Skip to main content

Bestill hotell gjennom Egencia: 11 fordeler

Bestill hotell gjennom Egencia: 11 fordeler

3 min
Publisert: 15 September 2020
20549_v2.jpg

Vi kan kanskje ikke gi deg én god grunn til å bestille hotellet for din neste forretningsreise gjennom Egencia, men vi kan gi deg 11. Dersom du vurderer å bestille en flyreise og la hotellbestillingen vente, bør du lese videre. Du sparer selvsagt tid og penger ved å bestille forretningsreisen gjennom oss. Men det er enda flere gode grunner til at du også bør bestille hotell gjennom Egencia og gjøre totalopplevelsen optimal.

1. Tjen bonuspoeng

Du får lønn når du reiser, og i tillegg kan du få bonuspoeng! Med Egencia kan du enkelt legge til bonusprogrammer på profilen din, slik at du får så mange poeng som mulig.

2. Velg selv

Å dra på forretningsreise innebærer ofte at kollegaer skal reise til samme sted. Uansett om du har lyst å møte kollegaene dine til middag eller om du helst vil unngå dem kan vi fortelle deg hvilke hoteller de vanligvis pleier å bestille. Så er resten opp til deg.

3. Sov litt lenger

Booking a hotel on Egencia

Hotellets beliggenhet i forhold til kontoret er en viktig faktor når du skal velge hotell for din forretningsreise. Når du bestiller gjennom oss, kan du se kontorets beliggenhet på et kart slik at du lett kan finne det nærmeste overnattingsstedet. Du kan være sikker på at det er innenfor bedriftens reisepolicy, samtidig som du både kan komme presis til ditt første møte og sove litt lenger.

4. Unngå folkemengder

Det skjer spennende ting overalt hele tiden. Men når du er på forretningsreise, ønsker du kanskje å unngå de største folkemengdene og de høye hotellprisene dette fører med seg hvis du kan. Se når hotellene på din destinasjon er på sitt travleste med vår kalenderoversikt over datoer med høy etterspørsel.

5. Mindre søking, flere resultater

Å bestille et hotell burde handle mer om å finne enn om å søke. Vi gjør det enkelt å finne et overnattingssted med våre muligheter for å sortere, eller filtrere, etter navn, kjede, pris, avstand fra kontoret, rangeringer og tilgjengelighet.

6. Relevante anmeldelser

Ja, det nyforelskede paret ga utmerkede anmeldelser til hotellet de bodde på under bryllupsreisen sin … men du er på forretningsreise. Har hotellet det du trenger? Se genuine anmeldelser fra forretningsreisende og finn det riktige rommet for deg. Se vinnerne av kåringen Egencias 100 beste hoteller for forretningsreisende og finn ut hvor du kan bo neste gang.

7. Frisk opp minnet ditt

Husker du ikke navnet på det flotte hotellet du bodde på sist? Det går bra! Når du har bestilt fly og ønsker å legge til et hotell, minner vi deg på hvor du bodde på da du reiste til samme sted sist.

8. Si farvel til kvitteringer og bestill et forhåndsbetalt hotell

Ingen liker å fylle ut reiseregninger. Faktisk sier forretningsreisende at utfylling av reiseregninger burde ta 23 % kortere tid enn det gjør i dag. Dropp reiseregningen og bestill et forhåndsbetalt hotell* i stedet, så kan du bruke tiden din på noe annet, som for eksempel å nyte den lokale maten.

9. Last ned Egencia appen

Forretningsreiser er ment for arbeid, ikke å holde styr på reiseruter. Med Egencia-appen trenger du ikke lenger å bekymre deg for reiseruten. Vi er med deg hele veien og hjelper deg med alltid å være i forkant.

10. Kom deg rundt

Du er kanskje flytende i seks ulike språk, men business kan føre deg til steder hvor ikke engang dette kan hjelpe deg … og du trenger fremdeles å komme deg til hotellet. Egencia-appen viser deg hvordan du kan komme deg rundt med bil, buss eller tog, uten å måtte kunne et fremmedspråk.

11. Du er aldri alene

Flyet ditt er kansellert og du trenger et sted å bo. Da kan du finne et hotell som er innenfor reisepolicyen for natten – i siste liten og med rabatter du kun får på mobil med Egencia-appen.

Se selv hvor enkelt det er å bestille et hotell gjennom Egencia

  * Tilgjengelighet til forhåndsbetalte hoteller avhenger av hotellprogrammet til bedriften din.

Var dette innholdet nyttig?
0

Er du på utkikk etter bedre løsninger for forretningsreiser? Kontakt oss.