Skip to main content

Konsulenttjenester for administrasjon av forretningsreiser

Travel Management Consulting Solutions Hero Banner
Travel Management Consulting Solutions Hero Banner

Ekspertråd tilpasset bedriften din

Forretningsreisekonsulentene våre svarer på de vanskelige spørsmålene for deg.

Travel Management Consulting

Gjør en vurdering av forretningsreiseprogrammet ditt

Amex GBT Egencia (Egencia™) tilbyr tjenester innen rådgivning av forretningsreiser for å hjelpe deg å bygge opp en solid forretningsreisestrategi, ta de beste valgene for ditt forretningsreiseprogram samt forbedre reiseopplevelsen for din organisasjon. Vi gir deg datastyrte analyser og anbefalinger som hjelper deg å måle hvor effektivt forretningsreiseprogrammet ditt er, gjøre programmet ditt mer bærekraftig, utforme eller oppdatere reisepolicyen, tilpasse rapporter og håndtere dine reiseleverandørers prosesser for innkjøp og anbud. I tillegg kan vi implementere Egencias løsning for administrasjon av forretningsreiser i løpet av en uke.

Få et tydelig bilde av resultatene til forretningsreiseprogrammet ditt.

Ved hjelp av beste praksis i bransjen og vår ekspertise kan vi hjelpe deg å vise dataene fra forretningsreiseprogrammet i en visuell fremstilling, som tar for seg utfordringene i nettopp din bedrift. Dette vil gi deg mer klarhet i hvor du kan finne besparelser, oppnå etterlevelse og øke tilfredsheten hos de reisende. 

Tips for å evaluere forretningsreiseprogrammet ditt

Black background promo blade

Enkel planlegging av anbudsforespørsel – bruk den kostnadsfrie malen

Måten virksomheter håndterer anbudsforespørsler på, har endret seg. Reisedata og -rapporter har gjort prosessen for anbudsforespørsler langt enklere og mer strømlinjeformet enn tidligere. Finn ut hvordan du fokuserer på det som er viktigst for forretningsmålene.

Oppnå bedre resultater

Ta ekspertkunnskapen til reisekonsulentene våre til hjelp når det gjelder å håndtere forholdet til leverandørene dine.

Vi vet hva som kreves for å oppnå eller forbedre bedriftens fremforhandlede priser og fasiliteter. La oss hjelpe deg med å få mest mulig for reiseutgiftene med dine nåværende leverandører, finne nye leverandører og hjelpe deg med anbudsadministrering.

Optimaliser forretningsreisene

Ved bruk av dataanalyser og beste praksis i bransjen, kan vi finne sparemuligheter og gi deg anbefalinger som bidrar til å gi best mulig kapitalavkastning (ROI) på forretningsreiseprogrammet ditt.

Vi kan også foreta en diagnostisering for å vurdere hvor bærekraftig programmet ditt er sammenlignet med målene dine, samt utforme handlingsplanen for å nå disse målene.

Vi går også gjennom reisepolicyen din og anbefaler løsninger for at du skal oppnå hovedmålene dine, enten du vil øke etterlevelsen, redusere antallet bestillinger utenfor programmet eller oppnå et av mange andre potensielle mål med forretningsreiseprogrammet ditt.

Travel Culture
Light-grey-mobility

Gratis nedlasting: Forny forretningsreiseprogrammet ditt

2020 forandret måten verden gjør forretninger på. Forretningsreisebransjen forandret seg også. BTN Group og Egencia utførte en undersøkelse blant Travel Managers og stakeholdere på ledernivå, for å avdekke hvordan bedrifter ser på administrerte reiser i dag og i tiden fremover.

Les rapporten for å lære mer om forretningsreisetrender.

Egencia Travel Academy

Egencia Travel Academy tilbyr lærerike videoer for Travel Managers om alt fra flyselskapers strategier for inntektsoptimalisering til globale distribusjonssystemer og mye mer. Vi gir deg det du trenger for å forstå hvordan denne kompliserte og mangesidige bransjen fungerer.

Vil du vite mer?
Ta kontakt med våre forretningsreiseeksperter.