Skip to main content

Derfor valgte Splunk Egencia som forretningsreisebyrå

marquee-image-egencia-business-travel-policy-compliance.jpg
CASE STUDY Splunk

Derfor valgte Splunk Egencia som forretningsreisebyrå

2 min
COMPANY
Splunk
INDUSTRY
Technology
EMPLOYEES
4000+

Det multinasjonale programvareselskapet Splunk gjør maskindata tilgjengelig – og verdifull – for alle. Den rasktvoksende bedriften Splunk «elsker god teknologi» og gir sine reisende tilgang til de mest aktuelle og relevante verktøyene.

Se videoen for å finne ut hvordan Egencias globale plattform gjør administrering av forretningsreiser til en suksess hos Splunk.

Er du klar for å forbedre opplevelsen til de forretningsreisende? Kontakt oss i dag.

Video transcript

«Splunk er et programvareselskap. Vi har spesialisert oss innen maskindata, så vi leser maskindata, analyserer dataene og gjør dem brukbare. Jeg ser på rollen som Travel Manager hos Splunk som en servicerolle. Det handler om å gi de ansatte tilgang til verktøy og teknologi som gjør det enklest mulig for dem å reise, slik at de kan fokusere på jobben sin. Noe av det jeg liker aller best med å samarbeide med Egencia, er at plattformen fungerer globalt. Vi trengte virkelig en global plattform, men jeg ville også ha lokalt innhold. 

Det jeg liker aller best med Egencia, er mulighetene jeg har i selve verktøyet. Jeg kan endre reisepolicyen på farten og legge til profiler. Jeg setter pris på at teknologien er lett tilgjengelig, så jeg slipper å eskalere ting. Rapporteringen er fantastisk. Jeg vet at jeg får beskjed hvis det skjer noe, og jeg vet nøyaktig hvem som er berørt av dårlig vær eller et terrorangrep. Uansett hva som skjer, får jeg beskjed, slik at jeg kan ta kontakt og hjelpe vedkommende.

Vi i Splunk elsker god teknologi. Det er alltid utfordrende å finne en teknologi som kan holde tritt med oss, og som er bærekraftig, siden vi vokser så raskt. Vi trenger en teknologi som kan hjelpe oss uansett hvor vi er på vei, så det er en del av vår kultur. Spørsmålet er hvordan vi finner en teknologi som er kundefokusert. Og med kunder mener jeg mine egne ansatte og mine egne reisende. Så det er sånn jeg bygger opp under kulturen hos Splunk gjennom verktøyene våre. Ved å sørge for at verktøyene er relevante, aktuelle og som forventet. Som forventet på det vanlige markedet fra et fritidsperspektiv. 

Egencia gjør det lettere for meg å lykkes fordi jeg har enkel tilgang til all nødvendig informasjon, slik at jeg kan gjøre jobben min. Enten det er knyttet til aktsomhetsplikten, forbruksrapporter eller verktøyene som hjelper de ansatte med å komme seg fra A til B for å møte kunder.» 

Var dette innholdet nyttig?
0

Er du på utkikk etter bedre løsninger for forretningsreiser? Ta kontakt med teamet vårt.