderer retningslinjer og beregninger som omfavner bærekraft. Forretningsreiseprogrammet ditt burde gjøre det samme. Med Egencia kan du spore CO2-utslipp for fly, hotell og tog. Reisende kan se de mest karboneffektive flyalternativene på enhver rute.

Våre implementeringseksperter gir deg tilgang til en rekke funksjoner slik at du kan administrere forretningsreiseprogrammet ditt online. Du vil få en administratorprofil som inkluderer navnet ditt og e-postadressen din, slik at du kan administrere Egencia-portalen din fullt ut.