Skip to main content

11 ting du må vite om forhåndsbetalte hotellbestillinger

11 ting du må vite om hotellbestilling med Amex GBT Egencia

4 min
Publisert: 25 June 2018Oppdatert: 13 March 2024
Woman Relaxing in Hotel Bed

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert i 2021 under tittelen «11 great things you need to know about booking your hotel with Egencia». Den har blitt oppdatert for å bedre gjenspeile våre nåværende tilbud og et reiselandskap i stadig utvikling.

Skal du på forretningsreise, men har ennå ikke bestilt hotell? I stedet for å vente til siste liten, kan du bestille oppholdet ditt hos oss. Vi er ikke bare stolte av å hjelpe kundene våre med å spare tid og penger når de bestiller forretningsreiser, vi kan også gjøre forretningsreiseopplevelsen enda bedre. Les videre for å se hvilke elleve ting som skiller oss fra andre.

 1. Egencias mobilapp

  Fokuser på forretninger under forretningsreisen, og la oss ta oss av resten. De svært nyttige funksjonene i Egencia-appen holder reiseruten din oppdatert, slik at du kan holde deg informert under hele reisen.

  • Lagre bedriftens eller dine personlige kortopplysninger i appen, og ha tilgang til flere betalingsalternativer.
  • Finn relevante avbestillingsregler på enkelt vis, og følg med på ekstra gebyrer eller uforutsette utgifter som oppstår, uten at du mister bonus- eller programfordeler.
  • Ved avbestillinger eller endringer må du huske betalingsmåten din og følge selskapets regler for refusjon basert på leverandørens tilgjengelighet.

 1. Tjen bonuspoeng

  Bli belønnet for lojaliteten din, og la hotellbestillingen gjøre sitt for deg. Når du legger bonusprogrammene dine til i Egencia-profilen din, tjener du ikke bare bonuspoeng, men du kan også sikre deg konkurransedyktige hotellpriser. Du kan legge bonusprogrammet ditt til i hotellreservasjonen når du bestiller, eller under selve reisen.

 2. Forhåndskjøp, mange valg

  Vi vet hvor nyttig nettverksbygging kan være under en forretningsreise. Derfor gjør vi det enkelt for deg å se dine kollegers foretrukne hotellbestillinger. Så hvis du vil spise middag sammen med dem eller rett og slett bare ta det med ro, er det opp til deg å velge om du vil slappe av eller være sosial.

 3. Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet

  Noen ganger er nærhet til kontoret den viktigste delen av reiseplanleggingen. Med Egencias bestillingskart kan du se hvor kontoret ditt befinner seg og bestille et hotellopphold i nærheten, slik at du kan sove litt lenger og likevel komme tidsnok til et møte.

 4. Unngå folkemengdene (med mindre du er en del av dem)

  Det skjer spennende ting over hele verden til enhver tid, men når du er på forretningsreise, kan det være lurt å unngå folkemengdene og de høye hotellprisene som følger med dette. Egencias bestillingskart hjelper deg med å filtrere ut høye priser som ikke er i samsvar med reisepolicy, slik at du kan bestille et flott opphold på et sted som ikke er fullt av folk.

 5. Søk mindre, finn mer

  Å finne hotellet ditt bør ikke handle om å søke, men om å finne. Vi gjør det enkelt å finne det perfekte hotellrommet med muligheten til å sortere eller filtrere etter navn, merke, pris, avstand fra kontoret, reiserangeringer og til og med tilgjengelige fasiliteter.

 6. Relevante anmeldelser

  Har alle hoteller det forretningsreisende trenger? Ikke alle har tid til å skrolle gjennom en lang liste over ofte stilte spørsmål for å finne svar. Se ekte anmeldelser fra forretningsreisende, og finn det rette rommet for deg.

 7. Favoritthoteller

  Husker du ikke navnet på det flotte hotellet du bodde på sist du var i Los Angeles, Paris eller London? Ingen problem! Hvis du allerede har bestilt en flyreise og ønsker å legge til et hotell, minner vi deg på det siste hotellet du bestilte på samme reisemål.

 8. Si farvel til kvitteringer med forhåndsbetalte hotellbestillinger*

  Glem utgiftsrapporten: Med forhåndsbetaling av hotell finner du kvitteringen i innboksen og appen din. Dermed kan du spare tid på utgifter og gjøre noe annet, for eksempel nyte den lokale maten. Mange hoteller tilbyr også rabatterte priser ved forhåndsbetaling – enda en måte å være i samsvar med reisepolicy og holde seg innenfor budsjettet på.

 9. Enklere å komme seg rundt

  Du snakker kanskje seks forskjellige språk flytende, men forretningslivet kan ta deg over hele verden. Egencia-appen tilbyr alternativer for bakketransport, slik at du kan komme deg dit du ønsker uten å måtte kunne snakke et fremmedspråk.

 10. Innsjekking i siste liten

  Flyet hjem er kansellert, og du trenger et sted å bo. Skaff deg et hotellrom som er i samsvar med reisepolicy, for natten – med en rask prosess for bestilling i siste liten og gode mobilrabatter i Egencia-appen.

Ta ikke bare vårt ord for det, se selv hvor enkelt det er å bestille et forhåndsbetalt hotellopphold med Egencia.

Ønsker du mer innsikt eller flere trender? Sjekk Amex GBT Hotel Monitor for et dypdykk!

* Forhåndsbetalte hoteller er tilgjengelige alt etter hotellprogrammet til bedriften din

Var dette innholdet nyttig?
2

Er du på utkikk etter bedre løsninger for forretningsreiser? Kontakt oss.