Skip to main content

Spar Penger på Forretningsreiser: Egencias Leverandørnettverk

Supplier Network
Supplier Network

Våre ressurser er din fordel

Vårt omfattende utvalg gir deg bedre forretningsreisealternativer.

Best of both worlds
96 %
av bestillingene
er billigere enn de publiserte prisene

Få tilgang til førsteklasses leverandørutvalg

Egencia gir bedrifter og reisende mange valgmuligheter.

Avtaleprisene til bedriften din er tilgjengelige gjennom plattformen vår. I tillegg får du tilgang til et stort utvalg av fremforhandlede tilbud fra leverandører på Expedia.com. Dette betyr at du kan dra nytte av vårt nettverk av leverandører uten å gå glipp av gode tilbud som også er tilgjengelige for offentligheten. Dette er spesielt nyttig på steder hvor du ikke har avtalepriser eller en leverandør.

Egencia-prefererte hotellpriser

Gi dine reisende tilgang til spesialpriser vi har utformet med forretningsreisende i tankene gjennom ordningen Egencia-preferert pris. Du finner disse spesialtilbudene på over 35 000 hoteller. Disse eksklusive fordelene kan inkludere

  • gratis frokost
  • bonuspoeng
  • parkering
  • wi-fi
  • minimumsrabatt på 10 %
  • avbestilling samme dag

Bruk disse tilbudene til å underbygge og utfylle hotellprogrammet ditt på steder hvor du kanskje ikke har avtalepriser på hotell.

Egencia-Preferred-Hotel-Rates
Egencia Add-On

Plussfordeler fra Egencia

Spar penger med eksklusive priser gjennom ordningen «Plussfordeler fra Egencia» i opptil 10 dager etter at du har bestilt fly, tog eller leiebil. Reisende kan også dra nytte av eksklusive hotellpriser på utvalgte hoteller.

Reisende liker å reise med tog. Det er enkelt og komfortabelt. Tog er også et godt alternativ for miljøbevisste reisende som ønsker å redusere sitt karbonavtrykk. Du kan bestille med ditt foretrukne togselskap takket være vårt samarbeid med ledende togdistribusjonsplattformer som SilverRail og Amadeus.

Noen ganger er du nødt til å kjøre for å komme deg dit du skal. Velg en leiebil som passer dine behov og reis i eget tempo. Vi tilbyr alternativer fra flere enn 15 leiebilselskaper med en flåte på 5 millioner kjøretøy verden rundt. Ni av partnerne våre tilbyr bedriftsvennlige priser på over 30 000 globale utleiesteder som tilbyr rabatter gjennom ordningen «Egencia-preferert pris».

19 måter å spare tid og penger på

Optimaliser forretningsreiseprogrammet ditt med Egencias 100 beste hoteller

Egencia tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden rundt, men med kåringen av de 100 beste hotellene for forretningsreisende er målet å anerkjenne hotellene som alltid setter kunden først, både ved å yte fantastisk service og gi forretningsreisende mest for pengene.

Top-100-hotels-2019

Vil du vite mer?
Ta kontakt med salgsavdelingen vår.