Skip to main content

Opplæring og nettsamfunn for Travel Managers

Egencia Connect Community og opplæring

3 min
Publisert: 13 October 2020
Travel Manager Taking Training

Som Travel Manager har du antagelig tatt på deg en utvidet lederrolle og større ansvar siden pandemien startet. I den nåværende situasjonen er reiseavgjørelser del av strategiske samtaler på høyt nivå, uansett bedriftens størrelse og sted, og bedrifter må ta tøffe valg når det gjelder å balansere reisendes velbefinnende med gjenopptagelsen av forretningsreisevirksomhet. Travel Managers som deg får en stadig viktigere rolle når det gjelder å forme tilnærmingen til og kulturen i forretningsreiseprogrammene.

Selv om 50 % av Egencia-kunder har oppgitt at bekymring rundt risikoen ved å reise forsinker gjenopptagelsen av reiser, tror 90 % at bedriften deres vil gjenoppta forretningreisevirksomheten til en viss grad før januar 2021. Nå, mer enn noensinne, trenger de støtte fra pålitelige samarbeidspartnere som kan gi dem den nyeste informasjonen, kunnskapen og tenkemåten, slik at det blir enklere å ta viktige avgjørelser både på kort og lang sikt.

Med dette i tankene har Egencia nylig lansert et avansert Egencia Connect Community, og lagt til nye kurs i Expedia Group Academy knyttet til forretningsreiseadministrasjon for Travel Managers verden rundt. Disse verktøyene lar deg dele kunnskap og få tilgang til beste praksis og opplæringer, noe som vil hjelpe deg å lede bedriften din gjennom de store endringene i forretningsreiser som COVID-19 har medført.

Avansert Egencia Connect Community

Nettsamfunnet Egencia Connect Community har siden 2017 hatt som mål å legge til rette for at Travel Managers skal kunne samarbeide, dele beste praksiser og gi Egencia tilbakemeldinger på nye løsninger. Med den nye og forbedrede versjonen av nettsamfunnet kan Egencia-kunder nå stille spørsmål direkte til Egencia, bruke kunnskapsbasen, bli med i diskusjoner og teste nye produkter.

Og Egencia Connect Community er ikke bare for eksisterende kunder. Alle Travel Managers globalt kan ta del i opplæring, og de får snart muligheten til å drive nettverksbygging og tilgang til globale reisevarsler.

Opplæring i forretningsreiseadministrasjon

Den nye opplæringen i forretningsreiseadministrasjon som du finner i Expedia Group Academy, fokuserer på å dele reiseekspertise på tvers av Egencia og Expedia Group med alle Travel Managers over hele verden.

Tar du forretningskursene, kan du lære mer om de grunnleggende aspektene ved forretningsreiser – fra å opprette en reiseprogramstrategi til å få mest mulig ut av reisebudsjettet. Ledelseskursene gir deg praktisk kunnskap om hvordan du kan administrere forretningsreiser under COVID-19. Sammen vil disse kursene gi deg kunnskapen du trenger for å lede bedriften din tilbake til forretningsreiser og vekst.

Veien videre

Forretningsreiser byr nå på mye større utfordringer, med nye forventninger som gjør at du må være forberedt, planlegge, koordinere og hele tiden følge med på fremgangen. Det er derfor det er viktigere enn noen gang at vi i forretningsreisesamfunnet samarbeider og støtter hverandre, deler beste praksis og øker kunnskapene våre. Sammen kan Travel Managers styrke sin kollektive posisjon i bedriftene sine og bane veien for bedriftene slik at de kan lykkes i denne usikre perioden.

Var dette innholdet nyttig?
0

Er du på utkikk etter bedre løsninger for forretningsreiser? Ta kontakt med teamet vårt.