Skip to main content

Nye API-er for automatisering av forretningsreiseprogrammet

Nye API-er for automatisering av forretningsreiseprogrammet

3 min
Publisert: 21 April 2022
API Developer Center Launch

Av Jayde Phillips, Senior Product Marketing Manager

Egencia utvider det digitale tilbudet sitt med nye API-er (programmeringsgrensesnitt) som gjør det mulig for bedrifter å integrere reise- og utgiftsdata automatisk i sine egne interne systemer.

Egencias API-er bidrar til at forskjellige systemer kan samarbeide, noe som åpner informasjonsflyten og sentraliserer fragmenterte data for enkel tilgang til og håndtering av reisedata. Den åpne plattformen gjør det enkelt å utvikle stabile integrasjoner som er med på å automatisere, tilkoble og forenkle hele reise- og utgiftsprosessen.

Nå som bedrifter forbereder seg på den neste fasen innen forretningsreiser, er det svært viktig å optimalisere brukeropplevelsen for å fremme økonomisk vekst. Dette innebærer ubegrenset deling av data for en raskere og mer integrert brukeropplevelse. Prosessen for å registrere, samle inn, avstemme og dele data mellom interne og eksterne systemer er imidlertid tungvint og tidkrevende. Muligheten til å koble sammen systemer ved bruk av Egencias API-er spiller en avgjørende rolle i den digitale transformasjonen av kundenes forretningsreiseprogrammer.

Med Egencias API-er kan Travel Managers utføre oppgaver på en skalerbar måte, opprette skreddersydde oversikter og ta avgjørelser innen rimelig tid basert på sanntidsdata, uansett om det er snakk om å bestille reiser eller behandle fakturaer.

Ikke nok med det. Egencias nye API Developer Center har alt du trenger for å komme i gang, på ett sted – for rask og enkel implementering.

Hva slags API-er er tilgjengelige?

Egencia har 12 API-er som støtter hvert steg i bestillings- og utgiftsprosessen, men antallet øker stadig:

API-er for brukeradministrasjon: integrerer data automatisk med interne HR-systemer og sørger for en sømløs brukeropplevelse gjennom automatisk pålogging.

API-er for utgiftshåndtering: gir en komplett oversikt over reiseutgiftene og bidrar til å forenkle og samle data for forbedring av budsjettering, prognoser og policyetterlevelse.

API-er for rapportering: hjelper bedrifter med å sentralisere data, opprette skreddersydde oversikter og få innsikt i sanntid, slik at de kan ta databaserte avgjørelser som gir bedre resultater.

API-er for aktsomhetsplikten: hjelper bedrifter med å lokalisere og kontakte reisende som berøres av uventede hendelser, og få dem i sikkerhet.

Hva finnes i API Developer Center?

Utviklere og programvareutvikling er avgjørende for vellykket bruk og integrasjon av API-er, og derfor fokuserer Egencias nye Developer Center på at utviklere skal komme raskt i gang. På det brukervennlige nettstedet finner du blant annet den nyeste tekniske dokumentasjonen, startveiledninger og testkoder, så du raskere kan implementere API-er og få dem til å fungere for deg. Egencias ekspertteam hjelper deg dessuten med å konfigurere og klargjøre testmiljøet for å få en smidig og vellykket integrasjon.

API Developer Center

John Sturino, Vice President of Product & Technology hos Egencia:

«Kundene våre trenger å forstå hvordan reiseprogrammet påvirker bedriften deres. Slike data hentes fra flere systemer, og utviklere spiller en viktig rolle med tanke på å samle disse dataene. Vi hjelper bedrifter ved å tilgjengeliggjøre flere API-er som er enkle å bruke, og som overfører bestillings- og utgiftsdata til bedriftenes egne systemer. Dette er med på å optimalisere forretningsreiser på tvers av hele virksomheten og gjør reiseadministrasjon til et mer strategisk aspekt av forretningsdriften.»

Hva bør jeg gjøre nå?

Gå til Egencias API Developer Center for å effektivisere forretningsreiseprogrammet ditt.

Var dette innholdet nyttig?
0

Er du på utkikk etter bedre løsninger for forretningsreiser? Kontakt oss.