Skip to main content
Travel-Management_Full-Hero1
Travel-Management_Hero_Mobile1

Ekspertråd tilpasset bedriften din

Vi svarer på de vanskelige spørsmålene for deg.

Travel Management Consulting

Gjør en vurdering av forretningsreiseprogrammet ditt

Egencia tilbyr konsulenttjenester for å hjelpe deg å bygge en solid forretningsreisestrategi og ta de beste avgjørelsene om forretningsreiseprogrammet ditt. Ekspertene våre gir deg databaserte analyser og anbefalinger som hjelper deg å måle hvor effektivt forretningsreiseprogrammet ditt er, opprette eller oppdatere reisepolicy, tilpasse rapporter og håndtere dine reiseleverandørers prosess for innkjøp og anbud. Vi kan implementere Egencias reiseadministrasjonsløsninger på en uke.

Få et tydelig bilde av resultatene til forretningsreiseprogrammet ditt.

Ved hjelp av beste praksis i bransjen og vår ekspertise kan vi hjelpe deg å legge frem dataene fra forretningsreiseprogrammet ditt på en måte som tar for seg utfordringene i nettopp din bedrift. Dette vil gi deg mer klarhet i hvor du kan finne besparelser, oppnå etterlevelse og øke tilfredsheten hos de reisende.

Black background promo blade

Enkel planlegging av anbudsforespørsel – bruk den kostnadsfrie malen

Måten virksomheter håndterer anbudsforespørsler på, har endret seg. Reisedata og -rapporter har gjort prosessen for anbudsforespørsler langt enklere og mer strømlinjeformet enn tidligere. Finn ut hvordan du fokuserer på det som er viktigst for forretningsmålene.

Oppnå bedre resultater

Ta ekspertkunnskapen til reisekonsulentene våre til hjelp når det gjelder å håndtere forholdet til leverandørene dine.

Vi vet hva som kreves for å oppnå eller forbedre bedriftens fremforhandlede priser og fasiliteter. La oss hjelpe deg med å få mest mulig for reiseutgiftene med dine nåværende leverandører, finne nye leverandører og hjelpe deg med anbudsadministrering.

Optimaliser forretningsreisene

Ekspertene våre kan ved bruk av dataanalyser og beste praksis i bransjen finne sparemuligheter og gi deg anbefalinger som hjelper deg å få den beste avkastningen på investeringer for forretningsreiseprogrammet ditt.

Vi går også gjennom reisepolicyen din og anbefaler løsninger for at du skal oppnå hovedmålene dine, enten du vil øke etterlevelsen, redusere antallet bestillinger utenfor programmet eller oppnå et av mange andre potensielle mål med forretningsreiseprogrammet ditt.

Travel Culture
Light-grey-mobility

Bruke data til å styrke forretningsreiseprogrammet ditt

Data er en del av hverdagen vår. Vi bruker over 189 milliarder rader med data for å levere den beste opplevelsen til kundene våre samt gi Travel Managers den innsikten de trenger for å finne sparemuligheter. Finn ut hvordan dataene fra forretningsreiseprogrammet ditt kan hjelpe deg.

Egencia Travel Academy

Egencia Travel Academy tilbyr lærerike videoer for Travel Managers om alt fra flyselskapers strategier for inntektsoptimalisering til globale distribusjonssystemer og mye mer. Vi gir deg det du trenger for å forstå hvordan denne kompliserte og mangesidige bransjen fungerer.

Vil du vite mer?
Ta kontakt med våre forretningsreiseeksperter.