Skip to main content

Når du bør leie en bil til forretningsreisen

Når du bør leie en bil til forretningsreisen

2 min
Publisert: 12 July 2019Oppdatert: 19 March 2024
Business-traveler-collecting-rental-car2.jpg

Se for deg at du skal på en forretningsreise om noen uker til, og du skal på noen møter mens du er der. Du har bestilt fly og overnatting, og nå er det på tide å tenke på transporten du trenger når du har landet. Vil du ta en taxi til hotellet? Ta undergrunnen til de fire møtene dine, og så hoppe i en taxi for å dra til middagsavtalen din? Eller høres det mer fornuftig ut å leie en bil?

Kanskje må du gjøre flere stopp underveis eller delta på møter som ligger litt utenfor allfarvei. Det er mange situasjoner der en leiebil er det beste alternativet.

Reiseadministrering og leiebiler 

Heldigvis er leiebilselskaper og hentesteder lette å finne når man reiser med nasjonale og internasjonale tilbydere.

For å opprettholde en realisert reisestrategi, er det helt essensielt å sørge for at leiebil er en del av din reisepolicy. Det fører ikke bare til bryet med å dele bil med lokale kollegaer, men det å bestille gjennom mobilappen eller portalen til et forretningsreisebyrå kan sikre deg den rette bilen til de beste leiebilprisene – samtidig som det forenkler utlegg og tilbakebetaling til et personlig kredittkort eller et firmakort.

Et forretningsreisebyrå kan la deg bruke lojalitetsprogrammet ditt, slik at hver krone du bruker på firmaleie omgjøres til status og poeng for billeietakere.

Ta en titt på infografikken under før den neste forretningsreisen din for å bestemme om en bil er den rette transportmetoden. Og at henting og levering av firmaleiebilen din er så lett som det kan få blitt.

When to Rent a Car for Business Travel Graphic in Norwegian
Var dette innholdet nyttig?
0

Er du på utkikk etter bedre løsninger for forretningsreiser? Kontakt oss.