Skip to main content

Slik kontakter du Egencias support og kundeservice

Hva kan vi hjelpe deg med?

For at vi skal kunne hjelpe deg raskere, ber vi deg logge på for å finne de spesifikke supportalternativene for din bedrift. Du kan også ringe oss direkte fra appen eller sende oss en e-post her.

Hvis du logger på hos Egencia for første gang, går du til påloggingssiden, skriver inn jobb-e-posten din og klikker på «Glemt brukernavn og/eller passord?». Du vil deretter motta en e-post med en link for å tilbakestille passordet ditt. Hvis bedriften din bruker automatisk pålogging, slik at du kan logge på hos Egencia uten passord, ta kontakt med din Travel Manager for å få linken til pålogging på Egencia.

Har du glemt brukernavnet eller passordet ditt? Ikke noe problem. Gå til påloggingssiden, skriv inn jobb-e-posten din og klikk på «Glemt brukernavn og/eller passord?». Du vil deretter motta en e-post med en link for å tilbakestille passordet ditt.

For å få hjelp raskere kan du logge på og finne de spesifikke supportalternativene for din bedrift. Du kan også ringe oss direkte fra appen.

Gå til Egencias ressursbank, hvor du kan lære mer om hvordan du bestiller reiser på PC eller en mobil enhet og hvordan du får mest mulig ut av Egencias tjenester.

Vi kan sette deg i kontakt med en av våre eksperter for å finne ut om Egencia er den rette løsningen for deg. Fyll ut dette skjemaet, så vil noen kontakte deg i løpet av 1–2 virkedager.

Send en e-post til EgenciaPublicRelations@expedia.com for å komme i kontakt med PR-teamet vårt. Hvis du vil se våre seneste pressemeldinger, kan du gå til pressedelen av ressursbanken vår.

How can we help

Har du fortsatt ikke funnet det du leter etter?

Hvis bedriften din bruker Egencia og du ønsker å komme i kontakt med Egencias kundeservice, men har problemer med å logge inn, kan du klikke her, så blir du videresendt til supportsiden.