Skip to main content

Trygghet på forretningsreiser med ny risikostyringsløsning

Egencia tar grep for å skape trygghet på forretningsreiser med en ny risikostyringsløsning

3 min
Publisert: 20 November 2020
Travel Manager Uses Risk Management Solution
  • Den nye aktsomhetsløsningen Egencia Travel Advisor gir Travel Managers og reisende tilgang til varsler og råd gjennom hele bestillingsprosessen, slik at de kan ta velbegrunnede valg om reiseplanene sine.
  • Den nye oversikten over forretningsreisetrender gir Travel Managers globale reisedata som de kan bruke til å ta beslutninger om forretningsreisestrategien sin under COVID-19.

Seattle, Washington (17. november 2020): I dag lanserer Egencia®, Expedia Groups forretningsreiseløsning, Egencia Travel Advisor. Denne riskostyringsutvidelsen gir umiddelbar tilgang til varsler og råd, for eksempel reiserestriksjoner og retningslinjer for karantene etterhvert som disse endrer seg i forskjellige land.Travel Advisor er direkte integrert i bestillingsprosessen og gir reisende rask oversikt over varsler og reiseråd, slik at de kan ta velbegrunnede valg om sine forretningsreiser og være proaktive i reiseforberedelsene sine.

Reiserådene vil også sørge for at Travel Managers har informasjonen de trenger for å ta viktige beslutninger om å endre policyene sine som svar på strengere eller mer tillempede restriksjoner i spesifikke land.Sammen med Egencia Traveler Tracker, som gjør det enklere å finne ut hvor reisende befinner seg med tanke på by, land, region eller et spesifikt område på verdenskartet, kan bedrifter nå raskt identifisere reisende som kan være rammet av en uforutsett hendelse basert på informasjonen i reiseruten deres, og kontakte dem umiddelbart via e-post, sende et nødpushvarsel til mobilappen deres og motta en kvittering som bekreftelse på at meldingen ble lest.

«Ting endrer seg kontinuerlig for Travel Managers, og reiseråd er spesielt viktige. Egencia tar en fundamentalt annerledes tilnærming til å støtte våre klienter med tanke på risikostyring og arbeidet deres med å få reisende til å føle seg ivaretatt», sa Sergio Fierens, som er Senior Director of Technology hos Egencia. «Reisende vil gjerne føle seg trygge på reisebeslutningene de tar. Egencia var først ute med å levere en løsning for ivaretagelse av aktsomhetsplikten som tilbyr persontilpassede reiseråd under selve bestillingsprosessen, slik at reisende får informasjonen de trenger uten at det går utover bestillingsopplevelsen».

Travel Advisor tilbyr råd om innreiserestriksjoner og helsedokumenter reisende trenger når de ankommer et land, i tillegg til hygienetiltakene hos deres valgte overnattings-, leiebil, fly- eller togreiseleverandør.Å ha denne viktige informasjonen tilgjengelig mens man bestiller en reise, spiller en viktig rolle i å gjenoppbygge tilliten hos reisende og bedrifter som trenger å komme i gang med forretningsreiser igjen for å støtte virksomheten deres.

For å gi ytterligere støtte til Travel Managers som må navigere i et uforutsigbart reiselandskap, tilbyr Egencia også et verktøy for visualisering av forretningsreisetrender. Verktøyet er skapt ved hjelp av månedlige, globale data om reisebestillinger og er tilgjengelig for alle Travel Managers, inkludert de som ikke er Egencia-kunder, og hjelper dem med å ta faktabaserte beslutninger når de skal legge strategier for å gjenoppta forretningsreisevirksomheten i sin bedrift.Travel Managers kan utforske månedlige forretningsreisetrender i spesifikke land eller bransjer for å forstå hvordan lignende bedrifter har gjenopptatt forretningsreisevirksomheten sin. Dette er informasjon de deretter kan ta med seg inn i samtaler med ledelsen.

For å lære mer om Egencia Travel Advisor eller be om en demonstrasjon, kan du besøke https://www.egencia.no/nb/forretningsreisetrend-covid19.

Om Egencia

Egencia er verdens forretningsreiseløsning. Vi hjelper bedrifter med å optimalisere reiseprogrammene sine i en reisebransje som endrer seg raskt, gjennom risikostyring, ivaretakelse av de reisendes velferd og maksimalisering av avkastningen. Bedrifter av alle typer i over 60 land bruker Egencia til å modernisere forretningsreiseprogrammene sine med kontinuerlige, innovative løsninger og rask eksperthjelp. Vi bruker Expedia Groups tyngde og teknologi til å levere enkle, forbrukerlignende forretningsreiseløsninger som brukerne våre elsker. Kontakt oss på egencia.com, og følg oss på Twitter and LinkedIn.

©2020 Egencia LLC. Med enerett. Egencia og Egencia-logoen er enten registrerte varemerker eller varemerker tilhørende Expedia Inc. i USA og/eller andre land. Alle andre varemerker tilhører sine respektive eiere.

Mediekontakter

Taylor Aaron | Senior Communications Manager | taaron@expediagroup.com
Siarah Khan | Global Senior Comms Manager | sikhan@expediagroup.com

Var dette innholdet nyttig?
0

Er du på utkikk etter bedre løsninger for forretningsreiser? Kontakt oss.